![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Despre job agent asigurare...
Last Updated: May 24 2019 00:30, Started by
d1a2n3
, Apr 05 2018 19:27
·
0

Posted 05 April 2018 - 19:27

Salut!
Din experienta voastra, care este cel mai serios broker de asigurare de la noi? Cunoasteti un broker de asigurare care sa angajeze agentul de asigurare fara sa-i impuna target? Multumesc! |
Posted 05 April 2018 - 19:28

Ce inseamna serios la tine?
Ce ar fi viata asta fara target? |
Posted 05 April 2018 - 19:59

Salut! Din experienta voastra, care este cel mai serios broker de asigurare de la noi? Cunoasteti un broker de asigurare care sa angajeze agentul de asigurare fara sa-i impuna target? Multumesc! Nu vei gasi la noi asa ceva! Joburile fara clientela sigura - cum e si cel de asigurare - nu pot plati salariu fix, pt ca ar iesi angajatorii prea mult in pierdere. Deci mereu vei avea target. Ca multi sunt nesimtiti si pun target uri imense, e deja alta mancare de peste |
Posted 05 April 2018 - 20:07

Ce inseamna serios la tine? Ce ar fi viata asta fara target? Viata fara target inseamna mai putin stres, mai multa preocupare pentru a realiza ceva, mai multa incredere,,, etc. De ce credeti voi ca intotdeauna viata=target?
Nu vei gasi la noi asa ceva! Joburile fara clientela sigura - cum e si cel de asigurare - nu pot plati salariu fix, pt ca ar iesi angajatorii prea mult in pierdere. Deci mereu vei avea target. Ca multi sunt nesimtiti si pun target uri imense, e deja alta mancare de peste ![]() Atunci am sa vin cu o intrebare la obiect.... ce parere aveti de Safety Broker? Au luat un premiu de excelenta in 2017, asa cum apare pe pagina lor. A nu se intelege ca fac reclama acestei firme. |
Posted 05 April 2018 - 20:18

Fiecare are cate o definitie proprie cand folosesc adjectivul "serios" de aia vroiam sa stiu parerea ta.
Cat despre viata fara target, habar nu ai cat te inseli. |
Posted 05 April 2018 - 20:46

Fiecare are cate o definitie proprie cand folosesc adjectivul "serios" de aia vroiam sa stiu parerea ta. Cat despre viata fara target, habar nu ai cat te inseli. Cat despre target, adevarul este undeva la mijloc. Poate sa fie folosit drept instrument (sperietoare) pentru a-ti forta mana sa tragi clientii de maneca pentru a intra la tine in birou (acest lucru nu se poate intampla) sau da, are si el scop benefic, target pozitiv = beneficii mai multe, dar asta tine si de norocul fiecaruia, nu numai de nivelul cunostintelor pe care le-ai acumulat. |
Posted 05 April 2018 - 21:12

În vânzări viața nu e prea roz, peste tot există, de obicei, target.
In loc să te angajezi la ei, ia-ți o franciza și o să înțelegi după. ![]() |
Posted 24 May 2019 - 00:30

Salutare, eu colaborez de un an cu o companie ce detine in portofoliu numeroase asigurari cat si alte produse financiare.
In cadrul companiei nu este impus un target,nu am un sef, programul este flexibil si multe alte avantaje. Eu lucrez pentru obiectivele mele, sunt platit 100% pe baza performantelor, pentru cine este de interes imi poate scrie in privat, multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users