Avengers 4 (2019)

Posted 19 April 2019 - 21:49

De rochia rosie pe care o poarta la conferinta ce ziceti?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SoQCcA93DQQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Dar de rochia foarte decoltata pe care o poarta Black Widow? ![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bNmemuLRi8k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Foarte obraznic decolteul! Edited by worldwar, 19 April 2019 - 21:47. |
Posted 19 April 2019 - 22:10

Scarlet, la varsta ei de 34 de ani arata chiar bine
Poate rochia o dezavantajeaza si machiajul. Dar e chiar draguta la caracter din ce observ si femeie de treaba chiar daca pare mai vampa in rol. Cred ca 90% din barbatii acestei planete si-ar dori o nevasta ca ea. Si nu e la fel de infatuata ca Brie Larson cum s-a vazut la ultimul interviu: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/81WIkfUAc_o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Si e si amuzanta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SR5kfWXfxto?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by worldwar, 19 April 2019 - 22:14. |
Posted 20 April 2019 - 00:23

m-a impresionat rolul ei in Winter Soldier
si tonalitatea ei scazuta si senzuala stie sa fie femeie ia sa pun niste pictoriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zoe a fost piesa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elisabeth Olsen a fost frumusica, pacat ca si-a pierdut accentul ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by worldwar, 20 April 2019 - 00:26. |
Posted 20 April 2019 - 05:34

Acum cred ca putem vorbi si despre Avengers 4 care se va lansa pe 3 mai 2019. Untitled Avengers Movie (2019) - IMDb Ditributia: Josh Brolin - Thanos Robert Downey -Tony Stark / Iron Man Scarlett Johansson-Black Widow / Natasha Romanoff Chris Evans -Steve Rogers / Captain America Chris Hemsworth-Thor Mark Ruffalo-Bruce Banner / Hulk Jeremy Renner -Clint Barton / Hawkeye Sebastian Stan -Bucky Barnes / Winter Soldier Paul Rudd -Scott Lang / Ant-Man Evangeline Lilly -Hope van Dyne / The Wasp Chadwick Boseman -T'Challa / Black Panther Benedict Wong -Wong Pom Klementieff Pom Klementieff -Mantis Don Cheadle-James Rhodes / War Machine Benedict Cumberbatch-Doctor Strange Elizabeth Olsen -Wanda Maximoff / Scarlet Witch Anthony Mackie -Sam Wilson / Falcon Bradley Cooper-Rocket Dave Bautista -Drax Karen Gillan -Nebula Chris Pratt - Star Lord Jon Favreau -Happy Hogan Gwyneth Paltrow - Pepper Potts Ty Simpkins - Harley Keener Van Diesel - Groot Brie Larson -Carol Danvers / Captain Marvel Tom Holland - Peter Parker / Spider-Man care va avea un alt film propriu zis pe 5 iulie 2019 Pe Adam Warlock sa-l vedem de cine va fi jucat. Pana una alta, SPOILER....din benziile desenate: Momentul cand, in urma luptei finale, Thanos (ala rau) si Adam Warlock (ala bun) se intalnesc pentru a negocia soarta universului cu One Above All, adica cu Dumnezeu Creatorul din universul Marvel! |
Posted 20 April 2019 - 09:34

Elisabeth Olsen e simpatica la fata si nu arata rau nici la corp...imi place
|
Posted 21 April 2019 - 00:40

Brie Larson in cea mai "sexy" ipostaza!
Attached Files |
Posted 21 April 2019 - 01:33

Finalul cred ca o sa fie inspirat dupa Destiny /Mass Effect/Starcraft /HALO
Parca prevad ca Hulk si Capitanul America mor eroic , si Capitanul Marvel le ia scutul si manusa in forma ei explozivo-luminoasa ( cu flacari, cu fulgere, cu tunete, mai stralucitoare ca Soarele) si il nimiceste pe Thanos intr-o lupta celesta pe un fundal sonor spectaculos . Capitanul Marvel devine astfel cea mai puternica fiinta din univers. Valkyre ii ia ciocanul lui Thor drept noua regina al Asgardului restaurat in Norvegia dupa ce acesta se retrage sau moare. Iar Iron Man se sacrifica dibuind ceva aparatura impreuna cu Shuri cu care sa restarteze totul si toti cei care au murit in urma pocniturii sa revina la viata, ceilalti ucisi in mod direct de Thanos raman morti. Iron Man poate ca se transforma in inteligenta artificiala ce va deveni un ghid pentru Shuri, noua Iron Man, iar Pepper ramane singura sa-si creasca copilul si sa-l finanteze pe Spider-Man. Asta ar fi cel mai decent final dupa parerea mea! Cred ca multi spectatori mai misogini de felul lor isi vor cere banii inapoi! Robert Downey Jr. a declarat ca finalul din Endgame va fi cel mai "tare" din istoria cinematografiei. Robert Downey Jr. Says Avengers: Endgame’s Last 8 Minutes Are The MCU’s Best Edited by worldwar, 21 April 2019 - 01:38. |
Posted 21 April 2019 - 02:03

Deci LOL, chiar nu stiam de ce joc imi amintea filmul asta.
Cred ca s-au inspirat la greu dupa Mass Effect. Sper sa aiba un Suicide Mission. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y2O-0-fQOOs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by worldwar, 21 April 2019 - 02:03. |
Posted 21 April 2019 - 10:18

|
Posted 21 April 2019 - 12:53

Robert Downey Jr. a declarat ca finalul din Endgame va fi cel mai "tare" din istoria cinematografiei. Robert Downey Jr. Says Avengers: Endgame’s Last 8 Minutes Are The MCU’s Best |
Posted 22 April 2019 - 19:37

Finalul cred ca o sa fie inspirat dupa Destiny /Mass Effect/Starcraft /HALO
Robert Downey Jr. a declarat ca finalul din Endgame va fi cel mai "tare" din istoria cinematografiei. Robert Downey Jr. Says Avengers: Endgame’s Last 8 Minutes Are The MCU’s Best |
Posted 23 April 2019 - 12:20

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului a avut premiera de gală luni seară, la Los Angeles, iar odată cu aceasta a fost ridicat și embargo-ul pentru rețelele de socializare, unde reacțiile publicului nu au întârziat să apară. Fanii s-au declarat cuceriți de felul în care realizatorii au încheiat saga Avengers, iar cea mai mare parte a criticilor, ale căror comentarii au fost adunate de thehollywoodreporter.com, a împărtășit extazul acestora.
Peter Sciretta, de la Slashfilm, a scris că filmul e mai mult decât „cea mai bună versiune posibilă” a sa. Jurnalista TV Natalie Abrams a ținut să spună că producția a fost „așa grozavă încât am plâns… de mai multe ori”, iar Umberto Gonzales de la The Wrap a menționat că filmul chiar l-a trecut prin toate stările: „Am râs, am plâns (și nu doar de câteva ori), am țipat. Ce final epic pentru saga Infinity!”. Fără să intre în prea multe detalii, Joel Meares, de la Rotten Tomatoes, a concluzionat: „Fanii se vor entuziasma la maximum”. „Nu intrați la film cu ideea că veți vedea Infinity War partea a doua. Cele două pelicule sunt foarte diferite, dar reușesc să se completeze în multe aspecte. Legat de ce filme din MCU să vedeți mai înainte… sincer, pe toate. Ce experiență, ce realizare cu Avengers: Endgame! Nu am să dau nici un fel de spoiler, însă vă spun că am râs, am plâns, am plâns din nou, am scandat, am râs și am plâns, după care toată lumea s-a ridicat în picioare și a aplaudat. Apoi am plâns din nou. Fiți pregătiți, copii. Fiți. Pregătiți.”, a scris și Erik Davis, de la Fandango.com. „Nu cred că poate spune cineva că exagerez: Avengers: Endgame este tot ceea ce vă doriți să fie și chiar mai mult. Sunt copleșit. Este o reflecție asupra ultimilor 11 ani ce reușește perfect și care atinge perfecțiunea pe toate planurile. Este, fără îndoială, noul meu film preferat din Universul Cinematografic Marvel. Sunt fascinat.”, a mai notat și Eric Eisenberg, de la CinemaBlend.com. Avengers: Endgame se lansează în cinematografele noastre pe 26 aprilie. |
Posted 23 April 2019 - 15:43

Quote „Nu intraţi la film cu ideea că veţi vedea Infinity War partea a doua. Cele două pelicule sunt foarte diferite, dar reuşesc să se completeze în multe aspecte. Legat de ce filme din MCU să vedeţi mai înainte… sincer, pe toate. Ce experienţă, ce realizare cu Avengers: Endgame! Nu am să dau nici un fel de spoiler, însă vă spun că am râs, am plâns, am plâns din nou, am scandat, am râs şi am plâns, după care toată lumea s-a ridicat în picioare şi a aplaudat. Apoi am plâns din nou. Fiţi pregătiţi, copii. Fiţi. Pregătiţi.” Abia astept sa-l vad dupa lansarea in Romania. Sper sa nu mi se faca rau cand o vad pe Brie Larson ![]() Oricum, daca aia va deveni noua fata Marvel atunci Avengers 4 (2019) va fi ultimul film Marvel pe care am sa-l vizionez. |
Posted 23 April 2019 - 18:35

ATENTIE, SPOILERE!
Apparent Endgame Plot : MarvelStudiosSpoilers Endgame leak : MarvelStudiosSpoilers Edited by smartmanx, 23 April 2019 - 18:38. |
Posted 24 April 2019 - 10:39

Au inceput sa apara primele note si recenzii.
Avengers: Endgame (2019) - Rotten Tomatoes Avengers: Endgame (2019) - IMDb Critic Reviews for Avengers: Endgame - Metacritic Unii sunt cam dezamagiti si spun ca filmul e sub Infinity War. Edited by smartmanx, 24 April 2019 - 10:43. |
|
Posted 24 April 2019 - 11:09

Cica este oficial filmul cu cei mai multi actori cunoscuti in distributie din istorie, cu cel mai mare buget din istorie, depasind oficial Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (fara inflatia ajustata).
A costat vreo 400 milioane de dolari productia sa, mai mult decat Infinity War (316 milioane) si Avengers Age of Ultron (365 milioane). Combinate amandoua , rezulta un buget de 700 de milioane de dolari, fiind astfel cel mai scump film din istorie, si cu o durata de 330 de minute (adica 5,5 ore), cel mai lung film comercial. Edited by smartmanx, 24 April 2019 - 11:11. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users