Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Te-ai ingrasat dupa ce ai cumparat friteuza?
Last Updated: Mar 04 2021 12:03, Started by
dem3ntor
, Apr 24 2018 19:34
·
0
#19
Posted 25 April 2018 - 07:15
N-am folosit-o nicioadata, cei drept n-am cumparat-o, am primit-o. Cand am vazut cat ulei trebuie sa bag in ea, mi-a trecut cheful s-o folosesc.
|
#20
Posted 25 April 2018 - 07:49
realduc, on 24 aprilie 2018 - 22:08, said:
un obez este mai subnutrit ca un unu' care manca o data pe sptamana ! ... desi uleiul ars este cancerigen cu probe evidente, fiecare crede in sinea lui ca este nemuritor ! |
#21
Posted 25 April 2018 - 07:53
Sunt unele care se lauda ca prajesc cu o singura lingura de ulei.
|
#22
Posted 25 April 2018 - 07:53
#24
Posted 25 April 2018 - 08:01
#25
Posted 25 April 2018 - 08:31
#26
Posted 25 April 2018 - 09:01
dem3ntor, on 24 aprilie 2018 - 19:34, said:
Salut! Eu vreau sa cumpar o friteuza! Consumam moderat: cartofi pai, piftele, snitele, peste prajit, ocazional golosi (nici nu stiu daca merg la friteuza) DAR, sotia spune ca o sa ne facem niste bilute daca luam friteuza Deci, ati luat in greutatatet dupa ce v-ati cumparat friteuza? Multumesc! Eu spun ca e cea mai proasta investitie. Nu mai vorbesc de faptul ca snitelele, cartofii prajiti, chiftelele, peste prajit sau gogosi sunt exemple de mancaruri care ar fi ok sa le mananci maxim de 2-3 ori pe luna (nu fiecare dintre ele, ci oricare dintre cele enumerate mai sus). Cumparand o friteuza vei profita de ea si vei manca des porcariile enumerate care nu iti aduc absolut nimic util organismului. Eu am preluat in ultima vreme niste chestii de la bucataria germana care si ea este bazata mult pe carne plus cartofi, legume, etc. Incearca macar sa nu combini snitele sau alta carne prajita cu cartofii prajiti, fa-ti mai bine o salata de cartofi. Iar chiftelele prajite in ulei nu-s neaparat cea mai buna solutie, exista si posibilitatea de a le fierbe intr-o supa (sa-i zic asa.) Un exemplu aici, gustul e demential: https://www.chefkoch...ger-Klopse.html In concluzie, nu recomand friteuza pentru ca nu mi-as lua niciodata asa ceva. |
#27
Posted 25 April 2018 - 09:40
#28
Posted 25 April 2018 - 10:04
carnea fiartadaca pot spune e cea mai negustoasa metoda de a o gati
decat sa fierbi mai bine bagi la cuptor nu folosesc asa ceva la prajit oare mege sa bagi in ea untura eu cartofii-i fac cu untura luata din prajeala(tochitura) Edited by ceanu1980, 25 April 2018 - 10:05. |
|
#29
Posted 25 April 2018 - 10:20
Fane, on 25 aprilie 2018 - 09:40, said:
Ich verstehe nichts google translate ceanu1980, on 25 aprilie 2018 - 10:04, said:
carnea fiartadaca pot spune e cea mai negustoasa metoda de a o gati decat sa fierbi mai bine bagi la cuptor nu folosesc asa ceva la prajit oare mege sa bagi in ea untura eu cartofii-i fac cu untura luata din prajeala(tochitura) iti dau dreptate dar doar partial. depinde mult de modul in care gatesti chiftelele alea, de ce condimente pui, de ce sos servesti cu ele. de-asta am dat un exemplu din bucataria internationala pentru ca la noi, la romani, chiftelele, carnea, etc se fac doar prajite, fara vreun sos si fara prea multe condimente. chiftelele din exemplul meu se gatesc intr-o chestie asemanatoare cu o supa concentrata si produsul final e mult mai condimentat decat chiftelele romanesti chiar daca pana la urma e vorba de o carne fiarta. |
#30
Posted 25 April 2018 - 10:51
faci chiftele fierte si le bagi sos,ce fel
eu personal daca sunt puse multe porcarii de condimente in carne o mananca cineo facut-o eu vreau sa mananc carne nu alte dracovenii cu diferite gusturi la mine se condimenteaza cu sare si piper,iar dupa caz si usturoi |
#32
Posted 25 April 2018 - 10:59
#33
Posted 25 April 2018 - 11:01
|
#34
Posted 25 April 2018 - 11:05
lumineaza-ma de o reteta cu,carne fiarta,sper ca nu o dai in ciorbe
|
#35
Posted 25 April 2018 - 11:09
pai si bunica facea chiftele marinate - bine, ele erau prajite inainte: ce ramanea, mai uscate, mai ofilite, le trantea in sos simplu de rosii , cu foaie de dafin si piper mult.
versiunea de la tara de italian meatballs |
#36
Posted 25 April 2018 - 11:21
voi sunteti culmea, cel putin unii....
ce treaba au cartofii fierti cu cartofii prajiti? sau chiftele (prajite) cu perisoarele? sunt mancaruri prajite care nu merg substituite. mai ramane sa spuneti ca in loc de peste prajit cu malai/faina sa trec pe peste fiert.. Un regin echilibrat iti pernite sa mananci si de placere, fara sa te stresezi, iar o carne prajita, chiar si o leguma este al dracu de gustoasa . Per total, raman la tigaia tefal din dotare! Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users