![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Opinie despre achizitionarea unei drone DJI Phantom 3 Standard SH
Last Updated: Apr 12 2018 06:47, Started by
claudiurespect
, Apr 11 2018 19:02
·
0

Posted 11 April 2018 - 19:02

Salutere,
De ceva vreme ma roade sa imi cumpar o drona pentru ca am ajuns in multe locuri unde as fi putut obtine niste filmari spectaculoase. Pentru bugetul meu ma incadrez la un DJI Phantom 3 Standard SH. Am frunzarit internetul si am dat peste anuntul asta. Am pus mai jos descrierea si o poza cu ea. Acum stiti voi, cum ce e prea frumos de obicei nu e adevarat, mi se pare ca e cam vrajeala. Omul spune ca a folosit drona o singura data si o vinde ca nu stie sa o puna in valoare, dar pe de alta parte are extra antene, extra baterii si alte accesorii . Daca era un amator care nu stie sa zboare cu ea, ma gandesc ca ar fi vandut pachetul standard. Mi-e sa nu fie forjata la maxim si sa am surprize cu ea exact cand mi-o fi lumea mai draga, ptr ca nu am de gand sa filmez floricelele din parc. O voi folosi incepand de la ture prin munti pana la sporturi de iarna si orice imi va starni interesul . Ce parere aveti? " Drona DJI Phantom 3 Este drona personala, a fost folosita o singura data, am factura si garantie In pachet vin: - Drona - 2 acumulatori inteligenti - Incarcator priza - Incarcator auto - Card 8 GB - Filtre lentile - 4 Elice de rezerva - Protectie camera - Cablu USB - Geanta de transport (am si cutia originala) - Manual de utilizare +altele O vand pentru ca nu stiu sa o exploatez la adevarata ei valoare Design Culoarea produsului alb " |
Posted 11 April 2018 - 19:36

Ai citit si despre autorizarea zborului acestui tip de aparate?
|
Posted 11 April 2018 - 20:07

Vezi ca de cand multi au filmat dezastrele de santiere din tara, penalii au bagat ceva legi referitor la ce drone poti folosi si in ce conditii.
|
Posted 12 April 2018 - 00:21

Vezi ca noua e 500$ adica 400e adica 1800 ron.
Cum sa dai 2400 pe una SH ? ![]() |
Posted 12 April 2018 - 06:47

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users