Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sensul Giratoriu

Sediment de la pastilele efervesc...

Sfat achizitie FIat Tipo

Card access Business Lounge(s) In...
 Gaura prin armatura, cum dam?

Cand apare Patria mea esti tu?

Program masina spalat / intretinere

Upgrade display Lenovo Ideapad 32...
 Atentat Terorist Strasbourg

Samsung ar avea de gand sa intre ...

PLUS SPORT...HOCKEY

Alegere marca utilaje tamplarie pal
 nitrocalcar periculos?

Recomandare termopan

Sfaturi achizitie Dacia Logan

ABS aprins in bord
 

Instalare Microsoft Visual Studio in windows 7

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
Valentinp02

Valentinp02

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 14.07.2016
Am incercat sa instalez visual studio pe win 7 si ma pune sa instalez tot felul de fisiere si nu ii dau de capat, este o varianta mai simpla? sau nu se poate instala?

#2
maccip

maccip

    40 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,065
  • Înscris: 06.01.2007
Presupun ca vrei sa instalezi versiunea free.
Ce fisiere?
Se instaleaza singur si destul de usor(parca). Nu-mi amintesc sa fi intampinat probleme.
Daca te referi la componentele pe care vrei sa le instalezi.. da, tre sa selectezi ce anume vrei, ce anume folosesti, daca-l instalezi full iti ocupa loc degeaba.

#3
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,058
  • Înscris: 10.08.2006

View PostValentinp02, on 15 aprilie 2018 - 19:05, said:

Am incercat sa instalez visual studio pe win 7 si ma pune sa instalez tot felul de fisiere si nu ii dau de capat, este o varianta mai simpla? sau nu se poate instala?
E un semnal de alarma: te arunci la lucruri mult peste nivelul tau.

Foloseste un compilator mai simplu si doar un editor text ca sa inveti mai intai fundatia, sa o extinzi treptat, si abia apoi treci la lucruri folosite de profesionisti.

https://forum.softpe...ebui-sa-le-tie/

#4
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,517
  • Înscris: 24.02.2006
de unde ai luat kitul si ce versiune vrei sa instalezi?

#5
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,357
  • Înscris: 15.07.2008

View PostValentinp02, on 15 aprilie 2018 - 19:05, said:

Am incercat sa instalez visual studio pe win 7 si ma pune sa instalez tot felul de fisiere si nu ii dau de capat, este o varianta mai simpla? sau nu se poate instala?
Ce varianta simpla vrei? eu am instalat Microsoft Visual Studio Community 2017 pe Win7 si am bifat sa instaleze ce am avut nevoie. Asa si tu instalezi ce ai nevoie! Mai mult decat sa bifezi sau sa debifezi ce vrei mai usor? Sa inteleg ca de fapt tu nu sti de ce ai nevoie! eu habar nu aveam cum arata Microsoft Visual Studio (nu am cunostinte in domeniu) si tot am reusit sa instalez ce-mi trebuie si sa-mi fac aplicatii cu ajutorul Windows Form/Html/Java Script etc).

Edited by stlk, 15 April 2018 - 22:13.


#6
WinstonMontana

WinstonMontana

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 20.02.2018

View Poststlk, on 15 aprilie 2018 - 22:05, said:

Ce varianta simpla vrei? eu am instalat Microsoft Visual Studio Community 2017 pe Win7 si am bifat sa instaleze ce am avut nevoie. Asa si tu instalezi ce ai nevoie! Mai mult decat sa bifezi sau sa debifezi ce vrei mai usor? Sa inteleg ca de fapt tu nu sti de ce ai nevoie! eu habar nu aveam cum arata Microsoft Visual Studio (nu am cunostinte in domeniu) si tot am reusit sa instalez ce-mi trebuie si sa-mi fac aplicatii cu ajutorul Windows Form/Html/Java Script etc).
daca tot ai instalat vs-ul fa aplicatii cu WPF in dotnet ca asta vrea MS. WinForms sunt doar pt compatibilitate in ideea ca developerii vor trece la WPF.

#7
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,188
  • Înscris: 24.02.2007
WPF vroia acum 10 ani. N-a mai primit update-uri semnificative de ceva ani.

#8
WinstonMontana

WinstonMontana

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 20.02.2018
Probabil ca nu are de ce s-o faca.

#9
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,609
  • Înscris: 21.04.2004

View PostOriginalCopy, on 15 aprilie 2018 - 19:31, said:

E un semnal de alarma: te arunci la lucruri mult peste nivelul tau.
Clar. Bifezi ce vrei sa instalezi, adica C++ si apesi Install. Pare ceva ingrozitor de complicat :roflmao:

Mai groaznic este ca trebuie sa dai restart la calculator. In 2018 :w00t:

#10
WinstonMontana

WinstonMontana

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 20.02.2018

View PostMosotti, on 21 aprilie 2018 - 05:44, said:

Mai groaznic este ca trebuie sa dai restart la calculator. In 2018 Posted Image
Mai sa stii, am atat ferestre deschise de IDE-uri si  scratchpad-uri cu teste incat nu vreau sa le salvez ca imi i-au timp si de aia eu nu dau restart niciodata

Edited by WinstonMontana, 21 April 2018 - 14:23.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate