Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutie asamblare perete - cada.

Balans la ridicare picior dupa ac...

Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...
 HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...
 Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...
 Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...
 

Cellmapper

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
433 replies to this topic

#361
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,843
  • Înscris: 07.02.2003
Pai da-i acces la locatie complet, nu doar in timpul folosirii aplicatiei, si va merge.

Edited by andreic, 29 May 2023 - 15:42.


#362
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
Este setat se permite tot timpul. Am observat de ieri chestia asta...

#363
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
După restart telefon, și-a revenit 😁

#364
vasy_2007

vasy_2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 06.03.2007
După înlocuirea B8 cu B20 + B1 de către Digi, unele stații au câte două eNB ID, altele același eNB ID pentru ambele benzi. Este corect? Cum se explică? Au echipamente diferite pentru fiecare bandă?

Attached Files



#365
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
Echipamente diferite CID spart in două ca in cazul tau

#366
yblu

yblu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 30.08.2006

View Postvasy_2007, on 30 mai 2023 - 21:17, said:

După înlocuirea B8 cu B20 + B1 de către Digi, unele stații au câte două eNB ID, altele același eNB ID pentru ambele benzi. Este corect? Cum se explică? Au echipamente diferite pentru fiecare bandă?
Daca nu era corect.....probabil nu "mergea"!
Apoi depinde ce "intelegi" prin echipamente!
RRU-urile nu au ajuns inca sa mearga in 800-900-1800-2100 simultan....se poate in benzi apropiate....cum de ex este si la Gainesti unde pentru 800-900 este acelasi RRU! Pentru 2100 altul.Ambele de la acelasi vendor.In cazul Gainesti inainte era cate un RRU Huawei/sector care stia doar 2G/4G 900, acum trecandu-se la full 800/900/2100 Ericsson.
Cand sunt 2 ID-uri, unul cu 5 de 900(daca nu este 800 pe site) si altul de 2100 atunci sunt echipamente de la vendori diferiti:
->900 de regula Huawei si 2100 Nokia
->800 Ericsson si 2100 Huawei
In zona Moldovei sunt mai mult scenarii:
->ramane tot Huawei.Vei avea pe 4G un singur ID.
->trece 800/2100 Ericsson si ramane 900 Huawei.Vei avea pe 4G un singur ID.900 Huawei fiind doar 2G nu afecteaza 4G-ul.
->trece 800 Ericsson si ramane 900/2100 Huawei.Vei avea pe 4G un ID cu 2 si unul cu 8.
PS:in alte zone/de la alti vendori(de ex Nokia) spargerea poate fi cu 800/900/2100 intr-o parte si 2600 pe alt ID.La fel mai exista situatii(in unele zone din tara) unde 800/900/2100 sunt Nokia si 2600 Huawei.
PS1:mai sunt si erori pe la unele ID-uri....dar na daca merge....aia e!
PS2:in final daca merge mai bine...nu mai conteaza cate ID-uri sunt!

View PostGhiordi, on 30 mai 2023 - 21:32, said:

CID spart in două ca in cazul tau
Nu este CID spart in 2! CID-urile sunt la nivel de celula si tot 81,82,83,21,22,23 etc se foloseste.

Edited by yblu, 31 May 2023 - 17:26.


#367
florynsv

florynsv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,050
  • Înscris: 09.08.2009
Si cele care incep cu 1, ce vendor sunt? La mine in zona, am vazut combinatiile astea: 1/8/38, 1/20/38, 1/8/20/38. Sau mai nou acum am vazut prin sud, 1/7/20/38.

Edited by florynsv, 31 May 2023 - 18:12.


#368
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
CID care incepe cu 1, este acelasi vendor insa are toate benzile 1 20 38 (mai rar B7)

#369
vasy_2007

vasy_2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 06.03.2007
Ce poate însemna banda 2, pe care o vede cellmaper?
Mulțumesc.

Attached Files



#370
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
Pare un B1 de la Vodafone

#371
vasy_2007

vasy_2007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 06.03.2007
Tot ce e posibil. Se pare că in zonă este 3G(B1) de la Vodafone.
Am verificat și văd că au B8(3G).

Edited by vasy_2007, 01 June 2023 - 18:27.


#372
Whyse1

Whyse1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,312
  • Înscris: 26.06.2013
@vasy_2007: Aici e raspunsul -> https://forum.softpe...0#entry29966723

#373
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015

View PostMembruAnonim, on 17 mai 2023 - 20:13, said:

Zilele astea am modificat locatiile la mai multe siteuri "low accuracy" prin Bucuresti/Ploiesti, avand informatiile exacte unde se afla siteurile din "intern".
Observ ca pe Constanta mai mult de jumatate sunt amplasate gresit, au fost mapate cumva recent?

Daca nu e peste limitele tale si vrei sa mai ai cont pe cellmapper, poate nu mai stergi aiurea stații de pe hartă precum exemplul de mai jos (picocells orange, enb id 4 cifre/tac 17301).

Attached File  Screenshot_20230602_162757_Chrome.jpg   100.78K   55 downloads

Edited by MembruAnonim, 02 June 2023 - 15:32.


#374
gestt

gestt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,882
  • Înscris: 09.10.2009
Și eu mor pe ăștia care nu au văzut site-urile personal dar le muta după cum vad ei pe Street View.

#375
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015

View PostMembruAnonim, on 02 iunie 2023 - 15:32, said:



Daca nu e peste limitele tale si vrei sa mai ai cont pe cellmapper, poate nu mai stergi aiurea stații de pe hartă precum exemplul de mai jos (picocells orange, enb id 4 cifre/tac 17301).

Attachment Screenshot_20230602_162757_Chrome.jpg
Man, eu le-am mutat dupa harta lor interna, din moment ce pe CellMapper era un site cu B3/B7 si altul cu B20 separat, si eu pe hartile lor gasesc unul singur cu 3CA, ce parere iti faci?
Sa lasam amenintarile ieftine, o sa verific despre ce site era vorba si daca am gresit, daca se poate da restore.
Nu prea am sters din ele, mai mult le-am pozitionat corect, erau unele mapate aiurea rau :D

Edit: Am avut impresia ca e ceva eNB Telekom, my bad. Se mai intampla :)

#376
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
Corecție amplasare site digi in Rasa jud Călărași. Era amplasat la cateva sute de metrii față de realitate.

#377
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 04.03.2016
Update now cellmapper, acum apare 2Ca sau 3CA in aplicație

#378
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 06.03.2018
eu pe beta am de mult, dar arata eronat, la mine in oras DIGI nu are 2CA si el arata 2CC:20,10MHz

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate