Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Teorie univers alternativa

Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah
 o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașit ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...
 Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...
 WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia

Trenuri Cluj Napoca - Oradea

Cellmapper

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
403 replies to this topic

w21

w21

Guru Member

• Grup: Senior Members
Eu am premium si imi apar aproape instant statiile nou mapate.

Edited by w21, 13 April 2023 - 23:00.

gestt

gestt

Senior Member

La Vodafone îmi apar și mie destul de repede, la ceilalti operatori pauză ..

mikeciprian

mikeciprian

Active Member

• Grup: Members
Ultima data care apare pe site-urile mappate de mine este "Fri, Apr 7, 2023".
De atunci si pana in prezent, am incarcat zeci de mii de puncte pe server la distanta de cateva zile si ... nimic. Mapparea am facut-o pe Digi si pe Telekom, atat 4G cat si 2G.
Am facut test si pe Orange si acolo nimic.
Am incercat si alte doua telefoane si la fel, nimic. Am mappat si facut upload si delogat, pentru ca m-am gandit ca poate e ceva legat de contul meu si exact acelasi rezultat.
Probabil informatia exista undeva pe server, dar nu se actualizeaza, cine naiba stie de ce ...
Am si discutat intr-un tichet cu ei si astept din nou un raspuns din partea lor. Prima data mi-au zis ca daca punctele au fost urcate pe server si serverul le-a acceptat, atunci nu primesc mesaj de eroare. N-am primit niciun mesaj de eroare niciodata.

Edited by mikeciprian, 19 April 2023 - 15:09.

vladut12am

vladut12am

Active Member

View Postmikeciprian, on 19 aprilie 2023 - 15:08, said:

Ultima data care apare pe site-urile mappate de mine este "Fri, Apr 7, 2023".
De atunci si pana in prezent, am incarcat zeci de mii de puncte pe server la distanta de cateva zile si ... nimic. Mapparea am facut-o pe Digi si pe Telekom, atat 4G cat si 2G.
Am facut test si pe Orange si acolo nimic.
Am incercat si alte doua telefoane si la fel, nimic. Am mappat si facut upload si delogat, pentru ca m-am gandit ca poate e ceva legat de contul meu si exact acelasi rezultat.
Probabil informatia exista undeva pe server, dar nu se actualizeaza, cine naiba stie de ce ...
Am si discutat intr-un tichet cu ei si astept din nou un raspuns din partea lor. Prima data mi-au zis ca daca punctele au fost urcate pe server si serverul le-a acceptat, atunci nu primesc mesaj de eroare. N-am primit niciun mesaj de eroare niciodata.
Nici la mine fie nu se actualizează imediat, ci cu întârziere, data când a fost scanat ultima dată site-ul, procesul durând de la câteva ore până la chiar câteva zile, fie nu se mai actualizează deloc.

Edited by vladut12am, 19 April 2023 - 15:19.

Ghiordi

Ghiordi

Senior Member

Vad ca la.mine o parte din site-urile ce le-am mappat astazi au fost actualizate, doar o parte din site-uri.
Site-ul ce ma deservește nu a mai fost actualizat din 13 aprilie, desi si astazi am mappat...

vladut12am

vladut12am

Active Member

View PostGhiordi, on 19 aprilie 2023 - 15:20, said:

Vad ca la.mine o parte din site-urile ce le-am mappat astazi au fost actualizate, doar o parte din site-uri.
Site-ul ce ma deservește nu a mai fost actualizat din 13 aprilie, desi si astazi am mappat...
Exact.
Aceeași situație o întâmpin și eu.
Unele site-uri mapate de mine sunt actualizate, iar celelalte nu.
Înseamnă că nu este un caz izolat, ci unul general care afectează mai mulți utilizatori.

Edited by vladut12am, 19 April 2023 - 15:34.

w21

w21

Guru Member

View Postgestt, on 13 aprilie 2023 - 23:08, said:

La Vodafone îmi apar și mie destul de repede, la ceilalti operatori pauză ..

Am mapat zilele astea celule noi pentru toti operatorii, de fiecare data au aparut imediat, cateva minute dupa upload.

Whyse1

Whyse1

Active Member

La mine ultimele modificari sunt de pe 13 aprilie, inca astept sa apara si ce-am mapat in ultimele zile.

Ghiordi

Ghiordi

Senior Member

Inainte știu ca mergea sa încarci iar datele de pe anumite zile chiar daca le încărcai deja, acum vad ca nu mai este această opțiune în aplicație...

gestt

gestt

Senior Member

View Postw21, on 19 aprilie 2023 - 16:04, said:

Am mapat zilele astea celule noi pentru toti operatorii, de fiecare data au aparut imediat, cateva minute dupa upload.
Nu știu ce să zic, am avut premium in trecut și nu am observat nicio diferența, se încărcau la fel de greu.
O să mai încerc să văd dacă e diferit de data asta.

gestt

gestt

Senior Member

Revin cu info: am făcut drumul Roșiori - Alexandria după ce am activat premium și am observat că a încărcat datele în mai puțin de o ora.
O să urmăresc și zilele viitoare daca merge la fel.

florynsv

florynsv

Member

Site-urile astea digi care primesc B20, se actualizeaza automat pe harta sau trebuie facut ceva anume? La mine in zona vad ca nu se actualizeaza cu toate ca le-am mapat, nu apare noul ID si nici banda! De exemplu 200766 a devenit 800766, mai nou azi vad un alt ID, care nu l-am mai vazut pana acum 140147 tot cu B20. Nu cred ca e vorba de un site nou, probabil tot unul mai vechi cu ID schimbat dar pe celmapper tot nu apare!

Ghiordi

Ghiordi

Senior Member

Apare pe harta si b20 dupa mappare, insa nu va disparea B8 de pe harta, B8 trebuie sters manual.

gestt

gestt

Senior Member

View Postflorynsv, on 20 aprilie 2023 - 19:34, said:

Site-urile astea digi care primesc B20, se actualizeaza automat pe harta sau trebuie facut ceva anume? La mine in zona vad ca nu se actualizeaza cu toate ca le-am mapat, nu apare noul ID si nici banda! De exemplu 200766 a devenit 800766, mai nou azi vad un alt ID, care nu l-am mai vazut pana acum 140147 tot cu B20. Nu cred ca e vorba de un site nou, probabil tot unul mai vechi cu ID schimbat dar pe celmapper tot nu apare!
Daca e vorba de zona Moldovei, vezi că a explicat Emanu cum sta treaba.
La adăugarea B20 practic site-ul este spart in doua: GSM & LTE B1 rămân pe Huawei cu ID care începe cu 2 iar partea de LTE B20 trece pe Ericsson cu ID care începe cu 8.
De aparut in Cellmapper va apărea într-un final, in ultima vreme se incarca mai greu datele.

Edited by gestt, 20 April 2023 - 21:02.

mikeciprian

mikeciprian

Active Member

View Postmikeciprian, on 19 aprilie 2023 - 15:08, said:

Mi-a raspuns Ivan si imi zice ca se lucreaza la problema. Cauta o solutie astazi ca sa fie actualizate toate datele pentru toti operatorii.
Se vede si pe harta ca au mai aparut unele site-uri noi si unele update-uri pentru cele existente.

KyKyKyKy

KyKyKyKy

Guru Member

View Postgestt, on 19 aprilie 2023 - 21:59, said:

Revin cu info: am făcut drumul Roșiori - Alexandria după ce am activat premium și am observat că a încărcat datele în mai puțin de o ora.
O să urmăresc și zilele viitoare daca merge la fel.
Pe ăla l-am urcat și eu de nenumărate ori, mai ales după ce Digi a lansat 2G. Unele eu le-am pus pe locație, fiind urcate tot de mine :)

Edited by KyKyKyKy, 27 April 2023 - 17:50.

gestt

gestt

Senior Member

Nu înțeleg la ce te referi ..

HOMELANDER

HOMELANDER

Junior Member

• Grup: Junior Members
@vladut12am poti amplasa siteul Digi 202853 acolo unde am indicat cu bulina galbena?
Siteul este amplasat in com. Marga jud. CS

Attached File  20230428_165543.jpg   430.66K   15 downloads

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate