Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...
 Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 

Istoria satanismului in Romania.

* * - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1
Aldulescu

Aldulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,785
  • Înscris: 04.01.2018
Primul val de expansiune a satanismului in Europa de Est (1990) l-a constituit formarea, pe filiera germana, a unor grupari sataniste in Ungaria, Polonia si Cehia. Primul cerc satanist care a incercat in 1992 extinderea in Romania a fost grupul „galaxienilor“ din Kiev. Acestia se inchinau „celor 33 de spirite astrale“ sub conducerea unui fost ofiter K.G.B., cunoscut sub pseudonimul „Pater Disciplinarius“. In 1992 existau deja nuclee sataniste autohtone bine inchegate, cum ar fi „Ingerii Mortii“ din Branesti, anturaj in care, la inceputul anului 1993, s-a inregistrat si o prima sinucidere rituala.

Epoca Romparkin (1993 - 1995)

În etapa inițială, fenomenul satanist a apărut în România în mediile de declasați - vagabonzi, aurolaci, boschetari, cerșetori. Pentru aceștia, practicile pretins "sataniste" constituiau un accesoriu destinat să dea o brumă de "prestigiu" sordidelor orgii heterosexuale, dar preponderent homosexuale agrementate de consumul masiv de spirt medicinal aditivat cu Romparkin și "îndulcit" cu antigel.
   "Ritualurile" erau pe măsura minților încețoșate de Aurolac ale participanților la aceste inoculări în grup cu maladii sexual transmisibile: băutul de sânge de găină, dezgropatul de stârvuri, onania colectivă. Semnele de apartenență la "clubul select" al consumatorilor de intestine de pisică "ritual sacrificată" erau "crucea lui Nero" (întoarsă), "crucea Vieții" (cu ansă), pentagrame (stele în cinci colțuri, evocând simbolul comunist) și amulete macabre (în general, confecționate din resturi de cadavre).
Începând din 1994, s-au semnalat primele cazuri de prozelitism satanic în rândul unor elevi de liceu marcați de ratare și eșec școlar. Astfel, în 1994, nucleul de boschetari "sataniști" constituit la Dorohoi a reușit să racoleze două eleve de liceu. Pentru a le convinge să participe la practicile orgiastice ale grupării (până atunci preponderent onaniste), celor două minore le-a fost administrat un amestec de Frecție "Carmol" cu excremente de câine, care le-a adus în stare de comă alcoolică, pentru stabilizarea leziunilor hepatice și cerebrale fiind necesară spitalizarea de urgență. O a treia elevă, C. A., de la liceul "Grigore Ghica" Dorohoi, nu a mai putut fi recuperată neuro-psihic, sinucigându-se după puțin timp.
   Evoluția fenomenului a fost relativ lentă, dar în 1995 nucleele de boschetari "sataniști" din majoritatea marilor orașe din Transilvania și Banat reușiseră să se insinueze în ariile marginale ale mediului școlar.

Epoca Anioșa ( 1995 – 1998 )
   Simultan, evoluția fenomenului satanist a intrat în atenția mass media și a marelui public odată cu “incidentul de la Constanța” – astăzi considerat momentul inițial al “Epocii Anioșa” ( după numele unui canabis ieftin, radioactiv, ca urmare a faptului că este cultivat în arii de prin zona Cernobâl).
Printre primele nuclee sataniste care au aderat la consumul de droguri mai mult sau mai puțin infestate cu cesiu și stronțiu s-a numărat gruparea aurolacilor cu sediul în canalele din zona Gării de Nord din București, pompos denumită “Frații Stăpânului” (aflată în acel moment în conflict cu altă grupare similară bucureșteană, “Allzdam” – de la “All is Damned”).
   Cei în cauză “reinvesteau” sumele obținute prin prostituție (în general homosexuală) în droguri venite pe diferite filiere nistrene, cărora principala gară bucureșteană le servea drept punct de escală.
Treptat, la grupare au fost cooptați elevi de la liceele din București, dar și din alte localități.
Prima “roire” a nucleului bucureștean a avut loc înspre Constanța, cu sprijinul a doi sataniști locali – D. Marius (zis “Șacalul”), elev la Liceul “ENERGETIC”, și M. D. Andrei (zis “Hiena”), fără ocupație, care au acceptat să se implice în traficarea drogurilor vehiculate de emisari ai “Fraților Stăpânului”, revânzându-le în mediul elevilor de la “ENERGETIC”, “TRAIAN” și “GEORGE CALINESCU” din Constanța.
Printre boschetarii constănțeni racolați s-au numărat Pintilie Horațiu, fratele său, Pintilie Tiberiu, și Andronache Cristinel – toți fără ocupație, care, sub influența halucinogenelor, au săvârșit două crime abominabile ( 3 și 8 mai 1995). Deși mass media a acordat o atenție aproape exclusivă acestui caz, în acea epocă penetrarea în medii sataniste a consumului de stupefiante ieftine și radiotoxice făcea ravagii și în alte zone ale țării.

Astfel, în noaptea de 5 spre 6 iunie 1996, doi boschetari sataniști din Buzău au efectuat o “descindere” la domiciliul unui paroh din localitate. Vizibil sub efectul stupefiantelor, cei doi i-au solicitat preotului să i spovedească întrucât au ‘spurcat’ icoanele. In urma refuzului preotului de a le da curs cererii, respectivii au declarat că sunt “reprezentanții Satanei”, iar în cazul în care va anunța organele de poliție îl va ucide atât pe el cât și familia sa.
  De la boschetari și aurolaci, fenomenul satanist s-a deplasat apoi spre rockerii din discotecile dubioase (mai mult sau mai puțin prostituați hetero sau homosexuali) și spre tinerii gravitând la periferia adevăratei interlope (în general ca “ginitori” ori “ciorditori”, “penaliști” în devenire).
În unele cazuri, personajele sunt de-a dreptul pitorești – spre exemplu D. G., poreclit ‘PARANOIA’, care bate rockotecile constănțene cu Biblia Satanică la subraț, încercând să convingă turiștii “să-și piardă sufletele”, ori Nagy R., care a contactat presa din Miercurea-Ciuc, anunțându-și calitatea de “purtator de cuvânt al sataniștilor din județ”.
Evoluția a fost mai rapidă, astfel încât în perioada 1995 – 1997 au luat ființă grupări sataniste în 22 de județe: Argeș, Arad, Alba, Bacău, Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Iași, Ilfov, Harghita, Hunedoara, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Tulcea și Municipiul București. În pofida accelerării evoluției fenomenului, nu a fost nevoie de cine știe ce metode informative pentru o cunoaștere aprofundată a situației.
Labilitatea psihică a celor implicați, faptul că mediile interlope respective sunt oricum în atenție, dar și delațiunile stimulate de orgolii mărunte fac ca la cel mult două săptămâni după aderarea la o grupare satanistă, numele celui în cauză să apară pe calculatoare. Numai două exemple dintre zecile de cazuri similare: liderul satanist din Piatra Neamț, Alexandru I., s-a prezentat în iulie 1995 la primăria din localitate, unde a relatat că solistul unei formații “Metal” locale, Ady B., a reușit să-și constituie un nucleu satanic alcătuit din circa 100 de adepți (elevi la liceele Calistrat Hogaș, Petru Rareș și Liceul de Artă din oraș – lista era în cea mai mare parte exactă).

Semnificativ este si cazul liderului satanist R. C. Gabriel, aflat încă din iunie 1996 în cercul de suspecți pentru profanarea unor morminte la "Biserica Domnească" din Tg.Ocna. Până să se lămurească situația, polițiștii bucureșteni l-au "interceptat" pe cel în cauză la ore mici ale nopții, în zona "Cimitirului Bellu" din București, având în mâini o halcă de cadavru în putrefacție și o lumânare aprinsă. La secția de poliție, cel în cauză a început să-și mănânce excrementele, ceea ce a determinat ofițerul de serviciu să-l trimită de urgență, cu cătușe la mâini, la Spitalul de neuropsihiatrie. Au fost necesare 11 zile de tratament ca R. C. Gabriel să-și revină în simțiri, dar intelectul său continuă să fie ireversibil afectat.



Epoca NetSurf (1998 -... )
Intre timp, orgiile din cimitire s-au împuținat, profanările de morminte s-au demodat – sataniștii devenind mai mult surferi pe Internet decât băutori de sânge de pisică.
Fenomenul satanist continuă însă să fie în atenția agenților de aplicare a legii din întreaga lume. Ca atare, nici frecventarea chat-urilor și siturilor sataniste de pe Internet nu este lipsită de riscuri.
Acest lucru l-a putut recent constata un anume instalator bucureștean reconvertit la “death-nazy”, care se plânge prin lumea muzicală că, după un “excurs satanic” ceva mai prelungit, PC-ul său a căzut într-un profund “bestial darkness”, remedierea costând câteva milioane bune....


Acest raport a fost publicat pe site-ul SRI, la inceputul anilor 2000, dupa care a disparut in mod misterios. In prezent SRI nu mai mentioneaza nimic de satanism iar gruparile satanice se pare ca nu mai sunt monitorizate deloc in Romania...
Care credeti ca este cauza acestui lucru?

http://web.archive.o...t_satanism.html

#2
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,279
  • Înscris: 30.10.2003
Cum mah, boschetari satanisti? Pai astia nu au 120 IQ? Ceva nu pusca.

Edited by Bursul, 24 April 2018 - 10:15.


#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,040
  • Înscris: 22.05.2003
Pe bune, vorbim de un fenomen aici SAU de niste cretini (looseri)?
Astept continuare cu fenomenul EMO sau eternul subiect - homosexualii.

Cred ca cineva de la SRI s-a rusinat de acest "raport" si a simtit nevoia sa il stearga! Ca sa vezi, cu ce se ocupa SRI!
Stiti de ce nu au intrat drogurile in Romania? Principala pavaza a fost saracia!

Aparent nu mai e la moda sa pui toti rockerii in oala lui Satan! Astept cu nerabdare niste rapoarte despre actualii "lumberjack fara topor", dar cu pantalonii in vine Posted Image

#4
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
Sunt convins ca exista si asa ceva, insa amploarea fenomenului poate sa fie exagerata si de cei interesati sa obtina supravegherea in masa mai stricta. De aia nu strica in primul rand sa cautam solutii cat mai mult si sa fim atenti ce solutii gasim. Oricum traim in tara in care stirile de la ora 5 sunt sport national. De fapt traim in lumea in care ....

Edited by karax, 24 April 2018 - 10:21.


#5
realduc

realduc

    traieste, si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,062
  • Înscris: 04.09.2017
se poate numi "satanism" cam orice aberatie de-a lungul existentei noastre ! ...
nu cred ca "targu' cu Diavolul" poate sa aiba o istorie proprie si o denumire a acestei "operatiuni" !

#6
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,040
  • Înscris: 22.05.2003
De fapt in Romania senzationalul e asta...

Daca zici ca niste homelesi abandonati de societate in anii 90 se drogau cu orice scotea vapori toxici, apoi se footeau ca iepurii prin orice orificii... e dezgustator si nu da bine.
Daca adaugi niste ritualuri, sange si satanism, deja ai motive sa uiti de ei (isi merita soarta), ba chiar pe alocuri sa le dai foc.

#7
Aldulescu

Aldulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,785
  • Înscris: 04.01.2018

Quote

Pe bune, vorbim de un fenomen aici SAU de niste cretini (looseri)?
Se pare ca era vorba de un adevarat fenomen, cel putin in anii '90... Acum e imposibil de apreciat amploarea lui pentru ca nu se mai efectueaza nicio monitorizare...

Quote

Cred ca cineva de la SRI s-a rusinat de acest "raport" si a simtit nevoia sa il stearga! Ca sa vezi, cu ce se ocupa SRI!
Curios e ca stergerea raportului fara alte explicatii a avut loc in perioada cand a intrat Romania in NATO si UE. Probabil au fost ceva ordine de sus..

Quote

Stiti de ce nu au intrat drogurile in Romania? Principala pavaza a fost saracia!
In mediile boschetaresti cel putin erau droguri, din astea ieftine, produse local: aurolac, Romparkin, spirt,etc.

#8
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,569
  • Înscris: 14.08.2007

 Bursul, on 24 aprilie 2018 - 10:15, said:

Cum mah, boschetari satanisti? Pai astia nu au 120 IQ? Ceva nu pusca.
Nu confunda ateismul cu satanismul ...

#9
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,279
  • Înscris: 30.10.2003

 utopium, on 24 aprilie 2018 - 10:29, said:

Nu confunda ateismul cu satanismul ...
N-as putea face o asemenea confuzie. Insa dumneata s-ar parea ca nu ai citit alte topicuri :P

 Adm, on 24 aprilie 2018 - 10:26, said:

De fapt in Romania senzationalul e asta...
Nu mai baga stiri din astea ca ma ia depresia.

#10
realduc

realduc

    traieste, si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,062
  • Înscris: 04.09.2017

 utopium, on 24 aprilie 2018 - 10:29, said:

Nu confunda ateismul cu satanismul ...
un ateu este acela care nu crede si cerceteaza !...aluzie la indobitocirea maselor cu celebrul
indemn (lege) crestin: "crede si nu cerceta"! ...
in schimb satanismul este de departe, cel mai vast ca "doctrina" !...
argument: faptul ca unele triburi, manca carnea
"prazii de razboi" si care uneori sunt umanoizi, "civilizatia occidentala" le-a atribuit nume si ritualuri
legate de Satan ! ... cand aia habar nu au de crestinism !
(credinta in diavol, este cu dedicatie ptr crestini !.. era bau-bau nostru cand eram copii !
indulgenta cu care D-zeu il lasa sa umble prin lume, etc )
asadar, ca sa crezi in Satan, trebuie nemijlocit sa crezi in D-zeu ! ...

Edited by realduc, 24 April 2018 - 10:43.


#11
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 23.09.2005
Unde-i Dorel666, ca taman a deschis un topic si el zilele trecute despre satanism? Posted Image

Dorele, haide sa ne explici!

Edited by Phobos, 24 April 2018 - 10:41.


#12
Adrexx

Adrexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,216
  • Înscris: 22.12.2015
Cei de prin cimitire  se pare ca au cam disparut....
Iar biserica  satanista  exista  la  noi prin anii  90  - 2000.
Unde  anume ?
Intr-o zona  paupera, Botosani.
Aveau  cam  200 de adepti, preot cu coarne, , pentagrama, cruce intoarsa , cu haine adecvate, cu lumanari  negre ( acum ceva timp scria  unul in anunturi  online ca  vrea sa cumpere  lumanari  negre... ) etc.
Oare ce  s-o fi ales de ei, au evoluat  sau  s-au evaporat  in neant ?
Alt fenomen de alienare  moderna.....brrrrPosted Image

Edited by Adrexx, 24 April 2018 - 10:48.


#13
realduc

realduc

    traieste, si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,062
  • Înscris: 04.09.2017
nu dispretuiti credinta ! ... "credinta muta muntii "...
paradoxal, dar aceasta credinta nu este INTOTDEAUNA relationata cu D-zeu ! ...

Edited by realduc, 24 April 2018 - 10:52.


#14
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
Bun ,sa facem distinctie: una inseamna satanist in sensul ca nu prea te supui regulilor si iti place noul, si alta e cand ai astfel de aberatii gen sa bei nu stiu ce. In primul caz se numeste diversitate in al doilea se numeste nebunie.

#15
legit10

legit10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,480
  • Înscris: 02.11.2015
adevaratii satanisti sunt darwinistii, ei se inchina lui satan...si cei care fac legea praf

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate