Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare tester auto multimarca

Conturi reale sau spam bots pe fa...

Proiectul adoptat de Parlamentul ...

prindere tarus impamantare
 Papuci inel M8 0.25-1mm2?

Batai regulate in calorifere

Dacia Duster 2024

Oferte CASCO - pareri?
 PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 

Kaon NA 1000HD vs Humax Digi+C HD4!

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,822
  • Înscris: 16.07.2015
Este vreo diferenta importanta intre ele?

Edited by Vlad_22, 06 April 2018 - 12:04.


#2
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,725
  • Înscris: 10.05.2008
da

#3
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,822
  • Înscris: 16.07.2015
Pai la calitate,canale,ceva nou,gen poti receptiona mai multe?Ca Humax-ul asta arata tare ciudat cu cartela aia care nu intra cu totul..

#4
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,725
  • Înscris: 10.05.2008
pui problema gresit

#5
laurentiu230480

laurentiu230480

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 15.03.2018
compari STB de satelit cu STB de cablu Posted Image. daca ai cablu tv alege humax hd2 sau hd4, kaon-urile se incing

Edited by laurentiu230480, 06 April 2018 - 12:41.


#6
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,822
  • Înscris: 16.07.2015

 laurentiu230480, on 06 aprilie 2018 - 12:36, said:

compari STB de satelit cu STB de cablu Posted Image. daca ai cablu tv alege humax hd2 sau hd4, kaon-urile se incing
Pai eu sunt prin cablu digital,cu toate optiunile Maxpack,DigiFilm etc. si pe cartela scrie Satelit?Abonament Digital!

Edited by Vlad_22, 06 April 2018 - 12:53.


#7
laurentiu230480

laurentiu230480

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 15.03.2018

 Vlad_22, on 06 aprilie 2018 - 12:51, said:

Pai eu sunt prin cablu digital,cu toate optiunile Maxpack,DigiFilm etc. si pe cartela scrie Satelit?Abonament Digital!
Asa scrie si la mine, nu conteaza ce scrie pe cartela aia

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate