![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Astfel de film/serial?
Last Updated: Apr 13 2018 21:55, Started by
dannyetlv
, Apr 12 2018 19:41
·
0

Posted 12 April 2018 - 19:41

Întotdeauna am fost fascinat de ideea ca cineva să poată intra în mintea ta, să vadă ce este acolo, să vadă lucrurile mult mai limpede decât le-ai văzut sau le vezi tu, după ce se uită adânc în ochii tăi. Serialul care se apropie cel mai mult de idee este Lucifer: el poate face pe oricine să îi spună cele mai adânci dorințe, asta după ce se uită fix în ochii lui și îi cere asta. Însă i le spune omul, nu i le spune Lucifer.
Care e serialul care se apropie cel mai mult de ideea spusă de mine (cu "se uită fix în ochii lui...")? Sau nu există astfel de film/serial? |
Posted 12 April 2018 - 19:47

lie to me(2009-2011)
Edited by dan1980_25, 12 April 2018 - 19:47. |
Posted 12 April 2018 - 19:48

din astea '' se uita fix in ochii ei/lui'' eu le vad pe redtube..
|
Posted 12 April 2018 - 20:16

Posted 12 April 2018 - 20:18

Lie to Me e super serial. Daca iti place poti sa vezi si The Mentalist dupa.
|
Posted 13 April 2018 - 09:45

Stai linistit, calm si relaxat.
Pe seara, intre orele 18 si 19, vei primi raspunsul, mental direct. |
Posted 13 April 2018 - 21:55

Întotdeauna am fost fascinat de ideea ca cineva să poată intra în mintea ta, să vadă ce este acolo, să vadă lucrurile mult mai limpede decât le-ai văzut sau le vezi tu, după ce se uită adânc în ochii tăi. Serialul care se apropie cel mai mult de idee este Lucifer: el poate face pe oricine să îi spună cele mai adânci dorințe, asta după ce se uită fix în ochii lui și îi cere asta. Însă i le spune omul, nu i le spune Lucifer. Care e serialul care se apropie cel mai mult de ideea spusă de mine (cu "se uită fix în ochii lui...")? Sau nu există astfel de film/serial? Apoi am găsit pe net: the listener. Cred că asta căutam: telepatie. Adică ea se apropie cel mai mult de ceea ce caut. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users