![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Caut un film
Last Updated: Apr 30 2018 14:49, Started by
FreeThinker
, Apr 29 2018 12:44
·
0

Posted 29 April 2018 - 12:44

Am vazut mai demult un film si as vrea sa-l revad. Era vorba de o femeie (medic, parca) care a avut un accident cu bicicleta si a intrat in coma. Eroul principal o poate vedea, sta de vorba cu ea etc. El incearca sa-i convinga pe doctori sa nu o deconecteze de la aparate si apoi decide sa o scoata din spital...
Mai tin minte ca i-a amenajat gradina, flori etc. Cum se numeste? |
Posted 29 April 2018 - 13:02

Am vazut mai demult un film si as vrea sa-l revad. Era vorba de o femeie (medic, parca) care a avut un accident cu bicicleta si a intrat in coma. Eroul principal o poate vedea, sta de vorba cu ea etc. El incearca sa-i convinga pe doctori sa nu o deconecteze de la aparate si apoi decide sa o scoata din spital... Mai tin minte ca i-a amenajat gradina, flori etc. Cum se numeste? |
Posted 30 April 2018 - 00:02

am si eu un film care nu stiu cum ii zice.
e ceva cu niste ninja , cu o masina neagra, care se activa la cuvantul ninja. stiu ca era parca francez iar pe unul dintre actori il catapulteaza afara din masina sau il sustrag cu niste corzi. |
Posted 30 April 2018 - 14:12

am si eu un film care nu stiu cum ii zice. e ceva cu niste ninja , cu o masina neagra, care se activa la cuvantul ninja. stiu ca era parca francez iar pe unul dintre actori il catapulteaza afara din masina sau il sustrag cu niste corzi. |
Posted 30 April 2018 - 14:49

am si eu un film care nu stiu cum ii zice. e ceva cu niste ninja , cu o masina neagra, care se activa la cuvantul ninja. stiu ca era parca francez iar pe unul dintre actori il catapulteaza afara din masina sau il sustrag cu niste corzi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users