Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Situatie bizara centrala termica ...

Ion Tiriac este mormon, aveti exp...

ULTIMA fabrica socialista

Tweeterele imi distorsioneaza la ...
 Mai aveți tricourile Softpedia?

ANCOM: Tarife mai mici percepute ...

SUV-ul de $200000

Intalnire istorica Donald Trump -...
 Limp mode

2 tablete, aceeasi imagine

Ce produse de curațat, de spalat,...

Audi vechi vs puțin mai nou
 Era Windows s-a terminat?

SICAP/FOST E-LICITATIE (SEAP)

Acte vanzare/cumparare masina SH ...

Miscari sau eficienta?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema Plita Inductie

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
  • ID membru: 103,334
Am o problema cu plita mea electrica!! Ieri in timp ce sotia mea gatea observa la un moment dat ca plita este stinsa iar butonul cu un lacat desenat pe el clipeste! Nu mai accepta nimic, nici sa o deschid iar orice buton apas imi clipeste lacatul! Este plita blocata?

#2
Baxon

Baxon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,277
  • Înscris: 01.03.2017
  • ID membru: 981,329
  • Locație: 科鲁
Ai incercat s-o scoti din priza cateva minute si apoi sa vezi daca mai apare lacatul la conectarea la curent ?

#3
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
  • ID membru: 103,334
Plita este legata direct in duza! Merge la 3.80 si nu m-as risca sa umblu la firele alea, sunt foarte bine izolate!

#4
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,726
  • Înscris: 21.01.2009
  • ID membru: 410,258
  • Locație: Brasov
Atunci decupleaza-i siguranta circuitului respectiv.

#5
exceswater

exceswater

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,215
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,501
  • Locație: Craiova
"Oprește" siguranța pentru 5 minute.

Întrucât nu ai specificat model, am căutat problema generic.



#6
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
  • ID membru: 103,334
Este o priza whirepool , model mai nou! Am vazut si eu filmuletul asta dar la mine nu se intampla nimic daca rin apasat pe lacat

Scuze...o plita!

#7
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,856
  • Înscris: 03.11.2006
  • ID membru: 106,748
  • Locație: Timișoara

View Postadrianyva, on 16 aprilie 2018 - 08:37, said:

... orice buton apas imi clipeste lacatul! Este plita blocata?
Mie îmi face așa când nu am vas potrivit pe ochi.
Poate fi și defectă dacă nu mai detectează, da.

#8
adrianyva

adrianyva

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 18.10.2006
  • ID membru: 103,334
Nu e vorba ca nu detecteaza, pur si simplu nu ma mai lasa sa o pornesc

#9
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,831
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Where House Stark has its seat of power.
Porneste plita si tine degetul pe lacat (nu pe led, ci pe simbol) mai multe secunde. La unele e nevoie si de 5-10 secunde pana reactioneaza si se deblocheaza, pentru ca sa nu apesi din greseala lacatul sa o deblochezi.
Pana nu o deblochezi nu poti folosi nicio functie.

Eventual cauta manualul si citeste sa vezi cum anume poti scoate blocarea, fiindca aproape sigur la urmatoarea pornire va fi tot blocata.

Edited by Hider141, 16 April 2018 - 08:58.


#10
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,856
  • Înscris: 03.11.2006
  • ID membru: 106,748
  • Locație: Timișoara
Păi nu pornește dacă nu detectează fundul oalei/tigăii...
Încearcă un reset, așa cum au scris colegii de forum, trântești disjunctoarele și le reconectezi.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users