![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Roaming digi
Last Updated: Oct 14 2022 19:59, Started by
dejanalex
, Apr 01 2018 12:11
·
16

Posted 30 May 2020 - 17:30

Viteza 4G pe granita cu Rep. Moldova
Unite 4G 2CA B3 20 Mhz + B3 5Mhz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La tariful asta per MB e pomana curata. La ceilalti trebuie credit la banca. ![]() |
Posted 31 May 2020 - 11:57

Dar la Vodafone ai si optiune de roaming cu care iesi mai ieftin ca la Digi. Apropo, adio roaming gratuit de la Digi Romania pe Digi Ungaria se pare, desi e permis tranzitul tarii acum. Cand vor fi permise din nou calatoriile (cu 14 zile de carantina) in Ungaria oare revine?
Edited by LunaCrystal, 31 May 2020 - 11:57. |
Posted 31 May 2020 - 13:14

Dar la Vodafone ai si optiune de roaming cu care iesi mai ieftin ca la Digi. Apropo, adio roaming gratuit de la Digi Romania pe Digi Ungaria se pare, desi e permis tranzitul tarii acum. Cand vor fi permise din nou calatoriile (cu 14 zile de carantina) in Ungaria oare revine? Zi-mi și mie care e opțiunea aia de la Vodafone care îți dă un giga de net roaming in Rep Moldova cu 1,3 euro. |
Posted 31 May 2020 - 13:50

Apropo, adio roaming gratuit de la Digi Romania pe Digi Ungaria se pare, desi e permis tranzitul tarii acum. Cand vor fi permise din nou calatoriile (cu 14 zile de carantina) in Ungaria oare revine? ![]() Casca ochii bine pe site inainte sa dezinformezi pe aici. |
Posted 31 May 2020 - 19:26

Asa este, imi cer scuze, a reaparut acum. Zilele trecute nu mai scria. Deci cel mai mult internet inclus in roaming in Ungaria e la Digi in continuare!
Edited by LunaCrystal, 31 May 2020 - 19:26. |
Posted 01 June 2020 - 08:46

Dar la Vodafone ai si optiune de roaming cu care iesi mai ieftin ca la Digi. Apropo, adio roaming gratuit de la Digi Romania pe Digi Ungaria se pare, desi e permis tranzitul tarii acum. Cand vor fi permise din nou calatoriile (cu 14 zile de carantina) in Ungaria oare revine? Mai ieftin in ce sens? Costul abonamentului/cartelei + costul optiunii roaming + pretul pe MB? |
Posted 02 October 2020 - 17:32

Ati reusit careva sa va modificati limitele de roaming de date de la 50 EUR in sus sau invers din contul digi?
Incerc sa modific limita de la 100 EUR la 75 EUR, zice ca s-a efectuat cu succes dar dupa verificare ulterioara e aceeasi valoare.. 100. Mentionez ca am verificat si dupa mai multe zile de la schimbarea valorii. Ai mai verificat si iti scrie 75 acum in aplicatie? Ca asa imi zice si mie ca s-a modificat cu succes dar ramane aceeasi valoare. Intr-adevar la 50 nu mai ai optiune in aplicatie. Poate ar trebui introdusa. Edited by Dany_Darke, 03 October 2020 - 22:33. |
|
Posted 02 October 2020 - 21:44

Unde anume in cont incerci sa schimbi?
Ca default este 50EUR/XDR cam la toti operatorii, inclusiv Digi, pentru roaming international. |
Posted 02 October 2020 - 22:22

Intrii la Serviciile mele - Digi Mobil - Configureaza - Roaming date (de pe aplicatia mobila dar cred ca la fel e si de pe web). Acolo ai optiunea de modificare a limitei.
Poti incerca tu daca iti merge? ![]() |
Posted 03 October 2020 - 17:51

Am verificat din app, merge sa setezi in sus, de la 50(default) la 75, dar sa revii la 50EUR vad ca nu mai ai optiune.
Am dat dezactivare roaming de date, am primit confirmare prin sms, am reactivat roamingul, am primit sms, dar sa setez inapoi la 50EUR limita nu mai poti sa o setezi. @Digi_Helper, cred ca ati uitat sa puneti posibilitatea de a trece inapoi pe default 50EUR limita de roaming?! Mi se pare de bun simt sa poti trece inapoi inclusiv pe default, poate e temporara nevoia de mai mult la limita de date... Multumesc! |
Posted 04 October 2020 - 22:46

Dupa 24h de la dezactivare-reactivare roaming de date, si-a revenit la valoarea de default, 50EUR.
|
Posted 06 October 2020 - 21:39

Dupa 24h de la dezactivare-reactivare roaming de date, si-a revenit la valoarea de default, 50EUR. Mersi de ajutor. Am incerca si eu si intr-adevar revine la valoarea de 50 EUR dupa dezactivare si reactivare. Ar putea fi totusi imbunatatia aplicatia pentru ca nu se poate realiza o micsorare a limitei daca aveai 150 si vrei sa treci pe 75. Sa nu mai vorbim ca optiunea de 50 nici nu exista. @Digi_Helper se poate transmite o sesizare sa se introduca in aplicatie si optiunea de 50 EUR? |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users