Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!

La multi ani @OvidiuNS!
 de zile pentru inmatriculare?

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini

GR-1 - primii roboti umanoizi pro...
 Geaca piele Elon musk

Interpretare radiografie

Cum se ascut burghiele ?

Filme, seriale SF
 Numere prime

Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

Rețete sushi
 

AMC HD

* - - - - 1 votes
 • Please log in to reply
89 replies to this topic

#37
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018
Au schimbat sigla.
Attached File  received_1526575824184149.jpeg   24.7K   135 downloads

#38
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018
Duminică seara la AMC: Asterix și Obelix

Acțiunea capătă suspans și comic de situație când cei doi celebri gali află că poțiunea lor magică este interzisă de regulamentul Jocurilor Olimpice: AMC vă invită pe micul ecran la o porție de umor franțuzesc, poțiuni magice și o (re)întâlnire cu inegalabilii Asterix (Clovis Cornillac) și Obelix (Gerard Depardieu). Astfel, ”Asterix la Jocurile Olimpice”/”Astérix aux jeux olympiques„ (2008) e difuzat de AMC duminică, 22 martie, de la ora 19:35 și în reluare luni, 23 martie, de la 15:35, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Cu cel mai mare decor construit vreodată în Franța (stadionul Jocurilor Olimpice) și nume extrem de grele din lumea sportului și-a filmului (Alain Delon - în rolul arogantului și orgoliosului Cezar, Michael Schumacher - într-un original „bolid” Ferrari, Zinedine Zidane, Toni Parker etc.) pe generic, Asterix la Jocurile Olimpice aduce pe micul ecran - în aceste zile de criză sanitară - umor franțuzesc, unele dintre cele mai palpitante aventuri ale celebrilor Asterix și Obelix și unele dintre cele mai bune efecte speciale făcute vreodată în Hexagon.

De această dată Asterix și matahalosul Obelix dau fuga în Grecia, pentru a-l ajută pe prietenul lor Alafolix să câștige mâna prințesei Irina, care a dat sfară în țară că nu se va mărită decât cu vajnicul câștigător al Jocurilor Olimpice. Cel mai periculos adversar al lui Alafolix este romanul Brutus, fiul lui Cezar, care nu s-ar da în lături de la nimic pentru a și-o „adjudeca” pe Irina.

În felul lor total pe dinafară, Asterix și Obelix vor face tot posibilul să-i dejoace planurile lui Brutus, în timp ce vor inventa câteva sporturi și se vor bate cu de-alde Michael Schumacher și Zinedine Zidane. De văzut mai ales pentru glumele de interior, Cezar-ul lui Alain Delon și „rotițele” Irinei, interpretată de frumoasă Vanessa Hessler.

Sursa: https://www.hdsateli...obelix.html?m=1

#39
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Maratoane cu cele mai bune seriale de la AMC, lunea, de la ora 22:00


Cele mai bune seriale AMC se difuzează în fiecare seară de luni, de la ora 22:00, începând cu data de 4 mai, sub formă de maratoane ce țin până dimineața. Astfel, telespectatorii pot urmări sezonul 3 din serialul kung-fu Into the Badlands, pe 4 mai, apoi sezonul 3 din serialul SF Humans, pe 11 mai, după care serialul despre spionaj The Night Manager și cel despre criminalitate Breaking Bad (sezonul 5B) pe 18, respectiv 25 mai, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Toate cele patru seriale oferă telespectatorilor povești de impact, explorând idei ce ne pun pe gânduri, ce șochează, inspiră sau emoționează. Astfel, Into the Badlands oferă o perspectivă posibilă asupra unui viitor în care civilizația - așa cum o știm noi - încetează să mai existe. Humans aruncă o privire cutremurătoare în culisele evoluției tehnologice și analizează efectul acesteia asupra societății. The Night Manager ne face cunoștință cu un Mefisto modern, Richard Roper - jucat de Hugh Laurie, care și-a construit un imperiu vânzând arme celui care licitează cel mai mult și cumpărând sufletele ispitite de mirajul banilor. Breaking Bad spune povestea unui bărbat disperat, care asigură viitorul financiar al propriei familiei devenind producător și traficant.

Iată câteva detalii despre cele patru seriale.

Serialul Into the Badlands, cu Daniel Wu cap de afiș, este o voce distinctă în peisajul producțiilor pentru micul ecran: pe de o parte, împletește natura viscerală a artelor marțiale cu un stil vizual de inspirație Wong Kar Wai-ană, prin exercițiile elegante de atmosferă, universul plin de expresie creat și cinematografia somptuoasă. Totodată, ne apropie de Japonia medievală, prin modul în care e structură lumea. În sezonul 3, Sunny (Daniel Wu) se luptă cu decizia de a-l ajuta pe Pilgrim să deschidă „Camera Meridian”, deoarece viața fiului său este în joc.

Sezonul 3 din Humans arată ce se întâmplă când granița dintre om și mașină este neclară. La finalul seriei a doua, toate synth-urile au devenit conștiente (Ziua Zero). Aproape 500 de milioane de synth-uri au devenit deodată capabile să gândească și să simtă, iar peste 100.000 de oameni și-au pierdut viețile. Pe fundalul revoluției synth-urilor, clanul Hawkins se chinuie să lase trecutul în urmă.

Miniseria The Night Manager este inspirată de romanul omonim al lui John le Carré. În centrul atenției este fostul soldat britanic Jonathan Pine (Tom Hiddleston), managerul de pe tura de noapte al unui hotel din Cairo. Detaliile unui eveniment tragic îl fac pe Pine să colaboreze cu serviciile secrete britanice pentru a dejuca planurile unui traficant de arme, Richard Roper (Hugh Laurie), aflat în pragul unei afaceri gigantice. Înconjurat de oameni pentru care crima este un act banal, Pine va avea nevoie de o extraordinară inventivitate și stăpânire de sine pentru a duce la bun sfârșit misiunea, aflându-se încontinuu pe muchie de cuțit.

Breaking Bad aducea pe micul ecran povestea lui Walter White, un profesor de chimie de liceu, dintr-un orășel din New Mexico. Diagnosticat cu cancer la plămâni și cu posibilități limitate de plată a tratamentului, acesta se angajează într-un traseu al ilegalităților, pornind de la fabricarea și vânzarea metamfetaminei. În ultimul sezon, Walt reușește să scape de urmăritorii lui și să se întoarcă în New Mexico pentru a livra familiei ce a mai rămas din profitul făcut cu imperiul său ilegal de metamfetamină. De asemenea, Walt își va lua revanșa față de banda lui Aryan Brotherhood, ce a încercat să îl tragă pe sfoară, după ce i-a omorât cumnatul și l-a capturat pe Jesse. Walt își va vizita vechile cunoștințe pentru a-și pune la punct ultimele afaceri și pentru a se pregăti de inevitabila moarte. Finala serialului a fost numită de critici ca fiind „una dintre cele mai bune din istoria televiziunii”.

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic cu „Mad Men” în 2008, apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și „Better call Saul”, alături de „Fear the Walking Dead”, „HUMANS”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror” și viitorul serial „NOS4A2”. AMC explorează lumi și discuții autentice în show-uri originale precum AMC Visionaries. 

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

Sursa: https://www.hdsateli...le-amc.html?m=1

#40
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

AMC lansează sezonul 5 al serialului său original, Better Call Saul


Noul sezon are premiera joi, 4 iunie, la 22:00. Episoadele ulterioare vor fi difuzate în fiecare joi, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  BETTERCALLSAUL_S05_Photography-Gallery_11 (8).jpg   74.17K   2 downloads

În cel de-al cincilea sezon de 10 episoade Better Call Saul, decizia lui Jimmy McGill de a practica avocatura sub numele de ”Saul Goodman” creează valuri de schimbare neașteptate și profunde pentru cei din jurul său. Chiar în primul episod, făcând afaceri sub numele de Saul Goodman, Jimmy dezvăluie o strategie neortodoxă pentru dezvoltarea clientului, care testează toleranța lui Kim la acest nou personaj.

Attached File  0_BETTERCALLSAUL_S05_EPS501_Photography-Episodic_24_1.jpg   80.76K   1 downloads

Serialul îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian și Tony Dalton, iar producători executivi sunt: showrunner Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein și Thomas Schnauz. Better Call Saul a obținut un premiu Peabody Award în 2018, și de-a lungul a patru sezoane a strâns 32 nominalizări la premiile Emmy®, trei nominalizări Golden Globe®, două Writers Guild Awards, trei Critics’ Choice Awards, două Television Critics Association Awards și trei AFI Awards pentru “TV Programs of the Year” (”Cel mai bun program TV al anului”), pe lângă multe alte nominalizări Guild.

Attached File  BETTERCALLSAUL_S05_Photography-Gallery_11 (2).jpg   75.26K   0 downloads
Attached File  BETTERCALLSAUL_S05_Photography-Gallery_11 (7).jpg   459.67K   0 downloads

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Sursa: https://www.hdsateli...serialului.html

#41
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Maraton nocturn Fear The Walking Dead și noi episoade din sezonul 5 al serialului Better Call Saul, în iulie la AMC


În iulie, AMC programează maratoane cu cele mai noi sezoane din Fear the Walking Dead, 4 și 5. Așadar, nopțile de luni, începând cu ora 22:00, până la 3:45 dimineața sunt dedicate apocalipsei zombie. Totodată, serile de joi aduc la AMC câte un nou episod din sezonul 5 al serialului Better Call Saul, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  FTWD_502_RG_1217_0269_RT(1).jpg   125.92K   0 downloads

Fear The Walking Dead înregistra un important crossover în sezonul 4 cu celebrul serial The Walking Dead. Lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi... cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii direct din universul serialului original, „The Walking Dead”. James are un rol principal în sezonul 4, alături de veteranii Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia, dar și de nou-veniții Maggie Grace, Garret Dillahunt și Jenna Elfman. Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dușmani și amenințări vechi și noi, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață cât de cât normală. Sezonul 4 din Fear The Walking Dead, episoadele 9-16, se difuzează la AMC în noaptea de luni, 13 iulie, începând cu ora 22:00.

În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă, din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun. Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate. Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință.

Misiunea lor de a-i ajuta pe alții va fi pusă la încercarea supremă atunci când grupul nostru se va afla pe un teritoriu neexplorat, unul care îi va forța nu doar să-și înfrunte trecuturile, dar și temerile. Numai prin înfruntarea acestor temeri va reuși grupul să descopere un mod cu totul nou de a trăi, care îi va schimba pentru totdeauna.

„În sezonul 5, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme Rottentomatoes.com.

Sezonul 5 din Fear The Walking Dead, episoadele 1-8, se difuzează în noaptea de 20 iulie, începând cu ora 22:00, până la ora 03:55. Episoadele 9-16 se difuzează în noaptea de luni, 27 iulie, începând cu ora 22:00, până la ora 03:45.

Attached File  BETTERCALLSAUL_S05_Photography-Gallery_11 (2).jpg   81.92K   0 downloads

În luna iulie, noi episoade din sezonul 5 al serialului Better Call Saul vor fi difuzate în fiecare joi, de la ora 22:00, pe AMC. Serialul se remarcă prin studiul de personaj - ce fel de om este și ce fel poate deveni Jimmy McGill, cunoscut în serialul „Breaking Bad” ca Saul Goodman. Jimmy este un bun orator și un băiat isteț, priceput la mânuirea și manipularea cuvintelor. Pentru el legea este o negociere.

Bob Odenkirk, în rolul lui Jimmy McGill/Saul Goodman, spunea că „...dacă Robert De Niro vede serialul, va urla la agentul său. Atât de bine e scris”.

Înainte să devină Saul Goodman – avocatul criminalist de renume din Albuquerque – a fost Jimmy McGill, un avocat muncitor ce se lupta să pună lucrurile cap la cap. Prequel-ul „Breaking Bad” îl urmărește pe acest Jimmy McGill, pe măsură ce se transformă în avocatul certat cu etica al lui Walter White, Saul Goodman. Chiar dacă nu are un Cadillac sau o diploma de la Universitatea Ivy League, optimismul energic și inteligența rapidă ale lui Jimmy îl transformă într-un campion puternic pentru clienții săi din pătura de jos a societății. Jimmy este un avocat adevărat, un competitor de la care se așteaptă să piardă, însă el luptă pentru a-și face un renume, dar etica și ambiția sa sunt deseori în conflict una cu cealaltă.

În sezonul 5, difuzat joia, vom vedea strategiile neortodoxe aplicate de Saul în rezolvarea cazurilor sale.

Sursa: https://www.hdsateli...ng-dead-si.html

#42
-TINO-

-TINO-

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,113
 • Înscris: 11.08.2019
Pana la urma a fost si AMC bun de ceva: am revazut seria Cubul. :D

#43
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Sezonul 6 al serialului "Fear the Walking Dead" va avea premiera pe 12 octombrie 2020


AMC a prezentat un eveniment virtual pentru Fear the Walking Dead la Comic-Con@Home pe 24 iulie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  fear the walking dead sezonul 6.jpg   89.77K   3 downloads

Data în care sezonul 6 din Fear the Walking Dead se va difuza și noutăți din serial au fost dezvăluite în cadrul evenimentului pe care îl puteți regăsi mai jos:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/g2MaJzMB6Yc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Acesta a fost moderat de Chris Hardwick (Talking Dead) și i-a avut ca invitați pe: Scott M. Gimple, Director de Content pentru universul TWD, showrunerii și directorii executivi Andrew Chambliss și Ian Goldberg și actorii: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman și Rubén Blades.

Sezonul 6 din Fear the Walking Dead  va avea premiera luni, 12 octombrie, de la ora 4:00. AMC în România va relua primul episod, în aceeași zi, de la ora 22:00. Fear the Walking Dead este din nou o premieră mondială la AMC.

Actorul Lennie James își va face debutul regizoral în cel de-al șaselea sezon, alăturându-se colegului său de distribuție Colman Domingo, care ajunge la al treilea episod regizat, în acest nou sezon.

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Sursa: https://www.hdsateli...ar-walking.html

#44
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018
The Walking Dead se încheie oficial cu sezonul 11 https://comicbook.co...final-episodes/

#45
-TINO-

-TINO-

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,113
 • Înscris: 11.08.2019
Care-i faza cu titrarea pe AMC și Filme Cafe? Uneori apare cu fundal, alteori nu. https://imgur.com/a/mQh3kVW

#46
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Finalul sezonului 6 A al „Fear the Walking Dead”, centrat pe două dintre personajele veterane ale seriei


Ultimul episod din Fear the Walking Dead, Sezonul 6 A, se difuzează luni, 23 noiembrie, de la ora 22:00, anunţă AMC printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  AMC_FEARs6_Episodics_Sept-04.jpg   78.35K   3 downloads
Prima parte a sezonului cu numărul 6 al serialului AMC „Fear the Walking Dead” se încheie luni, 23 noiembrie, de la ora 22:00, când va fi difuzat pe post episodul „Damage from the Inside”. Este un episod axat pe doi dintre veteranii serialului -  Alicia (Alycia Debnam-Carey) și Strand (Colman Domingo); vor avea cei mai mulți timpi pe micul eran, spre bucuria fanilor.

Când Dakota (Zoe Margaret Colletti) dispare, Strand (Colman Domingo) le trimite pe Alicia (Alycia Debnam-Carey) și pe Charlie (Alexa Nisenson) într-o misiune de căutare și salvare. Un aliat improbabil le furnizează o nouă cale de evadare ce i-ar putea scăpa definitiv de Virginia/„Ginny” (Colby Minifie).

Totodată, finalul sezonului 6 face un fel de compromis: Morgan Jones (Lennie James) încă trăiește, însă acel Morgan Jones pe care îl știam a murit....

Vasele de sânge din ochi i-au plesnit, un semn al rănilor interne suferite în urma glonțului cu care a fost răpus la finalul sezonului 5 de oamenii Virginiei. „Există un motiv pentru care se află în acest infern, între viață și moarte, și el se află acolo pentru a putea face ceva pentru Grace (Karen David, n.red)”, declara Lennie James publicației Cinemablend.

„Episodul centrat pe veteranii seriei Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) și Victor Strand (Colman Domingo) este cea mai puternică reamintire a spiritului acestui serial dincolo de bagajul acumulat pe parcurs”, scrie website-ul nme.com.

Legătura dintre ei și referințe la evenimentele din primele trei sezoane sunt lăudate de aceeași publicație. Totodată, amenințarea zombie e cât se poate de reală și în acest sezon, într-o manieră cât se poate de brutală, a mai scris nme.com.

Sezonul șase din Fear the Walking Dead a urmărit destinul celor care formaseră odată o familie atipică, unită de misiunea de a-i ajuta pe cei în nevoie. Destrămat de Virginia și de „Pionierii” ei, grupul este acum împrăștiat. Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James) de la finalul sezonului cinci îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață“ și, în acest sezon, vom vedea ce înseamnă acest lucru pentru fiecare dintre ei. Unii vor fi interesați de stabilitatea și oportunitățile din comunitățile conduse de Virginia, alții se vor scufunda în întuneric, iar alții se vor lupta cu ceea ce li s-a impus. Existența în spatele zidurilor Virginiei va fi, în moduri diferite, un test pentru fiecare dintre ei, obligându-i să-și găsească identitatea în această lume nouă. Fear The Walking Dead este îi are ca producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg, fiind o producția a studiourilor AMC.

Sursa: https://www.hdsateli...ar-walking.html

Edited by IceCoolExtreme, 20 November 2020 - 18:57.


#47
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Televiziunea AMC continuă în luna decembrie seria de filme emblematice


Probabil cel mai bun film cu un Moș Crăciun rău, două „must-see” ale genului western și un film cu vampiri scris de Tarantino sunt în programul lunii decembrie al televiziunii AMC. Astfel, în ultima lună a anului, Bad Santa (2003), Unforgiven (1992) și 3:10 to Yuma (2007), plus From Dusk Till Dawn (1996) continuă seria de filme emblematice difuzate de AMC, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Iată, mai jos, de ce merită aceste filme să fie strecurate în programul AMC, în următoarea perioadă.

Attached File  Bad Santa 3.jpg   116.96K   3 downloads

Regizorul James Mangold regăsește esența westernului în filmul Drumul dreptății/3:10 to Yuma (2007), difuzat pe 6.12.2020, ora 22:00, cu oameni care trăiesc și luptă departe de civilizație. Șerifi și indieni, feroviari și bandiți trăiesc fiecare după propriile legi. Cu un final pe care l-am numi înduioșător, drumul la Yuma - alături de banditul Ben Wade (Russell Crowe): tâlhar de diligențe, șef al unei bande și urmărit general și fermierul Dan Evans (Christian Bale), fost luptător în razboiul de secesiune - merită făcut.

Attached File  yuma03_300dpi.jpg   90.42K   3 downloads

Clint Eastwood și Morgan Freeman fac roluri antologice în Necruțătorul/Unforgiven (1992), difuzat pe 13.12.2020, ora 22:00. Mai mult, Eastwood avea în buzunar scenariul acestui western deja clasic încă din 1976, dar a așteptat pentru a putea interpreta rolul principal. Lăudat pentru modul cum explorează violența și cum revizuiește temele western, Unforgiven a fost atât un succes de casă, cât și de critică. Este al treilea western din istorie recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun film, iar Eastwood a pus mâna și pe Oscarul pentru Cea mai bună regie. Filmul e, categoric, un must al genului.

Attached File  Unforgiven 3.jpg   59.35K   3 downloads

„De ce nu pui într-un sac daruri și în altul rahat, să vezi care se umple mai întâi?”, spune Billy Bob Thornton, costumat în Moș Crăciun, în Moșul cel rău/Bad Santa (2003), difuzat de AMC pe 24.12.2020, ora 22:00.  Sunt multe povești emoționante de Crăciun, dar nu fiecare Moș Crăciun are un „Miracol pe Strada 34” în voluminoasa mânecă roșie.

Attached File  Bad Santa 1.jpg   115.04K   2 downloads

O tradiție cinematografică mai mică, dar totuși semnificativă, este povestea lui Moș Crăciun cel rău, atât în comedii, cât și filme de groază sau în seriale cu episoade dedicate evenimentului. AMC programează probabil cel mai reușit film cu un Moș Crăciun rău - anume filmul în care Billy Bob Thornton îl joacă pe Willie T. Stokes,  al cărui spirit de Crăciun vine în formă de alcoolism, jaf, mizantropie și o înclinație pentru intimate ieșită din tipare.

Attached File  Bad Santa 2.jpg   114.75K   2 downloads

În data de 28.12.2020, AMC a pregătit un lungmetraj regizat de Robert Rodriguez și scris de Quentin Tarantino, De la apusul la răsăritul soarelui/From Dusk Till Dawn (1996), de la ora 22:00. ilmul cu răufăcători și urmăriri prin Texas se transformă în film cu vampiri în toată puterea cuvântului.

Attached File  From Dusk till Dawn1.jpg   81.38K   0 downloads

Este lungmetrajul cu care George Clooney a făcut trecerea de la Spitalul de urgență la marele ecran. Actrița mexicană Salma Hayek joacă rolul lui Santanico Pandemonium, principala atracție de la Titty Twister, ale cărei reprezentații seduc, dar aduc și fiori. Când ușile sunt ferecate, însă, totul devine înfricoșător.

Attached File  From Dusk till Dawn 3.jpg   34.95K   0 downloads

În decembrie, AMC aduce telespectatorilor filme și seriale emblematice, perfecte pentru o lună relaxantă, alături de familie! ”Stories with impact” este sloganul campaniei AMC luna aceasta, ceea ce înseamnă că vom vedea pe micul ecran o mulțime de povești care au marcat cinematografia, precum: trilogia Matrix (difuzate pe 2, 9 și 16 decembrie), Kill Bill Vol I și II (în programul AMC pe 22 și 29 decembrie), Harry Potter și Piatra Filozofală (pe 20 decembrie), Harry Potter și Camera Secretelor (difuzat pe 28 decembrie) și Harry Potter si prizonierul din Azkaban (pe 2 decembrie), Wild, Wild West (difuzat în seara de Anul Nou, pe 30 decembrie), Terminator 3: Supremația roboților (difuzat pe 23 decembrie) și multe altele, în fiecare zi, pe canalul preferat al Americii, AMC.

Sursa: https://www.hdsateli...ua-in-luna.html

#48
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

AMC va începe noul an cu două premiere de seriale: Fargo (sezonul 4) și NOS4A2 (sezonul 2)


Televiziunea AMC a stabilit data de început al celui de-al patrulea sezon din Fargo, serialul câștigător al premiilor Emmy®, Golden Globe®, AFI, Peabody și TCA Award, creat de Noah Hawley. Avându-l în rolul principal pe Chris Rock, noul capitol va debuta pe 4 ianuarie, de la ora 22:45 și este format din 11 episoade.

Al doilea sezon din NOS4A2, serialul supranatural exclusiv al televiziunii AMC, bazat pe romanul bestseller din 2013 cu același nume al lui Joe Hill, se va întoarce cu 10 noi episoade. Producția îi are în distribuție pe Zachary Quinto, actorul nominalizat la premiul Emmy, și pe Ashely Cummings. NOS4A2 va fi la AMC, din 4 ianuarie, de la ora 22:00.

Attached File  02_FX_Fargo_S4_Loy_035_F.jpg   318.77K   2 downloads

Despre sezonul 4 din „Fargo':
În anul 1950 în Kansas City, două formațiuni criminale care luptau pentru o bucată din 'visul american' au ajuns la o pace deloc ușoară. Împreună, ei controlează sectorul de exploatare, corupție și droguri din zonă. Pentru a-și întări armistițiul, Loy canon (Chris Rock), șeful grupării Black crime, își oferă fiul, Stachel (Rodney Jones), dușmanului său Donatello Fadda (Tommaso Ragno), capul mafiei italiene. În schimb, Donatello i-l dă pe mezinul său, Zero (Jameson Braccioforte), lui Loy.

Atunci când Donatello moare în spital, în urma unei operații de rutină, armistițiul lor fragil este amenințat. Josto Fadda (Jason Schwartzman) preia rolul tatălui său, însă eforturile sale de a stabiliza organizația sunt încurcate de fratele său, Gaetano (Salvatore Esposito) care s-a alăturat familiei în Kansas City după ce și-a construit o reputație răufamată în Italia. Ceilalți bărbați din familia Fadda, printre care: Ebal Violante (Francesco Acquaroli), Constant Calamita (Gaetano Bruno) și Antoon Dumini (Sean Fortunato), trebuie să decidă cui vor jura credință.  

În toată această vâltoare, Patrick „Rabbi' Milligan (Ben Whishaw), un bărbat care și-a trădat odată propria familie pentru a servi italienii, urmărește cu atenție pentru a-și asigura supraviețuirea.
Noah Hawley (creator, scenarist, regizor), producătorul executiv, câștigător al premiilor Peabody, Golden Globe și Emmy, este liderul echipei de creație al celui mai nou sezon Fargo, serial multipremiat.

Attached File  NOS4A2_203_ZD_1017_1969_RT.jpg   120.27K   2 downloads

Despre „NOS4A2' sezonul 2:

NOS4A2 o are în centrul acțiunii pe Vic McQueen (Cummings), o tânără înzestrată, care descoperă că are abilitatea supranaturală de a găsi lucrurile pierdute. Această abilitate a sa o aduce în calea lui Charlie Manx (Quinto), un nemuritor seducător. El se hrănește cu sufletele copiilor, apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Chrismasland – un tărâm înghețat, ciudat al imaginației lui Manx, unde în fiecare zi este Crăciunul, iar nefericirea este interzisă prin lege. Vic se luptă să-l învingă pe Manx și să salveze victimele, fără a-și pierde mintea sau să-i cadă chiar ea victimă.  

În cel de-al doilea sezon al NOS4A2 acțiunea se petrece la opt ani după evenimentele din primul sezon. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) rămâne mai hotărâtă ca niciodată să-l distrugă pe Charlie Manx (Zachary Quinto). Charlie, după ce și-a înfruntat propria mortalitate, este disperat pentru răzbunare împotriva lui Vic. De data aceasta, își pune ochii pe persoana care înseamnă cel mai mult pentru ea – Wayne, fiul lui Vic, în vârstă de opt ani. Cursa pentru sufletul lui Wayne îi trimite pe Vic și Charlie pe un traseu de coliziune de mare viteză, forțându-i pe amândoi să își confrunte greșelile din trecut, pentru a-și asigura viitorul lui Wayne. Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Joe Hill, NOS4A2 îl care ca producător executiv de showrunner-ul Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) și Hill.

NOS4A2 este produs de AMC Studios în asociere cu Tornante Television. Din distribuție fac parte și Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull și Ebon Moss-Bachrach.

Sursa: https://tvmania.ro/a...l-2-280403.html

#49
SynOfficial

SynOfficial

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 699
 • Înscris: 10.11.2020
De abia astept sa vad sezonul 4 din Fargo. Cica e foarte interesant, cel putin din recenziile online.

#50
burebista

burebista

  Manic Miner

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,169
 • Înscris: 23.05.2003
Comparat cu primul sezon e apă de ploaie.
Iar agariciul ăla de Chris Rock mai bine rămîne la comedioarele lui.

#51
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

AMC aduce sezoane noi din Fargo și NOS4A2


Attached File  NOS4A2_203_ZD_1017_1969_RT-1536x1024.jpg   55.32K   0 downloads

AMC începe în forță anul 2021. Aduce sezoane noi ale serialelor Fargo și NOS4A2, din 4 ianuarie.

Cel de-al patrulea sezon din Fargo va debuta pe 4 ianuarie, de la ora 22:45. Are, în total, 11 episoade.

Al doilea sezon din NOS4A2, bazat pe romanul bestseller din 2013 cu același nume al lui Joe Hill, se va întoarce cu 10 noi episoade. Începe tot pe 4 ianuarie, de la ora 22:00.

Producția îi are în distribuție pe Zachary Quinto, actorul nominalizat la premiul Emmy, și pe Ashely Cummings.

Despre Fargo, sezonul 4:

În anul 1950 în Kansas City, două formațiuni criminale care luptau pentru o bucată din ”visul american” au ajuns la o pace deloc ușoară. Împreună, ei controlează sectorul de exploatare, corupție și droguri din zonă.

Pentru a-și întări armistițiul, Loy canon (Chris Rock), șeful grupării Black crime, își oferă fiul, Stachel (Rodney Jones), dușmanului său Donatello Fadda (Tommaso Ragno), capul mafiei italiene. În schimb, Donatello i-l dă pe mezinul său, Zero (Jameson Braccioforte), lui Loy.

Atunci când Donatello moare în spital, în urma unei operații de rutină, armistițiul lor fragil este amenințat. Josto Fadda (Jason Schwartzman) preia rolul tatălui său, însă eforturile sale de a stabiliza organizația sunt încurcate de fratele său, Gaetano (Salvatore Esposito) care s-a alăturat familiei în Kansas City după ce și-a construit o reputație răufamată în Italia.

Attached File  Fargo_401_0172r-768x512.jpg   42.31K   0 downloads

Noah Hawley (creator, scenarist, regizor), producătorul executiv, câștigător al premiilor Peabody, Golden Globe și Emmy, este liderul echipei de creație al celui mai nou sezon Fargo, serial multipremiat.

Despre NOS4A2, sezonul 2:

NOS4A2 o are în centrul acțiunii pe Vic McQueen (Cummings), o tânără înzestrată, care descoperă că are abilitatea supranaturală de a găsi lucrurile pierdute. Această abilitate a sa o aduce în calea lui Charlie Manx (Quinto), un nemuritor seducător.

El se hrănește cu sufletele copiilor, apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Chrismasland – un tărâm înghețat, ciudat al imaginației lui Manx, unde în fiecare zi este Crăciunul, iar nefericirea este interzisă prin lege.

În cel de-al doilea sezon al NOS4A2 acțiunea se petrece la opt ani după evenimentele din primul sezon. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) rămâne mai hotărâtă ca niciodată să-l distrugă pe Charlie Manx (Zachary Quinto).

Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Joe Hill, NOS4A2 îl care ca producător executiv de showrunner-ul Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) și Hill.

NOS4A2 este produs de AMC Studios în asociere cu Tornante Television. Din distribuție fac parte și Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull și Ebon Moss-Bachrach.

Sursa: https://tinyurl.com/yb3z3ws5

#52
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Serialul "Fear the walking dead" al AMC revine cu a doua jumătate a sezonului 6, din 12 aprilie 2021


Reprezentanții AMC Romania au anunțat astăzi printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că a doua jumătate a sezonului șase Fear the Walking Dead, cu nouă episoade, va reveni în data de 12 aprilie 2021, fiind difuzată în premieră mondială.  Un nou episod din Talking Dead va fi difuzat mai târziu în aceeași seară.

Trei personaje noi se alătură distribuției în aceste nouă episoade, printre care: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) și Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Mai mult, Aisha Tyler ( regizoare a: CSI, Roswell NM, Axis) a semnat regia episodului 613 din acest sezon.

Pe măsură ce oferta lui Morgan (Lennie James) de a elibera ceilalți membri ai grupului devine mai îndrăzneață, Virginia (Colby Minifie) devine din ce în ce mai disperată să-și găsească sora și să protejeze așezările de forțele care lucrează în interiorul și în afara zidurilor sale. Cea de-a doua jumătate a sezonului șase dezvăluie impactul transformării fiecărei persoane din grup care a trăit sub controlul Virginiei, cei care odată se considerau o familie. Se vor forma noi alianțe, relații vor fi distruse și loialitățile vor fi schimbate pentru totdeauna. Când toată lumea este forțată să se dea de partea cuiva, descoperă semnificația zicalei „sfârșitul este începutul”.

Fear the Walking Dead îi are în distribuție pe: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Zoe Colletti, Jenna Elfman și Rubén Blades. Producătorul executiv al serialului este Scott M. Gimple, Showrunners: Andrew Chambliss și Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de AMC Studios.

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Sursa: https://www.hdsateli...ead-al-amc.html

#53
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii februarie la televiziunile AMC Networks


Un film nou se difuzeaza la AMC, in premiera, in ultima saptamana a lunii, ”Evadare din Pretoria”, o productie din 2020, cu Daniel Radcliff si Daniel Webber. Filmcafe prezinta, in fiecare sambata seara, un film de super actiune, in timp ce TV Paprika ii invata pe telespectatorii pasionati de gatit cum sa prepare cele mai bune ”Bucate mediteraneene”, fiind ghidati de carismaticul chef Ainsley Harriott. Copiii au parte de o multime de surprize de la Minimax si Jim Jam! Minimax le ofera in weekend-uri un maraton plin de tehnologie si distractie alaturi de ”Talking Tom si prietenii lui”, iar JimJam il aduce in prim-plan pe ”Bob Constructorul”, intr-o serie noua si educativa dedicata prescolarilor curiosi, anunță AMC România printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit.

AMC - Evadare din Pretoria

PREMIERA: 25 februarie, de la ora 18:05

Inspirat din evadarea reala din inchisoare a doi detinuti politici, thrillerul Escape From Pretoria este o cursa contra timpului care se petrece in tumultuoasa perioada a apartheidului din Africa de Sud.

FILMCAFE - Babylon A.D.

In 13 februarie, de la ora 20:00

Babylon A.D., un film de Mathieu Kassovitz, cu Vin Diesel, Mélanie Thierry, Michelle Yeoh, Lambert Wilson, Mark Strong, Jérôme Le Banner, Charlotte Rampling si Gérard Depardieu. Un mercenar curajos are o misiune delicata: aceea de a escorta o tanara misterioasa din Rusia la New York.

TV PAPRIKA - Bucate mediteraneene

Din 13 februarie, de la ora 23:30, in fiecare weekend

Bucate mediteraneene il urmareste pe unul dintre cei mai apreciati bucatari de televiziune din Marea Britanie, care incearca pe cai neconventionale sa ne arate ca regiunea mediteraneana ne rezerva mult mai multe comori ascunse decat am banui.

MINIMAX - Maraton - Talking Tom si prietenii lui

In fiecare weekend, de la ora 20:00

Talking Tom si prietenii lui, senzatia globala in lumea aplicatiilor, sunt acum vedete ale unui serial de televiziune. Serialul prezinta aventurile echipei care isi produce propriul serial in confortul (relativ al) studioului app convertit dintr-un garaj al lui Talking Tom.

JIM JAM - Bob Constructorul

Zilnic, de la ora 12:10

Bob Constructorul te asteapta cu noi aventuri! Eroul nostru priceput la toate este acelasi constructor inimos care a fost mereu: daca ai nevoie de el, Bob sare in ajutor. Construieste, sapa, restaureaza, repara. Cum le face? Urmareste-ne si vei afla!

Sursa: https://www.hdsateli...u-ochii-pe.html

#54
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,260
 • Înscris: 06.11.2018

„Evadare din Pretoria”, cu Daniel Radcliffe, este premiera lunii februarie la AMC


Producția „Escape from Pretoria/ Evadare din Pretoria”, inspirată din întâmplări reale, va fi difuzată joi, 25 februarie, de la ora 18:05, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis catre HD Satelit Blog România.

În 1979, doi tineri sud-africani, membri ai rețelei anti apartheid a lui Nelson Mandela, sunt prinși și condamnați la închisoare în Pretoria. Regizorul englez Francis Annan le aduce senzaționala poveste de evadare pe marele ecran, cu o distribuție excelentă și cu un adevărat simț al suspansului, un lucru remarcabil având în vedere că finalul este cunoscut. 

TIm Jenkin (Daniel Radcliffe) și Stephen Lee (Daniel Webber) duc misiuni anti apartheid în Africa de Sud. Atunci când sunt arestați, ei sunt condamnați la 12, respectiv 8 ani de închisoare. În închisoarea din Pretoria, ei se întâlnesc cu un alt deținut politic, Denis Goldberg (Ian Hart), condamnat la patru sentințe de închisoare pe viață, tot pentru activism împotriva apartheidului. El încearcă să-i descurajeze pe cei doi în legătură cu evadarea, pentru că nimeni nu a reușit să facă acest lucru cu succes din penitenciar. 

Jenkin și Lee, alături de Fontaine (Mark Leonard Winter), nu sunt descurajați și pun la cale un plan îndrăzneț, care presupune mult risc. Cei trei sunt lansați astfel într-o cursă contra timpului pentru a scăpa din închisoare. TImp de 18 luni, deținuții politici au reușit să treacă prin 10 uși din închisoarea de maximă securitate, cu ajutorul unor chei de lemn pe care le-au produs chiar ei. 

Filmul, lansat în martie 2020, a fost bazat pe cartea scrisă de Tim Jenkin, „Inside Out: Escape from Pretoria Prison”, publicată inițial în 1991.

Actorii Daniel Radcliffe și David Webber au putut să se documenteze pentru rolurile lor chiar de la sursă: cei doi au stat pe Skype cu Tim Jenkin și Stephen Lee și i-au luat la întrebări pentru ca povestea lor să fie cât mai bine adaptată. De altfel, Jenkin apare în câteva secvențe din film, în rolul unui prizonier. 

Filmările au avut loc în orașul australian Adelaide; producătorii au renunțat în ultima clipă la locațiile inițiale din Africa de Sud, din cauza unei secete care ar fi complicat procesul de filmare. 

Înrudit spiritual cu filme clasice precum „Închisoarea îngerilor (Shawshank Redemption)”, „Evadare din Pretoria” a fost lansat chiar la începutul pandemiei, și nu a avut parte de publicul pe care-l merita în cinematografe. Dar iată o nouă ocazie de a afla mai multe despre această poveste reală de excepție, joi, 25 februarie, de la 18:05, pe AMC.

Sursa: https://www.hdsateli...daniel.html?m=1

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate