Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...
 casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 

Dinamica economica sociala și culturala a oraselor din Romania - 2

* * * - - 4 votes
  • This topic is locked This topic is locked
6934 replies to this topic

#3259
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,295
  • Înscris: 29.04.2008
Astept propuneri pe baza carui punct din regulament sa fac penalizarile.

Cred ca voi nu intelegeti situatia: ati vrut un topic curat si civilizat in care sa discutati despre orasele din tara. Ok, e perfect. Doar ca de fiecare data topicul este monopolizat de X vs Y. Din punctul de vedere al regulamentului e OK. Doar ca dupa aia se dau rapoarte ca ..... Si aici avem 2 aspecte: dl X care slalomeaza la limita regulamentului si dl Y care se mai scapa din cand in cand. In cazul X nu sunt acoperit de regulament, intru la abuzuri. In cazul Y daca il sanctionez, ma reclama in PM ca de ce doar pe el, cand si X face (cam) acelasi lucru.

Cum ziceam, m-am cam saturat sa cad la mijloc. Si de aceea vreau sa discut cu voi ce putem face pentru ca topicul sa fie unul atractiv pentru mai multi participanti. Stiu, probabil ca fac o greseala, dar hai sa facem 1-2 pagini de offtopic si sa analizam daca vrem sa pastram topicul, cum vrem sa fie acesta.

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 13:14, said:

Vrei sau nu, si vanzarea de bilete la spectacole tine tot de dinamica unui oras. Acu' ca toniq persista in credinta lui ca astia care vin la Untold nu sunt artisti de acelasi nivel cu cei care vin la ei in concert, e deja o alta problema.

Dinamica unui oras nu e legata doar de investitii in infrastructura, economie, salarii, constructii, populatie. Daca se doreste un topic in care sa se discute doar despre infrastructura, imobiliare, populatie si economie, atunci titlul nu e potrivit.

Asadar avem prima opinie. Care zice ca e ok topicul asa cum este, facem 2000 de pagini in care analizam pretul gumei de mestecat. Eu personal nu voi modera un astfel de topic.

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 13:14, said:

Vrei sau nu, si vanzarea de bilete la spectacole tine tot de dinamica unui oras. Acu' ca toniq persista in credinta lui ca astia care vin la Untold nu sunt artisti de acelasi nivel cu cei care vin la ei in concert, e deja o alta problema.

De fapt problema este ca voi duceti topicul in derizoriu. Personal nici nu m-ar deranja, e nivelul vostru, doar ca eu trebuie sa strang dupa voi.

#3260
Wotan

Wotan

    Io n-am cerut sa ma nasc argyelean. Amu, am avut noroc...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,623
  • Înscris: 01.10.2002

View PostGhita_Bizonu, on 16 noiembrie 2018 - 11:43, said:

La 1912  Ploiestiul avea locuitori 56.460, Galatiul  71.641 locuitori si  Braila   65 502 locuitori.
Fata de Cluj  locuitori  62.733 in 1910. Tot in 1910  Arad 63.166 si Timisoara 72.555. Mai amintesc Oradea cca 64.000....
Ca numar de oameni poate stateau mai bine si pentru ca orasele din sud aveau in mod traditional mahalale, care erau incluse la numarul populatiei, pe cand la transilvaneni impartirile administrative erau clare, satele din fata portii orasului erau asezari diferite. Aradul, de exemplu, era strict la nord de Mures. Neu-Arad, de peste Mures, acum cartierul Aradul Nou, era un sat de svabi banateni, care s-a unit cu Aradul abia in 1948. Exista inclusiv un turn de vama situat pe malul Muresului http://aradculture.r...alea-timisorii/

Chiar si cu populatii mai mari, orasele din sud erau asezari oarecum agrare, bazate pe ceva mestesugarie si agricultura de subzistenta. La doar 60.000 de locuitori, Arad era mai industrializat decat orice oras comparabil din Romania Mica. Avea o fabrica de vagoane, de automobile, camioane si autobuze, motoare de avion si apoi avioane. Asta pe langa fabrica de textile etc. Si asta e valabil cam pentru orice oras transilvanean.

Aradul între 1834 și 1914 https://www.arad.zon...e-1834-È™i-1914

Edited by Wotan, 16 November 2018 - 13:36.


#3261
cristi7

cristi7

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,859
  • Înscris: 05.10.2005
Propunerea mea e să ștergi postările pe care consideri că nu ar trebui să le avem aici: cele în care se ajunge doar la atacuri la persoane și chestii h2h în care dinamica orașelor e doar un pretext pentru a epata și a arăta unuia sau altuia că el are dreptate. Din punctul meu de vedere, dacă cei doi X și Y și-ar schimba comportamentul (sau și-ar face un loc de dat cu capul singuri unde să se contraargumenteze între ei până la epuizare), threadul ar fi mult mai ușor de urmărit și lumea care ar comenta ar fi mai multă. Multă lume  a încercat să intre în dialog în acest thred și mulți cred că abandonează tocmai pentru că dacă vii după o săptămână, orice altă discuție este îngropată de aceleași și aceleași discuții. Cred că am auzit comparația asta cu Ed Sheeran de vreo o 5 ori numai în ultima vreme, de exemplu. Problema nu e că analizăm sau nu dinamica și prin prisma dimensiunii culturale ale unor orașe și că reluăm aceleași (mă rog, cei doi) discuții de o mie de ori, dacă nu există ceva nou. Utopium și Toniq cred că se contrazic pe unele chestii și de 10 ani și tot nu au încetat, fără să vină cu argumente noi.

Cred că măsura ștergerii (care e până la urmă o muncă în plus pt tine) îi va descuraja în final. Sau cel puțin sper.

Edited by cristi7, 16 November 2018 - 13:32.


#3262
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,295
  • Înscris: 29.04.2008
Pai nu auzi ca pretul biletelor intra in dinamica, ca-mi place mie sau nu?  Oricum, eu nu sunt judecator sau arbitru aici. Eu sunt moderator, cu altfel de atributii. Si voi vreti cau eu sa fiu arbitru. Iar eu nu vreau. Ca fapt divers, nimeni dintre colegii de moderare nu este dispus.

#3263
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

View PostGhita_Bizonu, on 16 noiembrie 2018 - 11:43, said:

Nu este ca chiar asa .

Adica cam e mitice (de la mit  de la mythos nu de la Mitica). E o cestie de exteriro - aparenta cladirilor si a hainelor. "Substanta"apartine dezordonatilor Mitici ..... aia care aveau capitala ca un mare sat

non sequitur- partea aia bolduita.

apreciez incercarea, dar nu combate deloc argumentul la care ai raspuns. sau poate ca nu asta a fost scopul, doar tu stii...
tu nu ai existat in 1831, nici in 1880, nu ai trait nici in 1910, si totusi...esti aici azi, sa ne povestesti. dovedeste asta ceva in afara de faptul ca timpul curge si schimba lucrurile? nu.

tinand cont de lipsa evidenta de urbanism (de factura moderna), bucurestiul a ramas un sat, doar ca acum e mai mare, mai aglomerat si cu mai multi caini si mai mult praf pe strazi.
cate strazi de pamant sunt in micul paris cu iz de new york, te rog, aminteste-mi?
uite, eu nu incerc sa fiu tendentios, dar a cam venit momentul sa accepti realitatea indiferent cat de dulci sunt iluziile. sau nu, pana la urma esti liber sa faci ce vrei. iti cer doar sa nu ai pretentia de la noi sa renuntam la ea, la realitate, atat.
altfel, raspunde-mi la urmatoarea intrebare: data fiind situatia actuala, care sunt argumentele in favoarea capitalei, de ce ne-am uita in sus la ea noi toti, cei care nu locuim acolo? sper sa raspunzi. sper ca raspunsul sa nu fie iar despre marimea populatiei.


iladi, eu vreau sa fii moderator. pana la urma asta esti, nu?

Edited by morenno, 16 November 2018 - 14:26.


#3264
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,574
  • Înscris: 14.08.2007
@iladi, eu sunt mai liberal in general, nu ma intreba pe mine cat de liber trebuie lasat pentru ca daca ar fi dupa mine moderatorii ar trebui sa aiba foarte putina treaba pe softpedia Posted Image In general nu agreez cenzura/limitarea posibilitatilor de exprimare si mi se pare ca se face cenzura excesiva pe softpedia de multe ori. Si da, ma contrazic pe aceleasi teme cu toniq/cristi7/tine/etc de 10 ani, si ne vom mai contrazice inca 10, fie ca va fi pe topicul asta sau pe altul, cu contul asta sau cu altul. La fel cum voi va contraziceti constant cu mine/Wotan/iulian_k/etc. Nu trebuie sa ajungem la un acord si nici nu e asta scopul oricum. Atacuri la persoana de la mine nu prea ati vazut in toata perioada asta, desi am fost atacat de destule ori, inclusiv de catre moderatori (mai subtil/"prieteneste" de catre tine, mai dur de catre daco-get, etc) Posted Image Dar nu m-am plans, nu am dat report decat cand au dat-o altii in "extreme", etc. Oricum fara versus-urile in care intr-una din parti e Clujul si eu ca sustinator principal, topicul asta ar cam muri, sa fim seriosi Posted Image Ideea e ca eu m-am contrazis foarte civilizat cu cei care au procedat la fel. Sigur, poate fi enervanta pentru altii o discutie in contradictoriu care nu se mai opreste (mai ales Daco-Getul care nu stie niciodata cand sa se opreasca, chiar daca lupta e pierduta de mult si nu mai are argumente), dar asta e ...

PS: pentru toniq si preocuparile lui legate de concerte: nu e oficial inca, dar la EC vor veni Florence + the Machine si 30 Seconds to Mars (sunt afise "misterioase" in oras, fara detalii despre care evenimente e vorba, doar cu numele formatiilor, insa din mai multe discutii/verificari/surse de date s-a ajuns la concluzia ca e vorba de EC) ... Vezi ca e promotie pe emag de Black Friday sa-ti iei si tu abonament redus, nu e nici o rusine daca il iei mai ieftin, chiar daca tie iti place sa fie cat mai scump un concert/festival Posted Image Bine, nu e nici o rusine daca tie iti plac mai mult "pensionarii" care vin la Bucuresti (si eu prefer artistii "pensionari", nici o problema), dar astea sunt trupele in voga in randul tineretului (si astea doua imi suna si mie bine, chiar daca nu le cunosc foarte bine, dar na, eu sunt 40+).

Edited by utopium, 16 November 2018 - 14:16.


#3265
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 14:11, said:

mi se pare ca se face cenzura excesiva pe softpedia de multe ori

Posted Image daca si p-aici se cenzureaza excesiv...

#3266
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View PostWotan, on 16 noiembrie 2018 - 12:57, said:

Mda, dar acum politicienii bucovineni privesc orasele din vestul Transilvaniei ca pe un model: https://www.monitoru...t-ci-a-involuat

"Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan considerã cã ultimii ºase ani ºi jumãtate, perioadã în care guvernele PSD au condus România, au reprezentat o frânã pentru dezvoltarea þãrii. Iar aceste aspecte se vãd nu doar la nivel naþional, ci ºi în cazul administraþiilor locale."
"În acest sens, deputatul liberal de Suceava a þinut sã aminteascã despre Alianþa Vestului."
"„Primarii din aceste patru oraºe s-au sãturat sã mai aºtepte rezultate concrete ºi nu vorbe, de la Guvernul PSD-ist de la Bucureºti. Împreunã, cele patru oraºe, cele mai dezvoltate din România, vor sã construiascã împreunã infrastructurã de transporturi modernã ºi rapidã, infrastructurã de comunicaþii ºi sã stimuleze ºi mai puternic investiþiile private, româneºti sau strãine. Oricum, cele patru oraºe s-au desprins cu totul de România, dacã ne uitãm la viteza cu care se modernizeazã ºi la nivelul salariilor pe care le câºtigã angajaþii. Mai mult decât atât, Comisia Europeanã a privit cu mare deschidere iniþiativa celor patru primari"
"Dacã ar fi sã pariez, atunci aº spune cã Emil Boc va face metrou în Cluj-Napoca mult mai repede decât va face Guvernul autostrãzile Moldovei”, a menþionat Ioan Balan."

Diferenta nu e la exterior in primul rand. Ci la cultura si mentalitate. Posted Image Oameni obisnuiti sa stea pe picioarele lor, nu sa astepte sa le vina ceva de la Bucuresti...

Douã noi drumuri județene, finanțate din fonduri europene http://www.livearad....nduri-europene/
"Consiliul Județean Arad dorește finanțarea a douã tronsoane de drum, Lipova-lim. județ TM (26 km) și DN 79-Mișca-Apateu-Berechiu (19,9 km), din fonduri europene. Inițial, aceste drumuri au fost depuse pentru finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Localã (PNDL), dar au fost refuzate, motivația fiind cã Guvernul nu are fonduri suficiente."
"În ședința extraordinarã de astãzi a Consiliului Judeþean, consilierii județeni au votat transferarea celor douã proiecte pentru finanțare din fonduri europene, inclusiv aspectele legate de valoarea lucrãrilor, cofinanțarea Consiliului Județean, cât și sumele neeligibile."

Mai Motane te-am cam prins cu smantana pe mustata ...

Unde dracu am scirs eu ceva despre PSD?!
Cã care PSD in anul de gratie 1830 ?!!
Ce treaba ar fi avut un PSD (desfiintat din  1899!) in faptul ca Clujelul cel mirific avea la 1910 populatia Mitcestiului cel Potent din 1859?!

Poa vrei sa zici ca dezvolatrea Clujelului tine de conducerea vigurosilor Mitici ..
1920  85.509
1930  103.840
1941  114.984
1956  154.723
1966  185.663
1977  262.858
1992  328.602
2002  317.953
2011  324.576

Care conducere Mitica din Miticestii cei Mari cu  Atribute Tari au dirjat investitii in zona napocica ba au avut grija sa vina si niste mo;doveni sa construiasca ...

Daca ai alta parere contesta cifrele .. nu ma lua cu nu stiu ce primare PeNaL
Lasa ma muia ca sunt satul de zgomot!

A da.. Si daca e pe undeva un primar si un consilu local de la care as dori sfaturi .. apai este virba despre Oradea :

[ https://cdn.ebihoreanul.ro/static/news/fitbox/468/326/oradea-in-forbes-020618.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



#3267
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,574
  • Înscris: 14.08.2007

View PostGhita_Bizonu, on 16 noiembrie 2018 - 14:33, said:

Clujelul cel mirific
Dupa cum am mai zis-o, e perfect normal sa-i frustreze/deranjeze pe multi Clujul ... iar asta e un lucru bun pentru clujeni ;)

View Postshefu_de_combinat, on 16 noiembrie 2018 - 14:22, said:

Posted Image daca si p-aici se cenzureaza excesiv...
Nu neaparat aici, ca nu prea e cazul ... ci pe softpedia in general.

Edited by utopium, 16 November 2018 - 14:40.


#3268
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,309
  • Înscris: 30.01.2008

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 14:11, said:

mai ales Daco-Getul care nu stie niciodata cand sa se opreasca, chiar daca lupta e pierduta de mult si nu mai are argumente), dar asta e


De fapt pe tine te doare adevarul spus de la obraz . Si inca crezi ,ca daca nu iti da nimeni peste nas asa cum ar trebui si asa cum meriti la manipularile de 2 lei si la copilariile cu care incerci sa prostesti lumea ...,chiar crezi .ca esti vreo personalitate care chiar stie ce vorbeste .

Iti mai repet o data : Pe SP sunt unii care au mai multa educatie de 10 ori decit cercul ala unde te invirti tu si unde tin vrajelile de gradinita .

Sigur ca te deranjeaza ca ti se zice de la obraz fiindca nu intelegi cu vorba buna ca manipularile aste de tip 1800 si ceva nu mai tin . Dar tu insisti sa manipulezi cifrele ,si vorba unui coleg sa raportezi avioanele la pubele de gunoi , si crezi ca eu ( ca sa nu zic cititorii de pe SP ) trebuie sa inghita porcariile pe care le faci tu !

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 14:36, said:

Dupa cum am mai zis-o, e perfect normal sa-i frustreze/deranjeze pe multi Clujul ... iar asta e un lucru bun pentru clujeni Posted Image

Singurul frustrat pe aici esti tu . Iar asta nu e un lucru bun indiferent ce crezi tu . Realitatea e cu totul alta decit aia pe care incerci tu sa o construiesi si sa prosteti lumea pe aici .

Frustrarile cauzeaza boli/ulcer .....Posted Image


Nu pun la socoteala maghiarii care iti dau like-uri . Este inutil sa spun de ce .

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 14:11, said:

Oricum fara versus-urile in care intr-una din parti e Clujul si eu ca sustinator principal,
Lumea traieste muult mai relaxata fara versus-urile manipulative facute de tine .

Pina si lipsa de onestitate ,cum chiar tu ai spus ca manipulezi cifrele, arata calitatea "interlocutorului " ....daca se poate numi interlocutor unul care incearca mereu sa te prostesca cu vrajeli de gradinita  pe sistemul :


Attached File  Be free.jpg   53.7K   4 downloads

Edited by Daco_Get, 16 November 2018 - 15:09.


#3269
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

View PostDaco_Get, on 16 noiembrie 2018 - 14:56, said:

De fapt pe tine te doare adevarul spus de la obraz . Si inca crezi ,ca daca nu iti da nimeni peste nas asa cum ar trebui si asa cum meriti la manipularile de 2 lei si la copilariile cu care incerci sa prostesti lumea ...,chiar crezi .ca esti vreo personalitate care chiar stie ce vorbeste .

Sigur ca te deranjeaza ca ti se zice de la obraz fiindca nu intelegi cu vorba buna ca manipularile aste de tip 1800 si ceva nu mai tin . Dar tu insisti sa manipulezi cifrele ,si vorba unui coleg sa raportezi avioanele la pubele de gunoi , si crezi ca eu ( ca sa nu zic cititorii de pe SP ) trebuie sa inghita porcariile pe care le faci tu !


Singurul frustrat pe aici esti tu ...

poate ca el nu zice adevarul dar il prefer nesimtirii tale. minciuna stiu sa o discern si singur dar cu meltenismul nu vreau nici macar sa am de-a face. nu e treaba ta sa dai nimanui peste nas dincolo de gardurile regulamentului, pentru asta exista inteligenta si argumentele.
daca am face toti asa, inainte sa-ti dai seama forumul asta ar fi o cocina.
sunt convins, absolut convins ca nu ai habar ce merita el cu adevarat in contextul general al forumului asa cum nu stii despre niciun alt user. in fapt, stii doar ce-ti dicteaza tie frustrarea care te mana in lupta ta de erou autointitulat al multimii prostite de utopium si de altii. norocul softpedistilor ca existi.

normal ca-l deranjeaza atacurile tale de la obraz, ar fi grav daca nu l-ar deranja, grav de tot, spre mort, asa. la fel de grav e ca nu te deranjeaza pe tine atitudinea asta de om needucat care nu stie sa rezolve lucrurile altfel, care arunca cu ce prinde in mana taste.
vorba buna e tot ce poti si tot ce ai dreptul sa faci pe forumul asta, dar se pare ca nu ai capacitatea sa intelegi.
pe final, indiferent ce inghiti tu, fie ca-ti place, fie ca nu, e strict placerea ta, ce fac altii nu e treaba ta. deloc!
sper ca pe viitor sa fii o prezenta agreabila, pentru ca asa sunt eu, optimist.


monsieur iladi, putem face cat offtopic doresti, eu imi sustin parerea: fara aplicarea regulamentului vom continua sa avem parte de eroi rataciti.
slalom e una si e pasiunea pentru vorba, alta e prostie si e degeaba.

Edited by morenno, 16 November 2018 - 15:31.


#3270
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,574
  • Înscris: 14.08.2007

View PostDaco_Get, on 16 noiembrie 2018 - 14:56, said:

De fapt pe tine te doare adevarul spus de la obraz . Si inca crezi ,ca daca nu iti da nimeni peste nas asa cum ar trebui si asa cum meriti la manipularile de 2 lei si la copilariile cu care incerci sa prostesti lumea ...,chiar crezi .ca esti vreo personalitate care chiar stie ce vorbeste
Singura problema e ca eu am date oficiale care stau in spatele "manipularilor" mele, pe cand tu de obicei faci tot felul de afirmatii personale absolut subiective si gratuite, care doar denota ca ai o problema personala cu Clujul si cam atat (trecem peste atacurile personale continue, I'm a big boy si inteleg cu cine am de a face). In spatele meu sunt cifre si statistici, in spatele tau pareri personale. Dar nu e nici o problema, poti sa-ti dai cu parerea cat vrei, relevanta e tot zero daca realitatea e de partea mea.

Edited by utopium, 16 November 2018 - 15:28.


#3271
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 14:36, said:

Dupa cum am mai zis-o, e perfect normal sa-i frustreze/deranjeze pe multi Clujul ... iar asta e un lucru bun pentru clujeni Posted Image


Nu neaparat aici, ca nu prea e cazul ... ci pe softpedia in general.


Frusteaza?
Pentru ce sa fiu frustat? Ca un oras din tata mea se dezvolta? Ce's taranoi cretin venit cu pluta la oras?!
Foarte bine ca se dezvolta!

Insa ... insa alte cestii ma  deranjeza. Uite de exemplu m-a deranjat cand o vecinica si-a luat un pudel. Catelul. ca era catel, de abia intarcat .. ma rog facea ca aninalele tinere. Asta era deranjant.
la fel si tu ... "te frusteaza" .. "noi avem Untoldu" si alte flatuente de genu asta.
plus atitudine ïo=te ce am  luat io de l second hand". Si cum nu mai ai 5 ani ...trebuie sa iti zic ca tzopismul agresiv ma enerveaza.Fara legatura cu Clujul - ca nici Bucurestiul nu avea nici o vina ptr multimea taranoilor cu stampile de flotant inca umede care "Se dadeau mari" ca cica e "capitalisti""

Ar putea fi un topic interesanta fara d'álde voi .

Edited by Ghita_Bizonu, 16 November 2018 - 15:34.


#3272
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,309
  • Înscris: 30.01.2008

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 15:26, said:

Singura problema e ca eu am date oficiale care stau in spatele "manipularilor" mele,
Degeaba ai cifre oficiale daca le raportezi la pubelele de gunoi ,la pasarile de pe cer si la alte timpenii de grdinita ! !

View Postutopium, on 16 noiembrie 2018 - 15:26, said:

daca realitatea e de partea mea.
Doar tu crezi asta . Bine si cu cei de la gradinita !

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:21, said:

poate ca el nu zice adevarul
Suficient !
Si nu e pe poate ci e pe sigur !

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:21, said:

..... dar il prefer nesimtirii tale.
.E normal sa preferi minciuna ,adevarului frust ( stiu ca pentru tine si pentru altii a spune adevarul gol golut e nesimtire ) Preferati sa fiti mintiti frumos decit sa suportati adevarul in fata !

Ca doar nu-i nimic anormal Posted Image

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:21, said:

.........., ce fac altii nu e treaba ta. deloc!

.....Ce fac altii pe forum cind incearca sa manipuleze , sa prosteasca , sa minta e si treaba mea .

Ca pe tine nu te deranjeaza sa fii mintit ...nu ma intereseaza si nu ma deranjeaza !

Edited by Daco_Get, 16 November 2018 - 15:34.


#3273
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

Quote

Preferati sa fiti mintiti frumos decit sa suportati adevarul in fata !

te rog, lumineaza-ne, cum asa!?

Quote

Ce fac altii pe forum cind incearca sa manipuleze , sa prosteasca , sa minta e si treaba mea .

in afara de aria pe care moderezi? chiar deloc si daca ma gandesc bine nici pe aia.
iti inchipui tu lucruri, ca toti oamenii lipsiti de putere.

Edited by morenno, 16 November 2018 - 15:38.


#3274
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,309
  • Înscris: 30.01.2008

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:21, said:


sper ca pe viitor
Nu ma intereseaza si nu dau nici 2 bani gauriti ce speri tu !

Dar daca vrei sa  te mint....nu o sa vezi ! Incearca la @utopium !

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:36, said:

te rog, lumineaza-ne, cum asa!?
Iar sunteti mai multi ? Pe cine reprezinti tu de vorbesti despre tine la plural ?

#3275
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

Quote

Iar sunteti mai multi ? Pe cine reprezinti tu de vorbesti despre tine la plural ?

Quote

Preferati sa fiti mintiti frumos decit sa suportati adevarul in fata !

vezi ce face frustrarea din om, vezi? provoaca ulcer la stomac si pierderea concentrarii.
iti recomand sa te lasi. apuca-te de crosetat caciuli, ca vine iarna.

#3276
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,309
  • Înscris: 30.01.2008

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:43, said:

vezi ce face frustrarea din om, vezi? provoaca ulcer la stomac si pierderea concentrarii.

Daca ai pricepe ce ai citi ai fi inteles ca referirea la plural era la tine si la @ utopium .

Dar de unde ...sa pricepi ?? Vezi ce face analfabetismul functional din om , vezi ?? Cauzeaza sindromul Danicila !

View Postmorenno, on 16 noiembrie 2018 - 15:43, said:

iti recomand sa te lasi. apuca-te de crosetat caciuli, ca vine iarna.
Iti recomand sa pui mina pe carte ! Lasa forumul ca e pentru baietii mari nu pentru gradinita !

Edited by Daco_Get, 16 November 2018 - 15:47.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate