Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...
 Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d

switch Gigabit POE pentru toate e...
 Triunghi

Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!

S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...
 Windows 10 Pro - Automatic Repair...

Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...

Dividende 2023 declaratia unica A...
 

Cellmapper

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
412 replies to this topic

#343
vladut12am

vladut12am

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,961
  • Înscris: 29.12.2021

 Ghiordi, pe 15 mai 2023 - 11:06, a scris:

 Ghiordi, pe 15 mai 2023 - 11:17, a scris:

Poti lucra fara refresh la pagină...
Am încercat și eu așa.
Mie nu îmi mai apar site-urile, dacă își face apariția și reCAPTCHA, după ce fac ce ai prezentat tu în acel videoclip și trebuie să dau refresh.
După refresh, îmi reapare acea fereastră în care se precizează că ad blocker-ul este activat.

Edited by vladut12am, 15 May 2023 - 11:26.


#344
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008

 StefanRO, pe 15 mai 2023 - 11:12, a scris:

degeaba , ca la urmatorul refresh tot apare:)))

recomand ublock origin, nu arata "ad block detected" inca

Da, merge fara probleme. Il folosesc si eu.

#345
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,721
  • Înscris: 06.03.2018

 Ghiordi, pe 15 mai 2023 - 11:17, a scris:

Poti lucra fara refresh la pagină...

Nu stiu daca ai observat dar cand muti un "site" isi da un refresh automat din javascript... si tot se activeaza ala.. eu am uBlock Origin si nu-mi arata inca ...

#346
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 04.03.2016
Eu am mutat site, zoom in zoom out si nu știa dat refresh.
Am folosit Chrome

#347
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 121,884
  • Înscris: 07.02.2003
Ublok origin arata dupa 5 sec.

#348
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,721
  • Înscris: 06.03.2018
Eu nu am ... umblu pe site fara probleme..

#349
HOMELANDER

HOMELANDER

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 22.03.2023
@vladut12am poti sterge B8-ul si sa amplasezi eNb-ul 22194 cam pe unde am pus punctul galben, este site Digi, singurul operator care are site in Băuțar-CS, acopera portiunea de DN 68 intre fosta gara Bautar si pana in aptopiere de Bucova, pilonul este vizibil de pe DN, dar nu e pozitionat pe Cellmapper de nimeni
Attached File  20230517_194934.jpg   239.38K   26 downloads

#350
Lord_Paul

Lord_Paul

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 18.11.2015

 HOMELANDER, pe 17 mai 2023 - 18:57, a scris:

@vladut12am poti sterge B8-ul si sa amplasezi eNb-ul 22194 cam pe unde am pus punctul galben, este site Digi, singurul operator care are site in Băuțar-CS, acopera portiunea de DN 68 intre fosta gara Bautar si pana in aptopiere de Bucova, pilonul este vizibil de pe DN, dar nu e pozitionat pe Cellmapper de nimeni
20230517_194934.jpg

Salut! Am modificat eu situația pe CellMapper!

#351
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Zilele astea am modificat locatiile la mai multe siteuri "low accuracy" prin Bucuresti/Ploiesti, avand informatiile exacte unde se afla siteurile din "intern".
Observ ca pe Constanta mai mult de jumatate sunt amplasate gresit, au fost mapate cumva recent?

#352
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 04.03.2016
Da exemple de site-uri din afara orasului Constanța amplasate greșit

Chiar si azi am mappat prin împrejurimi

#353
HOMELANDER

HOMELANDER

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 22.03.2023

 Lord_Paul, pe 17 mai 2023 - 20:06, a scris:



Salut! Am modificat eu situația pe CellMapper!
Salut, mersi!

#354
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

 Ghiordi, pe 17 mai 2023 - 20:18, a scris:

Da exemple de site-uri din afara orasului Constanța amplasate greșit

Chiar si azi am mappat prin împrejurimi
In Constanta, in oras, nu in judet.

#355
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 04.03.2016
Personal, in oras mai putine am amplasat ...
Poti da cateva exemple care zici ca sunt ammplasate greșit?
Ca sa pot verifica, cand mai ajung prin zona

#356
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Prin zonele spre plaja, spre cele industriale, le-am corectat aproape pe toate, urmeaza prin statiuni, unele erau amplasate gresit nu cu distante mici, cativa metri, ci la strazi distanta. Nu am un exemplu, le gasesti pe Cellmapper "Located by dclaudiu".

Prin judet n-am verificat, eu le-am amplasat pe cele rosii, low accuracy.

#357
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 04.03.2016
In statiuni cele puse de mine, sunt amplasate corect, nu am multe amplasate prin statiuni... Iar in afara orasului o parte le-am amplasat eu si cu siguranta sunt amplasate corect pt ca am fost langa site (partea de S, SV, SE)

#358
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 04.03.2016
Aveți probleme cu aplicația cellmapper, mai exact nu înregistrează celulele din cauza ca GPS în aplicație imi sta pe roșu, desi are permisiunea de a accesa locatia?

#359
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 121,884
  • Înscris: 07.02.2003
Foloseste GPS test sa vezi daca unitatea gps chiar merge si da date corecte.

Edited by andreic, 29 May 2023 - 14:39.


#360
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,814
  • Înscris: 04.03.2016
In google maps imi apare locatia cu 100% precizie.


Edited by Ghiordi, 29 May 2023 - 15:37.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate