Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxe active sau boxe pasive

[Unde] Gasesc vopsitorie de texti...

Cum se numește acest arbore ?

5 telefoane
 Policlinica mare din Iași ?

De unde cumpar acest tip de surub...

Sfat Achizitie VW Passat B6

Dilema persista in termeni extremi
 Upgrade placa video

Troliu manual

Ce marca de masina este asta?

Telefon max 2000
 Roaccutane, ultima solutie?

Problema Saunier Duval Semia

Telefon 3000-3300 RON

Ulefone S9 Pro
 

Problema Plita Inductie

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
Am o problema cu plita mea electrica!! Ieri in timp ce sotia mea gatea observa la un moment dat ca plita este stinsa iar butonul cu un lacat desenat pe el clipeste! Nu mai accepta nimic, nici sa o deschid iar orice buton apas imi clipeste lacatul! Este plita blocata?

#2
Baxon

Baxon

    Gica Contra

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,580
  • Înscris: 01.03.2017
Ai incercat s-o scoti din priza cateva minute si apoi sa vezi daca mai apare lacatul la conectarea la curent ?

#3
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
Plita este legata direct in duza! Merge la 3.80 si nu m-as risca sa umblu la firele alea, sunt foarte bine izolate!

#4
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,943
  • Înscris: 21.01.2009
Atunci decupleaza-i siguranta circuitului respectiv.

#5
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,563
  • Înscris: 17.05.2004
"Oprește" siguranța pentru 5 minute.

Întrucât nu ai specificat model, am căutat problema generic.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gVnMJEWFkWk?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#6
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
Este o priza whirepool , model mai nou! Am vazut si eu filmuletul asta dar la mine nu se intampla nimic daca rin apasat pe lacat

Scuze...o plita!

#7
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,903
  • Înscris: 03.11.2006

View Postadrianyva, on 16 aprilie 2018 - 08:37, said:

... orice buton apas imi clipeste lacatul! Este plita blocata?
Mie îmi face așa când nu am vas potrivit pe ochi.
Poate fi și defectă dacă nu mai detectează, da.

#8
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
Nu e vorba ca nu detecteaza, pur si simplu nu ma mai lasa sa o pornesc

#9
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,527
  • Înscris: 06.01.2008
Porneste plita si tine degetul pe lacat (nu pe led, ci pe simbol) mai multe secunde. La unele e nevoie si de 5-10 secunde pana reactioneaza si se deblocheaza, pentru ca sa nu apesi din greseala lacatul sa o deblochezi.
Pana nu o deblochezi nu poti folosi nicio functie.

Eventual cauta manualul si citeste sa vezi cum anume poti scoate blocarea, fiindca aproape sigur la urmatoarea pornire va fi tot blocata.

Edited by Hider141, 16 April 2018 - 08:58.


#10
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,903
  • Înscris: 03.11.2006
Păi nu pornește dacă nu detectează fundul oalei/tigăii...
Încearcă un reset, așa cum au scris colegii de forum, trântești disjunctoarele și le reconectezi.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate