![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Conectare iphone la tv prin hdmi
Last Updated: Apr 17 2018 08:30, Started by
calinjack
, Apr 16 2018 19:53
·
0

Posted 16 April 2018 - 19:53

Salut.stie cineva cum se poate conecta un iphone la tv prin hdmi.am comandat unui prieten un asemenea cablu de pe aliexpres si in momentul cand se conecteaza cu acel cablu,telefonul nu se oglindeste in tv ci apare un cod de bare QR si o serie din multe cifre.
|
Posted 16 April 2018 - 20:15

Salut.stie cineva cum se poate conecta un iphone la tv prin hdmi.am comandat unui prieten un asemenea cablu de pe aliexpres si in momentul cand se conecteaza cu acel cablu,telefonul nu se oglindeste in tv ci apare un cod de bare QR si o serie din multe cifre. |
Posted 16 April 2018 - 20:59

Probabil, acel cod e aplicatia care trebuie instalata pe telefon ca sa functioneze. Ai incercat sa scanezi acel cod?
|
Posted 16 April 2018 - 21:20

Probabil ai facut economie.
Exista cablu Lightining to HDMI si nu e foarte scump pe ebay. Chinezaria are niste pasi de urmat. PS Note that you must connect the USB cable -- it is to power the device, not to charge your iPad. Recommended item and seller. |
Posted 16 April 2018 - 21:22

Ce iPhone si ce versiune iOS ai¿
Am luat si eu eu un astfel de adaptor de pe Aliexpress. Merge cu un iPhone 6p cu iOS 11 si nu merge cu un 5s cu iOS 10.3 Am mai luat altul, alt model care merge cu 5s-ul si numerge cu6p-ul. Mie imi trebuie unul care sa mearga cu ambele telefoane.
Exista cablu Lightining to HDMI si nu e foarte scump pe ebay. Edited by yetiro, 16 April 2018 - 21:38. |
Posted 16 April 2018 - 21:47

Are a5 quadu' meu oglindire ecran wireless... De ce trebe cablu?
Edited by sarac.lipit, 16 April 2018 - 21:47. |
Posted 16 April 2018 - 21:51

Pentru ca ifonu n-are oglindire wireless decat cu dispoztive Apple.
|
Posted 17 April 2018 - 03:51

Este iphone 7.
In specificatia produsului scrie ca e compatibil cu 7 |
Posted 17 April 2018 - 07:44

Ai alimentat cablul prin mufa usb? In linkul de mai sus, ai si desen.
|
|
Posted 17 April 2018 - 08:30

Ai scanat codul care apare pe display cand il conectezi la tv? Te-am mai intrebat odata. Fie te trimite la un soft dedicat, fie ai instructiuni suplimentare.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users