Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...
 Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 

Operatie micsorare stomac

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
fqx

fqx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,181
  • Înscris: 23.08.2014
Am reusit sa slabesc si sa imi mentin greutatea doar cu mici ajustari in dieta.Elimini cateva alimente si e simplu.
Painea de exemplu, e unul din ele, nu ai nevoie de ea, poti manca cam orice fara paine, o mai folosesc doar cand mananc slanina de exemplu.
Apoi, zaharul, se poate elimina, nu din toate, dar cafeaua, ceaiuri si o gramada de alimente se pot consuma neindulcite.Prajitura mananc in continuare.
Mai sint grasimile, poti manca carne de porc, da o cureti de grasime.Tot ce e de prajit faci la gril, cuptor fara ulei cat se poate.Nu e chiar asa greu si nici nu trebuie sacrificii enorme.Tot la fel, seara inainte de culcare daca tie foame, mananci fructe sau o salata, nu te culci flamand dar nici nu ingrasa.

#20
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Pai eu ce am spus ? Eu nu mai cumpar sare din comertul comunist din Romania, am alti furnizori, verificati si certificati.

#21
fqx

fqx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,181
  • Înscris: 23.08.2014

 Platon, on 26 aprilie 2018 - 07:03, said:

Exista locuri de cumparat sare fara iod, si cu adevarat benefica pentru organism, eu am renuntat la sarea din comertul comunist EU, am ochit cativa distribuitori, care produc sare marina ADEVARATA, nu balariile din magazine, iar sarea este extrem de benefica organismului, sunt multe schimburi in organism care se face in prezenta sarii, iar cel mai important organ al nostru,creierul efectiv iubeste sarea

In ce priveste operatia de micsorare de stomac,nu ma pot pronunta, am citit doar niste studii care spun ca in primii zece ani exista un procent mare de persoane care fac un cancer de stomac in urma acestei operatii, probabil ca e la noroc, cum ti-e organismul de solid...
Nu e nici o problema cu sarea iodata, atata vreme cat nu faci excese.

#22
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002

 fqx, on 26 aprilie 2018 - 07:11, said:

Nu e nici o problema cu sarea iodata, atata vreme cat nu faci excese.


Nu ai nevoie de atat iod, si ca sa nu consumi tot iodul ala trebuie sa te abtii de la a cumpara orice de la altii, absolut toate alimentele vandute in Romania contin mai mult sau mai putin sare cu iod si sau zahar, ca sa ajungi la concentratia optima trebuie ca toate alimentele tale sa fie pregatite exclusiv de tine, ai cumparat un covrig? sare iod zahar, etc etc
Eu nu mai dau sfaturi, fiecare este liber sa faca ceea ce doreste, tara ne vrea obedienti, prosti, sanatosi, ca sa putem sa sclavim ani de zile sistemele astea parazite, restul este cancan colegilor

Edited by Platon, 26 April 2018 - 07:14.


#23
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,322
  • Înscris: 01.10.2006

 pascali_daniel, on 26 aprilie 2018 - 06:39, said:

Am dat jos 20 de kile in 6 luni, fara sa-mi schimb dieta band inainte de fiecare masa o cana de apa cu bicarbonat. reduce aciditatea in stomac si nu-ti mai digera toata mancarea. Nu te apuca sa-ti reduci stomacyul deoarece exista 30% sanse sa ai complicatii postoperatorii
Si nu ti-a sarit tensiunea? Bicarbonat de sodiu banuiesc ca ai luat.

Oricum nu cred ca e in regula ca mincarea sa treaca nedigerata. Nu mai bine nu mai maninci?

#24
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,904
  • Înscris: 07.11.2006

 pascali_daniel, on 26 aprilie 2018 - 06:40, said:

MAi periculos decat sarea este ZAHARUL. Asta este "inceputul" la toate bolile si provoaca si dependenta.
Nu zaharul este pericolul ci produsul actual care este vandut sub denumirea de .ZAHAR si pe care organismul uman invata inca sa-l descompuna si sa-l prelucreze.
Iar sarea este "contraindicata" de medicina moderna,pentru ca in lipsa ei,organismul nu functioneaza corespunzator,dezvoltandu-se afectiuni care necesita medicamentatie.
Nu exista diferenta intre un organism uman si unul animal,ma refer la mamifere.Animalelor le dai sare in cantitati industrile,cica sa completeze aportul de sare in organism.Omului i se ia sarea.
Zaharul si sarea snt doua produse vitale pentru corpul mamiferelor.Nivelul scazut al acestora duce la probleme grave de sanatate,care reprezinta raiul industriei farma si a tot ce inseamna medicina moderna.

 pascali_daniel, on 26 aprilie 2018 - 06:51, said:


Folosesti asa ceva, te ingrasi, creste tensiunea, faci diabet si MORI.

Folosesti asa ceva, te ingrasi, creste tensiunea, faci diabet sau alte boli,devii dependent pentru un timp indelungat de o anumita medicamentatie si MORI.

#25
Corl

Corl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 11.04.2006

 pascali_daniel, on 26 aprilie 2018 - 06:39, said:

Am dat jos 20 de kile in 6 luni, fara sa-mi schimb dieta band inainte de fiecare masa o cana de apa cu bicarbonat. reduce aciditatea in stomac si nu-ti mai digera toata mancarea.

 pascali_daniel, on 26 aprilie 2018 - 07:01, said:

Sarea, E-urile si zaharurile... astea toate la un loc ajuta la marirea aciditatii in stomac, ce ajunge acolo organismul asimileaza si incet da' sigur duce la obezitate, probleme cu tensiunea, diabetul si sanse de aparitie a diverselor forme de cancer. Hrana cu cat este mai simpla preparata cu atat este mai sanatoasa. Faptul ca-mi reduc aciditatea si stiu sa calculez cele 2000 de kilocalorii zilnice n-are cum sa ma duca la obezitate. Inainte o dadeam cu cartofi prajiti, mai bagam si niste carne prajita sau carnati, o mai trageam si cu 1-2 beri si la o masa bagam lejer, ca porcul in mine, peste 2000 de kilocalorii.... la o singura masa, ca pana seara mai bagam in mine cel putin o masa.  Ajunsesem la 120 de kile, acum am ajuns undeva la 93-94 de kile

Pai ti-ai schimbat dieta sau nu ? Si daca nu mai bagi 5000 de calorii pe zi ce rost au restul de ritualuri ? Incepand cu cana de bicarbonat si teminand cu conspiratia mondiala care te face sa manaci carnati prajiti peste masura?

#26
WinstonMontana

WinstonMontana

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 20.02.2018

 solperim, on 25 aprilie 2018 - 22:04, said:

ma adresez  utilizatorilor SP care poate au trecut prin aceasta experienta,
sau au cunostinte care au apelat la aceasta extrema optiune pentru a slabi
cit este de periculoasa, care sint riscurile
Daca cauza obezitatii este una psihica si nu fizica(probleme cu tiroida/glande) atunci  in urma acestei operatii , senzatia de foame nu se va micsora,ba va ramane aceiasi cu deosbirea
faptului ca fizic nu o sa poti manca.Si atunci pe de-o parte al tau creier iti comanda sa mananci insa pe de alta parte nu poti din cauza faptului ca stomac s-a micsorat, chestia asta
genereza stres enorm constant si duce la forme grave de depresie care imping catre sinucidere.
Multi s-au sinucis doarece cauza obezitatii lor era psihica si operatia nu rezolva probleme psihice ba din contra le amplifica.

Quote

insa, ca are mare nervozitate in pauza dintre cele 5 ore
este relevant pentru cei care sint obisnuiti sa manince copios
Daca cauza obezitatii este una psihica si nu fizica ,aceasta operatie amplifica problemele psihice existente
Ce-mi spui tu mie aici este stres adunat ca o oala de presiune,pentru ca problema inca persista.
Imagineaza-ti sa-ti fie foame absolut tot timpul dar sa nu poti manca pt ca fie se rupe noul stomac sau te doare daca incerci sa mananci asa cum iti dicteaza creieru?
Ei si chestia asta sa te lupte 24 din 24 7 din 7 zile fara incetare. Cum te-ai simtii in afara de faptul ca mai ai putin si-ti iei campii ?

Trebuie investigata cauza obezitatii daca este de natura psihica sau fizica  si apoi decis.
Sunt unii oameni care slabesc usor deoarece cauza obezitatii lor este de natura fizica si dupa ce au urmat sau urmeaza tratamentul medical al cauzei fizice automat incep sa slabeasca doarece si-au reglat organismul.

Insa sunt si oameni a caror obezitate este de natura psihica, caz in care de fiecare date dupa ce termini dieta te ingrasi la loc.Ceea ce este si normal doarece dieta  nu trateaza
cauzele psihice.(vezi Ioana Tufar)

Pentru tratatarea obezitatii din cauze psihice se merge pe tratament combinat:
A ) pentru persoanele agnostice/atee: Dieta si Sport combinat cu tratament constant psihologic.
B ) pentru personale credincioase : Dieta si Sport combinat cu spovedanie la Preot si o viata duhovniceasca aproape de Dumnezeu+ respectare posturi de peste An.

Studiile de specilitatea facute in cazul obezitatii de natura psihica au relevat faptul ca doar 2 /10 persoana resusesc sa slabeasca
urmand metoda A , pe cand urmand metoda B, 10/10 au reusit sa slabeasca si sa se mentina (vezi muntele Athos, unde nici un calugar nu este gras)=>glicogen, oxigen,credinta in Dumnezeu. Chestie pe care Arsenie Boca a spus-o la vremea lui este panaceul pentru sanatatea fizica si psihica a omului.
In plus metoda A este foarte scumpa doarece ora la psiholog costa mult

Edited by WinstonMontana, 27 April 2018 - 00:16.


#27
pascali_daniel

pascali_daniel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 916
  • Înscris: 09.12.2017

 Corl, on 26 aprilie 2018 - 09:09, said:

Pai ti-ai schimbat dieta sau nu ? Si daca nu mai bagi 5000 de calorii pe zi ce rost au restul de ritualuri ? Incepand cu cana de bicarbonat si teminand cu conspiratia mondiala care te face sa manaci carnati prajiti peste masura?
Am renuntat complet la zahar, sare, paine si mezeluri. AM renuntat si la carnati :lol: In rest mananc orice si o data la 2 mese beau o cana cu bicarbonat. http://www.gandul.in...produs-14444571

Edited by pascali_daniel, 27 April 2018 - 06:38.


#28
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,721
  • Înscris: 10.12.2006
Operatia asta de micsorare a stomacului ar trebui interzisa, e ca si cum ti-ai scurta un membru. Omul de rand e inconstient si nu stie mai bine, asta e unul din cazurile in care trebuie sa-i fie luata puterea de decizie.

Se poate slabi fara operatie indiferent de gradul de obezitate. Spre exemplu la emisiunea The Biggest Loser, Michael Ventrella a slabit de la 238kg la 118kg in 18 saptamani.

Asa cum mananci putin dupa operatie (fortat) poti manca si inainte. Stomacul isi reduce in mod natural volumul, un studiu arata 27% reducere in 4 saptamani de dieta https://www.ncbi.nlm.../pubmed/8561056

#29
tic_tac

tic_tac

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 26.11.2008
confirm ce a scris Mizu, stomacul e un organ care se dilata sau contracta, functie de cantitatea de hrana ingurgitata

din experienta mea anterioara si actuala de slabanoaga (is slaba si inalta), stomacul meu se dilata suficient cat sa maninc repetat portii de alimente care imi placeau, deci mancam pana pocneam
si tot asa, functie de imprejurari si companie la mese, stomacul s-a obisnuit sa primeasca cantitate mai mare de alimente
mi-era foame corespunzator volumului si caloriilor ingurgitate, ca asa dorea stomacul si ...creierul, ca se obisnuisera cu multe bunatati

atunci cand nu am putut manca, din alte motive de sanatate, stomacul s-a obisnuit cu portii mici de alimente

se poate slabi corect si bine fara operatii, doar din controlul cantitati si caloriilor portiilor

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate