Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum se numeste unealta?
Last Updated: May 15 2018 18:17, Started by
Argent
, May 05 2018 21:55
·
0
#1
Posted 05 May 2018 - 21:55
La 05:10 ia glet din galeta si pune in cutia dreptunghiulara, cum se numeste?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7_msJQcmdQE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#3
Posted 05 May 2018 - 22:00
Tava de chec....cozonac... etc.
Nici o banda, plasa.... UN RAHAT. Edited by keta, 05 May 2018 - 22:02. |
#8
Posted 05 May 2018 - 22:05
Tava de cozonac ca forma , numai ca trebuie facuta special , Muchiile trebuie drepte , fara bordura , si material destul de tare sa nu se curbeze , sa se poata curata spaclul uniform .
|
#9
Posted 05 May 2018 - 22:19
este un fel de cancioc ptr riggips ! ...
eu am asa ceva ! ... in spaniola se numeste "bandeja pasta pladur" ... tradus ar fi : tava ptr pasta de riggips (gletuit riggips) ! Edited by realduc, 05 May 2018 - 22:21. |
#10
Posted 05 May 2018 - 22:40
tava de cozonaci facuta special pentru rigips ... Daca pui niste faina inainte, cred ca nici nu se lipeste
|
|
#11
Posted 05 May 2018 - 23:31
Argent, on 05 mai 2018 - 22:05, said:
De canciocul ala dreptunghiular ziceam. Edited by stlk, 05 May 2018 - 23:38. |
#12
Posted 06 May 2018 - 07:22
stlk, on 05 mai 2018 - 23:31, said:
...mai corect, e o forma pentru chec (pentru cozonac e mai lata si mai inalta) dar se pare ca cel din video nu a auzit inca de cancioc care este mult mai util (cel putin asta cred eu). Unde a ajuns lumea, sa foloseasca bormasina la bucatarie (la curatat de cartofi, amestecat bulionul in tuci, la tocat carne adica impreuna cu o masina de tocat manuala) si forma de chec la zidarie! Ehei, cand am folosit eu prima oara bormasina la tocat carne in '90 nu existau asa multi roboti de buctarie pe piata... Si-apoi sa toci carnea pentru carnati, leber, caltabos si sa o mai bagi si in mate (la un porc de 150-200 kg) manual, e o adevarata tortura. Sunt de parere ca e bine sa folosesc scula pe care o am, nu sa cumpar alta. Vrei sa-ti spun ca am tuns iarba, buruieni cu flexu'? |
#13
Posted 06 May 2018 - 08:40
FreeThinker, on 06 mai 2018 - 07:22, said: Ehei, cand am folosit eu prima oara bormasina la tocat carne in '90 nu existau asa multi roboti de buctarie pe piata... Si-apoi sa toci carnea pentru carnati, leber, caltabos si sa o mai bagi si in mate (la un porc de 150-200 kg) manual, e o adevarata tortura. Sunt de parere ca e bine sa folosesc scula pe care o am, nu sa cumpar alta. Vrei sa-ti spun ca am tuns iarba, buruieni cu flexu'? romanu e inventiv:)) |
#14
Posted 06 May 2018 - 08:43
mai era unu' la fel de inventiv care taia oase congelate cu flexu.. mai avea doua degete la o mana.
Edited by laffin, 06 May 2018 - 08:44. |
#15
Posted 15 May 2018 - 18:17
Argent, on 05 mai 2018 - 21:55, said:
La 05:10 ia glet din galeta si pune in cutia dreptunghiulara, cum se numeste? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7_msJQcmdQE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Mud pan. https://www.homedepo...3-002/100389948 |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users