![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Un serial să-l adori
Last Updated: Mar 27 2018 21:39, Started by
dannyetlv
, Mar 21 2018 18:59
·
0

Posted 21 March 2018 - 18:59

Pun întrebarea asta fiindcă serialul once upon a time e pe terminate (mai am de văzut 3 episoade) și îmi pare enorm de rău după el.
Întrebarea sună așa: Există ceva (criterii) după care să te ghidezi pentru a descoperi un serial care să îți placă enorm de mult sau doar mintea ta decide dacă îți place mult sau deloc un serial, în timp ce te uiți la el (la fel cum îți dai seama dacă îți place o mâncare abia când o guști... însă apoi știind ingredientele din ea ce îți plac ți-e mai ușor să-ți dai seama ce mâncare ți-ar mai plăcea)? M-am uitat la seriale asemănătoare pe netflix și HBOGO (nu am net nelimitat să mă uit online la filme pe siteuri ci doar mă uit pe aplicațiile astea două, fiindcă nu îmi consumă mulți MB) însă parcă nu găsesc la fel de faine ca OUAT și nici nu mai știu dacă îmi place la fel de mult sau nu (probabil că nu, că dacă mi-ar place mi-aș da imediat seama). |
Posted 21 March 2018 - 19:11

Există ceva (criterii) după care să te ghidezi pentru a descoperi un serial care să îți placă enorm de mult sau doar mintea ta decide dacă îți place mult sau deloc un serial, în timp ce te uiți la el (la fel cum îți dai seama dacă îți place o mâncare abia când o guști... însă apoi știind ingredientele din ea ce îți plac ți-e mai ușor să-ți dai seama ce mâncare ți-ar mai plăcea)? Edited by ericmario, 21 March 2018 - 19:40. |
Posted 21 March 2018 - 19:12

Nu ti se pare un nonsens ce spui? Cum sa decizi ca iti place ceva pana nu ai incercat acel ceva?
Cu referire strict la subiectul de fata, cauta seriale din acelasi gen. |
Posted 21 March 2018 - 19:13

Incearca si tu alandala:
Breaking Bad, Sneaky Pete, The Wire, Firefly, True Detective etc. |
Posted 21 March 2018 - 19:29

Uite aici o lista, arunca rapid un ochi si imposibil sa nu gasesti ceva care sa "sune" bine.
http://www.imdb.com/list/ls004499891/ |
Posted 21 March 2018 - 19:31

Ceva asemanator -cred, nu am vizionat OUAT - este The Vampire Diaries
|
Posted 21 March 2018 - 20:05

Incearca serialul ''Ma insoara mama'' on. mie mi-au placut mult fringe, the walking dead si umbre(romaensc). Mai sunt bune game of thrones, true detective(am vazut doar primul sezon, in al doilea se schimba total actorii plm, e aiurea), the exorcist(daca iti place genul, mie da). Edit: am uitat de Westworld e super tare, dar e doar un sezon. House. Edited by BalisticWords, 21 March 2018 - 20:15. |
Posted 21 March 2018 - 20:07

Incearca si tu alandala: Breaking Bad, Sneaky Pete, The Wire, Firefly, True Detective etc. le-am vazut pe toate..the wire are episoade prea lungi..si niste actori..parca zici ca sunt toti de 2 m:)))..doar un sezon am rezistat la el:|..e bunicel, dar nu a fost pe gustul meu Edited by jimi91, 21 March 2018 - 20:07. |
Posted 21 March 2018 - 20:25

Sambata incepe pe TVR2 sezonul 5 din L'onore e il rispetto. E ultimul sezon?
|
Posted 21 March 2018 - 20:49

Grey's Anatomy
Lost Rome The affair Prison Break Heroes Breaking Bad The Mentalist Game of thrones Fringe Heroes Leverage Scorpion |
Posted 21 March 2018 - 21:05

Posted 21 March 2018 - 21:21

Dar de Dexter, American Gods, True Detectives, Penny Dreadful, X-Files nu a auzit nimeni ? Eu ma gandeam ca astea-s mai interesante, nu toate noi aparute cu feminizarea barbatilor.
|
Posted 21 March 2018 - 21:30

|
Posted 21 March 2018 - 22:08

Deci.
Problema pusa de initiator e foarte actuala. Adica nu-i mai bine sa-ti spuna cineva ce iti place sau nu? Cineva sau ceva ca acele "criterii" care se gesesc aiurea sau pe net. Cineva sau ceva care sa-ti spuna ce si cum sa gandesti si ,mai ales , ce sa simti. Quintesenta vremurilor actuale. O telecomanda. Ca -i foarte dificil (si obositor)sa-ti asumi singurel idei si sentimente. Principii si pasiuni. Edit: Ce-i mai interesant este ca exista chiar o disponibilitate foarte mare in a fi telecomandabil. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users