![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Un nou bug descoperit pe macOS
Last Updated: May 22 2018 12:43, Started by
bobo323
, Mar 29 2018 11:01
·
0

Posted 29 March 2018 - 11:01

Quote A severe programming bug has been found in APFS file system for macOS High Sierra operating system that exposes passwords of encrypted external drives in plain text. Introduced two years ago, APFS (Apple File System) is an optimized file system for flash and SSD-based storage solutions running MacOS, iOS, tvOS or WatchOS, and promises strong encryption and better performance. Sursa: https://thehackernew...s-password.html |
Posted 29 March 2018 - 11:19

Nu se poate asa ceva, doar e cel mai safe sistem de operare!
Apropo, in contextul dat, ala nu se numeste bug ci vulnerabilitate de securitate. |
Posted 29 March 2018 - 11:19

E ceva foarte grav.
Quote exposes passwords of encrypted external drives in plain text. Ma duc sa arunc Mac-ul. |
Posted 29 March 2018 - 11:27

Un bug naspa, dar usor de reparat.
Norocul este ca nu cred ca afecteaza foarte multi utilizatori. |
Posted 29 March 2018 - 11:46

Trouble in paradise ?
Tocmai acum, cand vroiam sa intru si eu in randul mac-istilor. |
Posted 29 March 2018 - 13:38

Posted 29 March 2018 - 15:44

Posted 29 April 2018 - 03:42

Am impresia ca l-au reparat zilele astea cu ultimul update. Parca ieri m-a anuntat ca vrea update si l-am lasat....
Vezi cite ransomware-uri sint pe Mac si cite pe Windoze si mai gindeste-te odata. Este o diferenta intre "cel mai safe" si "perfect safe" ![]() |
Posted 21 May 2018 - 08:45

Am impresia ca l-au reparat zilele astea cu ultimul update. Parca ieri m-a anuntat ca vrea update si l-am lasat.... Ideea este ca daca ai iCloud si datele importante stocate acolo te doare la basca de ransomware. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users