![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Vreau card Payoneer. Euro sau dolari?
Last Updated: Mar 22 2018 08:00, Started by
katurev
, Mar 21 2018 23:18
·
0

Posted 21 March 2018 - 23:18

Salutare. De cateva luni câștig câțiva banuți (că nu îi pot numi altfel) din Google Adsense. Până acum îi primeam la banca mea românească pe un card de euro, banii fiind automat convertiți în euro din dolari când se efectua plata. Aș vrea să încerc și acest payoneer, dar vād că am mai multe opțiuni... dolari, euro, GDP. Aș vrea să știu dacă sunt obligat să aleg euro din cauza că România este țară europeană sau pot alege acolo să fiu plătit în dolari. Știu că este o întrebare penibilă, dar vreau să fiu sigur pentru a nu avea probleme. Mulțumesc mult!
|
Posted 21 March 2018 - 23:23

Nu esti obligat. Intotdeauna alegi valuta in care esti platit din motive evidente.
|
Posted 21 March 2018 - 23:33

De ce nu incerci un card Revolut? Ii poti primi in ce moneda vrei, apoi ii poti converti in ce doresti la cursurile din Revolut care sunt mai bune decat la banci.
|
Posted 22 March 2018 - 00:15

Posted 22 March 2018 - 08:00

La payoneer iti alegi valuta, dar nu inteleg de ce Google te plateste in dolari. Ai preluat contul de Adsense de la altcineva? Pentru ca Google teoretic te plateste in Euro daca esti dintr-o tara membra EU.
P.S. Google plateste si pe Western union, fara comision. Poti sa scoti bani in valuta si sa ii pastrezi asa sau sa ii schimbi unde vrei tu. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users