![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Un serial sã-l adori
Last Updated: Mar 27 2018 21:39, Started by
dannyetlv
, Mar 21 2018 18:59
·
0

Posted 25 March 2018 - 18:02

Dupa ce am vazut trei episoade din mindhunter, am fost lasat rece, nu m-a convins sa il continui asa ca, am cautat alt serial, am dat de unul care se numeste the sinner, si sincer, mi-a placut inca de la primul episod, e psihologic eu zic sa il incerci!
Are 8 episoade, e doar un sezon iesit. |
Posted 27 March 2018 - 07:46

Mie mi-a placut Mindhunter, devine mai intersant pe masura ce evolueaza intriga. Sper sa fie si sezonul 2.
|
Posted 27 March 2018 - 09:07

Lost si Twin Peaks au fost genul ala de seriale la care asteptam sa apara urmatorul episod, iar la „finalul finalului” asteptam o continuare. Aveau continutul ala aparte, necunoscutul, misterul „ceva-ul ala” care nu se ragasea/regaseste in alte seriale. Azi parca mai toate sunt la fel. Sa nu uit de WestWorld, care concureaza cu brio la cel mai bun serial din toate timpurile, alaturi de cele doua amintite mai devreme.
Edited by MembruAnonim, 27 March 2018 - 09:11. |
Posted 27 March 2018 - 12:23

Twin Peaks a avut continuarea iar Westworld sezonul 2 incepe in 23 aprilie :happy:
|
Posted 27 March 2018 - 21:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users