Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...

Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar
 Vechime vs km reali

Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...
 Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo
 Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...
 

Pago plateste - aplicatie de Android pentru plata utilitatilor

- - - - -
  • Please log in to reply
421 replies to this topic

#37
mstanciu

mstanciu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 24.04.2007
In meniul de facturi, in dreapta jos sub ultima factura curenta ai simbolul de cod de bare; apesi si poti scana.

Ce nu-mi place la Pago e ca face 2 transferuri bancare: unul de la tine catre ei si altul de la ei la compania de utilitati, in loc de plata mea direct in contul enel/rds, cum se facea din conturile bagate in pago.

#38
costinuti

costinuti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 19.09.2007
O bila neagra pt Pago sau Revolut: am platit doua facturi Next Gen cu card Revolut prin Pago si la tranzactii in Revolut imi apare ca am platit de fapt Enel. Bug raportat, ei zic ca de fapt este de la Revolut......

LE: se poate modifica titlul cu stergerea cuvantului android ? nu de alta dar aplicatia este si pt iOS si ar putea deruta userii.

Edited by costinuti, 18 December 2018 - 22:47.


#39
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008

View Postmstanciu, on 18 decembrie 2018 - 19:24, said:

Se pot plati facturi si scanand codul de bare; sau nici macar factura nu emit?

Ai un simbol de cod de bare in dreapata jos dar modul modern de plata este pe factura electronica, direct din aplicatie, nu mai trebuie scanata o factura fizica, platesti ce iti apare in lista ca ai de plata.

La plati, se ia o marja de 2-3 zile lucratoare fatza de scadenta, plata dureaza un pic mai mult decat daca ai plati pe site-ul furnzorului.

#40
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018
Eu am platit o factură direct pe saitul furnizorului și deja apare "achitat" la acesta. In schimb pe Pago  încă figurează că scadenta. N-ar trebui sa se schimbe și în Pago?!

Edited by Fuserisk, 19 December 2018 - 10:35.


#41
mstanciu

mstanciu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 24.04.2007
Se va schimba, probabil nu importa date decat cu o anumita cadenta, functie de cum s-au inteles cu fiecare furnizor.

Dar intrebarea ramane: daca tot am cont direct la furnizor, de ce sa platesc prin Pago si sa dureze 1-3 zile lucratoare (5 calendaristice) in loc sa platesc direct si sa se inregistreze plata chiar si intr-o zi nelucratoare ?!

#42
andupustiu

andupustiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,570
  • Înscris: 26.06.2010
Aplicația e buna că încarci cartela ușor și rapid și e mai ieftin cu 1-2 lei față de alte site-uri și nu mai cere 3D Secure daca ai cardul deja validat in aplicație.

#43
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,160
  • Înscris: 08.12.2006

View Postandupustiu, on 21 decembrie 2018 - 07:42, said:

Aplicația e buna că încarci cartela ușor și rapid și e mai ieftin cu 1-2 lei față de alte site-uri și nu mai cere 3D Secure daca ai cardul deja validat in aplicație.
Nu i ai gasit tu utilitatea, dar e mult mai utila decat atat.

Spre exemplu, cu aceasta aplicatie, in exact 5 minute am spart vreao 1000 ron. Am facut asa

Au veni, in acelas timp, facturi de la 3 furnizori diferiti plus o factura de utilitati a parintilor.....platite in sub 1 minut
Am facut un Rca la masina, mi a luat cam 4 minute sa ma decid ce companie de asigurari sa aleg, in functie de preurile afisate.

Imagineaza ti ce insemna plata a 3 furnizori diferiti, din contul lor....login, baga cardul, vine sms cu 3d secure, baga codul, plateste....prea complicat

#44
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,078
  • Înscris: 05.05.2003
Foarte buna aplicatia... interesant este ca la Gaz sau Electrica imi apare pe extras plata la casieria lor, nu plata prin Pago, deci au si contracte cu ei si probabil isi opresc un mic comision la fiecare plata prin ei (pentru noi nu este)

Edited by rz, 21 December 2018 - 12:56.


#45
andupustiu

andupustiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,570
  • Înscris: 26.06.2010
Acum merge să plătești cu orice card și fără 3D Secure.

#46
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018

View Postandupustiu, on 22 decembrie 2018 - 12:42, said:

Acum merge să plătești cu orice card și fără 3D Secure.
Adica mere si cu Revolut, nu?!

#47
andupustiu

andupustiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,570
  • Înscris: 26.06.2010

View PostFuserisk, on 22 decembrie 2018 - 22:41, said:


Adica mere si cu Revolut, nu?!

Am incercat doar cu Monese și Phyre că nu au 3D Secure, nu mai am Revolut.
Dar e o problema , dacă ai salvat cardurile de la băncile cu 3D Secure din Romania in aplicație și ți se fura cardurile , persoana respectiva poate să facă plăți din contul lui de Pago fara să mai introducă codul 3D Secure.Testat cu cardul meu pe un cont nou , am reîncărcat cartela din contul nou cu cardul de la Banca Transilvania și nu a mai cerut codul 3D Secure deoarece am cardurile salvate pe contul vechi.Puteti să încercați și voi să vedeți că am dreptate.

#48
costinuti

costinuti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 19.09.2007

View PostFuserisk, on 22 decembrie 2018 - 22:41, said:


Adica mere si cu Revolut, nu?!
Da merge, vezi cateva posturi de mai sus; Eu am bin de UK.

View Postandupustiu, on 23 decembrie 2018 - 09:34, said:



Am incercat doar cu Monese și Phyre că nu au 3D Secure, nu mai am Revolut.
Dar e o problema , dacă ai salvat cardurile de la băncile cu 3D Secure din Romania in aplicație și ți se fura cardurile , persoana respectiva poate să facă plăți din contul lui de Pago fara să mai introducă codul 3D Secure.Testat cu cardul meu pe un cont nou , am reîncărcat cartela din contul nou cu cardul de la Banca Transilvania și nu a mai cerut codul 3D Secure deoarece am cardurile salvate pe contul vechi.Puteti să încercați și voi să vedeți că am dreptate.
Telefoane cu android sau iphone?
Pe iphone nu cred ca merge sigur ce zici, din cauza ios-ului.

#49
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,902
  • Înscris: 06.04.2005
Am instalat si eu aplicatia sa vad despre ce e vorba. Nu am facut inca vreo plata dar mi-ar fi placut ca la alte aplicati similare ca la deschiderea aplicatiei sa ma autentific cu amprenta nu doar cand se face plata, parca e mai sigur asa, cel putin ar fi bine sa existe optiunea asta.

Unu din principalele avantaje ale acestei aplicati este ca le aduce pe toate la un loc, nu trebuie sa te loghezi si sa faci mai multe plati la fiecare furnizor.

#50
andupustiu

andupustiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,570
  • Înscris: 26.06.2010
Se da 5% din valoarea facturii scanate in limita a 1200 puncte ( 12 lei ) daca o plătești cu un card Mastercard.E valabil doar la prima plata cu acel card.

#51
costinuti

costinuti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 19.09.2007
La mine vad ca apare cu 10% iar T&C apare pt prima cu cardul Mastercard pana la 31.01.2019.
Poti reverifica si tu sa vezi daca apare la fel si nu te-ai gresit?

Attached Files


Edited by costinuti, 26 December 2018 - 08:31.


#52
andupustiu

andupustiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,570
  • Înscris: 26.06.2010

View Postcostinuti, on 26 decembrie 2018 - 08:28, said:

La mine vad ca apare cu 10% iar T&C apare pt prima cu cardul Mastercard pana la 31.01.2019.
Poti reverifica si tu sa vezi daca apare la fel si nu te-ai gresit?

La mine scrie 5% , probabil că am cont vechi de anul trecut , am făcut azi plata unei facturi cu cardul Mastercard nefolosit până acum și am primit bonus 1200 puncte.

#53
costinuti

costinuti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 19.09.2007
Si ce valoarea avea plata respectiva? ca se pare ca nu se prea respecta procentul :)

#54
amami

amami

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 20.09.2010
Pentru bonus de 1200 puncte inseamna ca a avut factura de 12.000 RON sau de 6.000 RON.(10% sau 5%)
Putin probabil, eu am avut o factura de 85 Ron si am primit firimituri

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate