Eliminare zgarieturi din prag de trecere
Last Updated: Mar 29 2018 11:25, Started by
Xel
, Mar 28 2018 21:05
·
0

Posted 28 March 2018 - 21:05

Am pus gresie pe el si s-a zgariat cum se vede in poza (#sillyme).
Daca trec cu unghia peste ele, nu se simte diferenta de nivel, deci nu cred ca-s adanci, dar sunt cam urate. Pot sa-i fac ceva, macar sa nu se vada asa de tare? Am vazut tot felul de metode pentru eliminat zgarieturi de pe masina, dar nu stiu daca se aplica si aici. Nu l-as schimba pentru ca e lipit si ar fi greu de scos. Nu stiu exact din ce material e, ceva metalic. Mentionez ca mai am unul similar din acelasi material pe care pot incerca chestii ![]() Attached Files |
Posted 28 March 2018 - 21:09

E un metal lacuit (Al cu ceva pe el), e zgariat lacul... nu vad ce ai putea face decat schimbarea lui.
Edited by andreic, 28 March 2018 - 21:09. |
Posted 28 March 2018 - 21:33

Spray auto argintiu.
![]() Sau orice alta culoare gasesti la un prieten, ca sa nu dai bani pe el. |
Posted 28 March 2018 - 21:39

Incearca cu spray wd 40 si o carpa, ar trebui sa mai iasa ceva .
Poti pune disc de pasla pe masina de gaurit si slefuiesti cu pasta de dinti . Sau metoda de slefuit capul de supape auto - carpa si scrum de tigara , dar freci de-ti creste barba. Edited by ldpe, 28 March 2018 - 21:40. |
Posted 28 March 2018 - 23:33

Slefuieste-l usor sa se ia lacul protector in mod uniform si apoi poti incerca o satinare cu solutie de soda caustica, pina vei avea un aspect uniform. Clatesti bine, usuci si aplici un lac protector. Va fi in final o culoare mai inchisa, nu acel argintiu initial , va fi ceva spre gri- mat. Se incadreaza cu gresia neagra.
Intre a schimba si a incerca...Ce ai de pierdut. Mare grija cum te "joci" cu soda caustica. Edited by keta, 28 March 2018 - 23:35. |
Posted 29 March 2018 - 09:29

incearca cu autocolant imitatie de aluminiu. sau banalul scotch "de reparatii", cel de culoare gri-argintiu. daca ulterior se deterioreaza, e simplu de inlocuit sau aplicat alt strat. ma gandesc ca este riscant sa te apuci de vopsit cu spray sau prin alte metode, trebuie sa ai grija sa protejezi gresia si parchetul, sa fii atent cand pulverizezi, sa nu dai pe pereti, etc.
PS. frumoasa / interesanta gresia. |
Posted 29 March 2018 - 11:25

Autocolant auto care este special pentru exteriorul masinii si rezistent la intemperii.
Poti da si cu mopul peste el cand speli parchetul/gresia Sunt disponibile o gramada de culori https://www.autoacce...tiu-silver-grey |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users