Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?
 Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...
 Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa
 Stimulente AJOFM

Cumparare auto cu nr Germania afl...

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur
 

Depresie, axietate, ajutor va rog

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#37
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
Am facut un grup de facebook pentru suport reciproc https://www.facebook...48415425880549/

#38
MircoDust

MircoDust

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 461
  • Înscris: 30.03.2018
Salut Mihai.

#39
senzanome

senzanome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,271
  • Înscris: 12.07.2017
Vindecarea tulburarilor de anxietate este posibila prin tratament si asistenta de specialitate. Tratamente efective pentru tulburari de anxietate pot sa includa:
- Terapii cognitiv comportamentale - care au ca scop schimbarea schemelor de gandire, a credintelor si a comportamentelor care pot sa declanseze anxietatea. O parte a terapiei poate sa includa expunerea gradata, prin care persoana este expusa unor situatii care provoaca anxietate. Procesul este numit desensitivizare.
- Management-ul anxietatii si tehnici de relaxare – de ex. hipnoterapia, meditatia, exercitii de respiratie, etc.
- Medicatia - include antidepresanti si sedative.
Eu personal iti recomand se te apuci de sport. Ca tot a venit caldura, iti recomand sa alergi prin parc. Este important sa ai si o alimentatie/stil de viatã sãnãtos. Evita consumul de cafea, alcool, zahar, fumatul etc.

#40
jimi91

jimi91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,929
  • Înscris: 08.01.2018

 wikkiz2, on 01 mai 2018 - 12:37, said:


Imi poti recomanda pe cineva bun?  Nu stiu, cu cunosc.. imi este frica sa nu ma duc la unul care abia ai intrat pe piata si a nu ma rezolva cu nimic..
Primul pas spre vindecare este sa recunosti ca ai o problema

din pacate nu am pe cine sa-ti recomand..nu stiu pe nimeni:|... o sa-ti dai seama singur daca e bun sau nu psihologul;)..dar sa stii, el nu poate sa-ti dea pastile..nu e medic..psihiatrul se ocupa cu asa ceva;el a facut medicina:).

Si ai o problema pentru ca tu crezi ca ai o problema:)...si e bine sa o rezolvi la cineva care se ocupa cu asa ceva..mergi la psiholog, te vei simti mai bine, ai cu cine sa vorbesti, sa te descarci..si posibil sa primesti si o solutie:)

Eu banuiesc ca ai o dependenta de ceva, tigari, droguri, bautura etc...si probabil maschezi esecul de a te lasa de acest viciu cu altceva...pentru a-ti oferi tie o scuza:)... iar tu acum cauti alte persoane care sunt ca tine  , e un sentiment uman si foarte placut cand vezi ca nu esti singurul;).. dar si aici maschezi ce iti doresti:|..prin faptul ca aparent, duci o "viata perfecta":)

In fine, ce am spus eu mai sus, fie e vrajeala sau adevar:))...dar suntem pe un forum, ne permitem sa spunem ce vrem;), in limita bunului simt

Ideea e, sa nu te minti , tu ai de pierdut;)

 A10Warthog, on 01 mai 2018 - 16:57, said:

Treci printr-o perioadă inevitabilă. Îți rezum ce-am învățat din aceleași șuturi în fund:

Nimeni nu e 100% fericit, toți navigăm prin situații, probleme provocate de noi sau de alții. Toți avem tendința să selectăm cazuri extrem de fericite cu care să ne comparăm.

În momentul în care realizezi că ai făcut chestii cringe, înseamnă că evoluezi. Singurii oameni care cred că n-au fost niciodată proști sunt fix ăia care sunt cu adevărat proști. Faptul că începi să cauți soluții înseamnă că ești gata de un hard reset.

Relațiile la vârsta ta se păstrează foarte rar, pentru că dinamica vieții până la 30 de ani e un haos. După ce ajungi în punctul în care te cerți cu cineva din nimic e greu de salvat situația. Relația se va termina mai devreme sau mai târziu, ceea ce pare nașpa, dar scapi de o rutină care te obosește și-ți consumă resurse. Tot pe la vârsta ta, după ce am terminat-o cu o gagică care m-a adus în pragul disperării, am realizat că am o grămadă de lucruri mai bune de făcut pe care mereu le ascundeam sub preș. Am eliminat orice legătură cu persoana respectivă - șters poze, șters număr de telefon, niciun fel de contact. În mod neașteptat, a durat doar o săptămână și ceva până m-am plictisit de negativitate, asta dupa vreo 4 ani de stat bot în bot.

De asemenea, cu cât ești mai insistent cu atât te expui mai mult. Unele persoane se pricep foarte bine să mulgă atenție odată ce văd că depui efort și fac asta doar pentru că pot. Pare că ai de a face cu un caz clasic de așa ceva, altfel e o discrepanță foarte mare între ce vrei tu de la femeie versus ce vrea ea de la tine.

Soluții:

Organizează-ți spațiul în care stai și lucrezi, pentru că mediul îți infuențează mult starea - fă-ți curat în casă. De asta poți să te apuci imediat, că azi e zi liberă în România. Posted Image

Cultivă niște interese care te vor însoți toată viața. Vârsta de 23 de ani e un moment bun să te apuci să studiezi diferența dintre un domn și un băiat, cu toate implicațiile, de la comportament până la felul în care te îmbraci. Subiectul ăsta e străin de majoritatea bărbaților, de aceea, dacă îți surâde ideea de a arăta mereu impecabil, interesează-te cu ce poți înlocui eterna combinație de blugi, tricou și adidași. În momentul în care depui puțin efort în a arăta bine îți schimbi mentalitatea și ieși în evidență în mod pozitiv. Două costume made to measure și două perechi de pantofi de calitate te pot duce foarte departe. Subiectul ăsta mă pasionează și pot să-ți zic mai multe dacă vrei.

Folosește-ți timpul să citești despre artă, istorie, vinuri, beri, gastronomie, vânătoare - abolut orice te atrage, pentru că sunt șanse mari să găsești un hobby. Redescoperă satisfacția de a afla lucruri noi și dacă vezi că te atrag, încearcă le aplici și să le perfecționezi. O să găsești comunități și oameni mișto cu care să discuți, e fenomenal ce poți să găsești pe net.

Dacă te ajută, putem să corespondăm despre tehnologie și business (cu asta mă ocup) sau despre ce ți se pare interesant. Poate aflăm ceva nou. Apelează cu încredere și capul sus, că treci peste problemele astea mai repede decât îți imaginezi acum. Posted Image

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/eWoL1arZQRw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

spune-i asta lui Dorian Popa, corp perfect, dantura perfecta..mereu fericit:|...

#41
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,994
  • Înscris: 07.11.2006

 wikkiz2, on 01 mai 2018 - 10:22, said:

Salutare,

Sunt un baiat de 23 de ani din bucuresti.
Nu sunt deloc fericit, am momente si momonte. prietena mea imi spune ca imi fac mereu asteptari. Imi fac scenarii de tot felul, gandesc foarte mult, nu sunt mai deloc prezent cand sunt cu prietenii. Ajungem sa ne certam rau din tot felul de prostii minore.
Am pus pe hartie toate realizarile mele mari, cum ar fi.. liceu terminat, bac luat, facultate de inginerie termianta, lucrez in domeniu, am si clientii mei pe langa job, am o prietena frumoasa. In schim eu nu sunt fericit. Sunt foarte interiorizat, izolat, introfertit, imi este greu sa comunic cu oamenii, cu prietenii mai ales.

Inainte nu eram asa.. eram super cool si popular sa zic asa Posted Image

La pat nu mai sunt bun deloc, ejaculez foarte repede. Nu am mai avut contact sexual cu prietena de cateva luni bune.
Dupa ce reusim sa ne impacam si sa fim fericiti, trebuie sa se intample ceva, sa fac eu ceva sau sa vad in ea ceva ce nu-mi convine si se strica tot.

As vrea sa rezolv asta, sau sa aflu cauza problemei mele si sa o duc spre rezolvare cu ajutorul unui specialist. Va rog, pareri si sfaturi.

Indrumati-ma spre un specialist bun din bucuresti in a-mi rezolva starile, sa am si eu o viata sexuala bun si mai ales sa fiu fericit cu mine, sa-mi gasesc fericirea in mine si in lucrurile mici.

Sunt disperat, va rog sa ma ajutati.

Multumesc!

O solutie ar fi schimbarea de sex.Si nu-i gluma nici ironie si sper sa fie tratat ca atare acest comentariu.

#42
senzanome

senzanome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,271
  • Înscris: 12.07.2017

Quote

spune-i asta lui Dorian Popa, corp perfect, dantura perfecta..mereu fericit:|...
Asta daca nu crapã intr-o zi, la cati steroizi bagã in el.

#43
nod2006

nod2006

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 05.02.2015

 jimi91, on 01 mai 2018 - 22:34, said:

spune-i asta lui Dorian Popa, corp perfect, dantura perfecta..mereu fericit:|...

Da,da! Buuuun exemplu;) Zici ca-i viu!!!

Edited by nod2006, 02 May 2018 - 12:13.


#44
VEL_1111

VEL_1111

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 21.12.2016
Wikkiz2,

Ai primit sfaturi bune, foarte bune si mai putin bune de la toti, si voi  relua si eu unele dintre ele. Tu însuti, testând unele dintre ele îti vei da seama care dintre ele dau rezultate mai bune in cazul tau.
Oricum, cam peste 85 % din ce ti s-a spus aici stiai deja si tu, doar ca voiai sa stii ce cred altii despre situatia in care te afli si daca eventual cinveva putea sa-ti dea  solutii la care nu te-ai gândit înca.

Ce-mi trece mie prin minte acum ar fi :
- nu uita, destul de des sa te gândesti la ce este pozitiv în viata ta : realizarile, calitatile fizice, intelectuale ...o trecere in revista de câteva secunde facuta de câteva ori pe zi, da rezultate surpinzatoare;

- fii linistit, caci o buna parte din ce trebuie facut pentru a fi fericit, tu o faci deja constient sau / si inconstient, altfel nu ai fi ajuns acolo unde esti acum (studii - diplome, job, prietena, relatii ....)

- activitatea sportiva care ti se potriveste amelioreaza in mod important atât conditia fizica cât si pe cea mentala ; poate fi orice, de la mersul pe jos pâna la sporturile rare. Importanta nu este activitatea in sine cât mai degraba concentrarea atentiei tale pe senzatiile resimtite în corp si diminuarea gândurilor, mai ales chinuitoare.

- nu se porneste cu prea multe schimbari dintr-odata ; virajul trebuie luat încet, cu mici schimbari constante  in fiecare zi, fara sa te fortezi prea mult, caci deja corpul si spiritul sunt obosite de gândurile  pe care ti le faci de ceva vreme probabil.

- exista tehnici multiple pentru a fi mai putin gânditor (ma refer la diminuarea gândurilor inutile, repetitive, nocive ...nu la cele productive ce se soldeaza prin actiuni pozitive,satisfacatoare ...) si mai mult prezent si interactiv cu ceilalti : tehnici de respiratie, sportul, meditatia, sofrologia,  constiinta deplina (mindfullness), etc; unele se aplica la momente special alese, altele se aplica in timp ce lucrezi, mergi si-ti continui activitatile ... Trebuie vazut cele care ti se potrivesc si care nu-ti cer prea mult efort care sa-ti dezechilibreze celelalte comapartimente ale vietii.

- în general nu schimba prea multe din ceea ce esti caci ai multe parti bune, structura este buna si foarte buna ; schimba /amelioareaza mai degraba când poti, EXPRIMAREA, EXPRESIA a ceea ce esti pentru a ajunge la satisfactia ta personala. Exemplu concret : cearta-te cu prietena daca simti nevoia, caci trebuie sa fie vreun motiv, altfel nu te-ai certa. Doar diminueaza putin sonorul pentru a fi cu ea asa cum ti-ai dori : combativ dar politicos :-)

- este normal sa-ti faci griji pentru anumite chestii, caci la ora actuala societatea ne cera sa fim performantii in tot si peste tot (job, in cuplu, in relatiile cu ceilalti ...) ; daca tu insuti vei scadea un pic nivelul tau de exigente fata de tine insuti, vei fi mai multumit de tine si de viata in general. :-) . Este deci normal sa-ti doresti sa fi mai performant sexual. Acum depinde si cu ce ideal te compari, cu ce imagine idealizata te pui in balanta. Benefic ar fi sa nu te compari cu nimeni, nici macar cu vreo imagine de-a ta din trecut, caci tocami aceste comparatii inutile cu idealuri imaginare inhiba si diminueaza performantele.

- majoritatea psihologilor - psihoterapeutilor la care poti face apel vor aplica tehnici ce au câteva scopuri principale si pe care tu le-ai enumerat deja : sa gandesti mai putin (gânduri neproductive, inutile ...) si sa fii mai mult in actiune sau în repaus reparator, control satisfacator al emotiilor, sa fii multumit de tine insuti în relatiile cu ceilalti si printr-o viata de realzari a propriilor teluri, sa ai o sanatate satisfacatoare... Chiar si cel mai neprofestionist dintre ei, tot iti va aduce si lucruri pozitive caci un astfel de specialist nu-l intâlnesti ca sa te schimbe el, ci  ca în tine sa aiba loc, prin întâlnirile cu el, acele elemente declansatoare de schimbari benefice pentru tine. Deci, nu-ti face griji, si daca este "prost", cum spun altii, poti sa ai într-o zi surprize placute ca tocmai unul prost sa fie la baza declansarii unei schimbari benefice pentru tine. :-) .
Scop : cresterea stimei de sine, diminuarea/eliminarea suferintei psihice, atingerea echilibrului interior cautat de fiecare dintre noi ...

Nu cauta deci asa zisul specialist bun, du-tu la fler unde simti tu in momentul când iti vei consacra timp  pentru asta, ai încredere, caci uneori hazardul si instinctul fac mai bine lucrurile decât cea mai buna analiza logica. Nu te atepta sa te simti bine de îndata ce ai iesit de la el din cabinet. Uneori tocmai o crestere a suferintei psihice datorata bulversarilor provocate aduce dupa sine o reasezare a componentelor psihice intr-o forma mai echilibrata, mai satisfacatoare pentru tine. Primele sedinte sunt de adaptare a ta la el si a lui la tine si la scopul cautat, deci nu arata rezultate vizibile mari.

- este normal sa nu fii fericit cum spui tu, caci gândurile in exces consuma multa energie (pare hilar, caci de obicei ne asteptam ca doar miscarea, activitatea ... sa consume energie) ce antreneaza un deficit de enerigie pentru celelalte organe vitale ale corpului, produc deci dezechilibre (temporare, din fericire, si reversibile)... Unde mai pui când aceste gânduri sunt deseoari negative aducatoare de insatisfactii deprimante. Oricum, analiza pe care ne-ai facut-o arata clar ca vezi problemele, ai solutii pentru o parte din ele si cauti în continuare solutii pentru restul problemelor. :-)

Ai incredere, vei mai gasi si alte solutii, singur sau cu ajutorul unui specialist, caci ai potentialul necesar :-).

Numai bine !

#45
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
la cat de putine realizari am atat pe plan profesional, financiar, personal, emotional si sentimental in comparatie cu tine ar fi trebuit sa ma sinucid demult. si sunt mai batran ca tine

Edited by on64, 02 May 2018 - 12:55.


#46
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

 wikkiz2, on 01 mai 2018 - 10:22, said:

Salutare,

Sunt un baiat de 23 de ani din bucuresti.
Nu sunt deloc fericit, am momente si momente.

Inainte nu eram asa.. eram super cool si popular sa zic asa Posted Image

Indrumati-ma spre un specialist bun din bucuresti in a-mi rezolva starile, sa am si eu o viata sexuala bun si mai ales sa fiu fericit cu mine, sa-mi gasesc fericirea in mine si in lucrurile mici.

Sunt disperat, va rog sa ma ajutati.

Multumesc!
Care ar fi cauzele sau cauza care iti provoaca nefericirea nemultumirea?

Esti in cautarea Fericirii?

Daca Da, unde o cauti?

#47
WestPoint

WestPoint

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,054
  • Înscris: 12.12.2016

Quote

ma gandesc mereu la asa zisele "probleme" pe care le am
Am un prieten bun cu care am fost coleg 5 ani de zile, un tip extraordinar de destept, cu doua facultati, mecanica si IT.
Din cauza unei boli neplacute de piele care a aparut in decurs de numai un an, nu a mai aparut in public 1 an de zile.
Dupa care a inceput un tratament psihologic. A fost cam pe la trei psihologi. Boala de piele s-a ameliorat foarte mult, el insa
continua tratamentul psihologic fara absolut nici cel mai mic rezultat.
Omul a devenit asa de introvertit incit nu mai poti ajunge la el cu adevarat, nici rudele nici prietenii si nici un psiholog.

Omul este constient ca este depresiv, plus incontinenta emotionala. Plinge de cite ori ma vede pentru ca isi aduce aminte de vremurile
fericite atit profesionale cit si private mai ales cind jucam Squash.
Omul a inceput sa traiasca numai din amintiri si nostalgii care ii provoaca plinsul pe tot parcursul zilei.

Ceace vreu sa spun este ca a schimbat trei psihologi, unul mai bun decit altul dupa cum spune lumea, fara insa nici un efect pozitiv
in cei 4 ani de tratament de 2x si apoi de 1x pe saptamina.

Una dintre cele mai suparatoare efecte sint cele tipice depresiilor, adica: lipsa de vointa de a mai trai, tristețe persistență, sentimentul de inutilitate in viata,
complexe de inferioritate fata de realizarile profesionale, continua stare nostalgica, teama de batrinete, teama de viitor.

Toata ziua nu face altceva decit sa se gindeasca la cite prombleme are si cit de mult si-a ratat viata. Vointa reala sa mai incerce sa-si
salveze situatia, nu mai are.

Omul are doar 45 de ani.

Edited by WestPoint, 27 May 2018 - 14:48.


#48
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,805
  • Înscris: 10.12.2006
Psihologii sunt frectie la picior de lemn. Sa mearga la psihiatru.

#49
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,492
  • Înscris: 15.09.2010
Incearca metoda cu viata la tara, du-te in vilegiatura la o ferma sa muncești si vei vedea viata mai in roz.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VuwtOxCWjcE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Freddy12, 28 May 2018 - 11:00.


#50
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012

 wikkiz2, on 01 mai 2018 - 11:31, said:


Ok, preblema mea nu vin din sfera naturalului.
Am fumat iarba de m-am cacat pe mine, am mers la petreceri. Probabil asta este un motiv datorita carui asa am ajuns..
Le-am rararit foarte mult, poate chiar spre renuntare.


Păi fix asta îți fwte viața, petrecerile, drogatul și băutul la ani prea mici, în care nu înțelegi nimica. Desigur, toți gușterii cretini o să-ți zică că ești cool și mișto să fumezi și să dai palme la cur la gagici la petreceri. Dar toate astea sunt activități de căcăat, negative care au un impact negativ asupra ta. Ce-ți recomand eu, pe lângă a merge la psihiatru și psiholog care o să-ți dea medicamentație și exerciții de relaxare, să-ți schimbi stilul de viață și să lași alcoolu, destrăbălarea și fumatul. Fără mișto, alcoolul și cu orice drog îți fute viața încet-încet, dacă mai bei, mai bei un vin la o masă cu familia și cam atât.  

Fă mișcare, învață să respiri altfel, încearcă să-ți găsești preocupări noi care să-ți aducă poftă de viață și fă cu prietena lucruri noi care să o facă și pe ea fericită și să-ți dea și ție un impuls de "nou", impuls de nou care-ți aduce și poftă de viață.


Tu probabil ai impresia că s-o terminat totul, ai job, gagică ai, de destrăbălat te-ai destrăbălat, ce mai urmează? Păi mai urmează foarte multe.

 wikkiz2, on 01 mai 2018 - 12:16, said:

O zi normal, ma trezesc singur in apartament si incep sa ma plictsesc, deschid televizorul ca sa mearga in fundal, si dau drumul la laptop si acolo ba stau, ba ma mai ridic ba ma pun inapoi pe scaund, nu am chef de mai nimic, ma neglijez, nu prea mai fac curat.
Am 170, 62 kg.
Lucrez in domeniul cadastrului, merg pe teren, munca de birou.

E puțin grav dacă la vârsta ta și cu tot internetul și cu toate posibilități astea te plictisești. Pe bune, voi cum dracu vă plictisiți? Trebuie să înveți să-ți ocupi timpul, să-ți deschizi perspective noi să ai poftă de citit, alea rezolvă multe. Că așa ai timp de gândit la prostii, prostii negative și depresive care te macină încet-încet.

#51
wikkiz2

wikkiz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 08.10.2009

 Velaxa, on 22 august 2018 - 10:28, said:

Păi fix asta îți fwte viața, petrecerile, drogatul și băutul la ani prea mici, în care nu înțelegi nimica. Desigur, toți gușterii cretini o să-ți zică că ești cool și mișto să fumezi și să dai palme la cur la gagici la petreceri. Dar toate astea sunt activități de căcăat, negative care au un impact negativ asupra ta. Ce-ți recomand eu, pe lângă a merge la psihiatru și psiholog care o să-ți dea medicamentație și exerciții de relaxare, să-ți schimbi stilul de viață și să lași alcoolu, destrăbălarea și fumatul. Fără mișto, alcoolul și cu orice drog îți fute viața încet-încet, dacă mai bei, mai bei un vin la o masă cu familia și cam atât.  

Fă mișcare, învață să respiri altfel, încearcă să-ți găsești preocupări noi care să-ți aducă poftă de viață și fă cu prietena lucruri noi care să o facă și pe ea fericită și să-ți dea și ție un impuls de "nou", impuls de nou care-ți aduce și poftă de viață.


Tu probabil ai impresia că s-o terminat totul, ai job, gagică ai, de destrăbălat te-ai destrăbălat, ce mai urmează? Păi mai urmează foarte multe.



E puțin grav dacă la vârsta ta și cu tot internetul și cu toate posibilități astea te plictisești. Pe bune, voi cum dracu vă plictisiți? Trebuie să înveți să-ți ocupi timpul, să-ți deschizi perspective noi să ai poftă de citit, alea rezolvă multe. Că așa ai timp de gândit la prostii, prostii negative și depresive care te macină încet-încet.


Te ador! Multumesc, va multumesc tutor de aici care si-au pierdut timpul prin a-mi scrie si a ma ajuta.
Vreau sa va spun ca am reusit sa trec peste in sensul ca aceasta boala.. pe care eu mi-am creato din lipsa de activitati si preocupari fiind doar un alintat ce credea ca e cool sa ai probleme si chestii de genul.

Sunt un om atat de misto, abia acum mi-am dat seama de ce calitati am, de ce rezultate am pana acum! Abia acum am realizat de ce sunt in stare si ce pot sa fac mai departe cu viata mea. M-am apucat de sport, arat minunat, sunt fit, alerg. Fac in fiecare zi sport. Citesc!!!

Mergem pe ideea ca ceea ce gandesti asta atragi. De asta mi-am dat eu seama.. mereu ma plangeam de problemele inexistente crezand ca trebuie sa le ai fiind mare si cu responabilitati.. ei bine, nu este asa.

3 cuvinte pentru toata lumea.

CERE
CREDE si
PRIMESTE!

Trebuie sa stii sa CERI, sa stii sa crezi in ceea ce ai cerut.. fara sa ai dubii si mai ales sa stii sa PRIMESTI ceea ce ai cerut si ai crezut!

O zi cat mai minuata la toata lumea!!!
Si nu uitati, ceea ce gandesti asta atragi!

#52
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012
Îți dau un exercițiu pe care să-l faci când te cerți cu prietena, din păcate la mine încă nu funcționează că nu stau cu ea în casă, dar mai mult ca sigur îl voi face când vom sta împreună.
Când începeți să vă certați, regula o să sune așa, să mergeți amândoi în baie/bucătărie/sufragerie și vă puneți să faceți ceva, mergi în baie tu te pui să faci duș și ea se pune să se spele pe față, să se machieze. Vedeți după dacă vă mai certați cu același ton și dacă vă mai certați în general. Păi nu, nu o să vă mai certați, că o dată cu ocupația și trecerea de la impulsul de ceartă la unul de calmare o să vă aducă raționament, raționament care o să zică " stai bă, că ne certăm ca proștii în loc să discutăm".

Într-o ceartă trebuie să fie două persoane, că dacă te cerți singur atunci o să fii ca Dragnea, bun de Spitalul 9. Ca să nu vă mai certați, poți face tu o schimbare, nu mai lăsa orgoliul să arate că tu ești mai tare ca ea, că nu rezolvi nimica. O ceartă lungă, inutilă și irațională aduce răni pe termen mediu în mod inutil.

Purtați discuții și nu vă certați. În aceste discuții nu au ce căuta :
- dar...
- tu tot timpul faci așa
- m-am săturat
-țipăte
- exagerezi, ce simți tu e exagera
În primul rând, nu ai ce spune dar, când spui dar, deja duci discuția la un infinit de răspunsuri venite din partea celuilalt. Nu-i reproșa celui de lângă tine că tot timpul face o chestie,explică-i calm și frumos ce și cum, nu-i reproșa lucruri, asta o s-o facă să doară, un om când simte durere, chiar și sufletească devine irațional și răspunde la impuls, oamenii când răspund la impuls nu răspund prea rațional și tu nu vrei asta.
Nu spune că te-ai săturat, eu cred că de 2-3 ori am spus asta de față cu prietena mea și tot îmi pare rău, deși ai pute aspune că este normal să fi fost săturat, dar din moment ce mai vrei o relație cu acea persoană, nu ai voie să spui că te-ai săturat, a arăta că persoana de lângă tine te seacă de toată energia din motive chiar așa de mici nu este okay.
Fără țipăte, mă gândesc că nu are rost să-ți explic de ce, dacă ai dreptate nici măcar nu trebuie să țipi, un om convins de ce zice și un om rațional și mai ales un bărbat, nu trebuie să se impună față de o femie prin țipăte.
Sentimentele nu sunt exagerări, sentimentele se simt și punct. Nu-i spune că ce simte nu este adevărat, sau că este exagerat, așa este ea, tot ce poți face îi poți spune că o înțelegi ce simte și că trebuie făcut ceva ca ea să nu mai simtă așa ceva vreodată.

Schimbările acestea se fac prin compromisuri din partea amândurora, dacă ea simte gelozie și furie când tu te îmbeți, nu trebuie să-i spui că nu are de ce să simtă asta și să te lase în pace, nu o să rezolvi nimica, compromisul tău ar trebui să fie ca tu să nu te mai îmbeți, compromisul făcut de ea ar trebui să fie ca tu să ai voie să bei, cât timp nu ajungi în patru labe.

#53
thalia

thalia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,934
  • Înscris: 07.11.2007
Pentru initiator, ai spus ca ai fumat iarba, eu sunt mai hoasca, nu stiu nimic despre droguri si nici nu vreau sa stiu. Ce efecte are? Da dependenta? Se poate s capa usor?
De ce intreb, am insa una bucata fecior, care va pleca sa studieze in afara si zilele trecute ne-a spus ca ar vrea sa incerce iarbaPosted Image .
Mie mi-a dat una in moalele capului, ca pana acu vreme era total impotriva drogurilor de orice fel. Acu ne-am trezit cu asta.
La ce sa ma astept? Cum mi-as putea da seama ca fumeaza? E scumpa?
Is hoasca, chiar nu stiu!

Rog voinicii sa se abtina de la comentarii.

#54
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,535
  • Înscris: 03.04.2013
Ai cam pus-o....
Ciudata intrebarea.
Da, da dependenta, urita de tot, si poate duce usor la autodistrugere.
Nu am pe nimeni apropiat sau in cercul de cunostinte cu problema, e doar din citite si auzite.... clar, e problema majora. Iti trebuie mult talent de mama si tact ca sa ii intorci mintea de la drumul asta. Cred ca ar trebui sa gasesti si sa ii arati oameni terminati din cauza asta, sa vada in ce hal de decadere poate ajunge.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate