Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...
 CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana
 Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 

Iresponsabilitatea celor ce nu vaccineaza

* * * - - 9 votes
  • This topic is locked This topic is locked
879 replies to this topic

#775
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,099
  • Înscris: 03.07.2008

View PostChayah, on 19 aprilie 2018 - 15:03, said:

...The One and Only, Cea care susține că cancerul se vindecă singur și vaccinurile omoară, nimeni alta decât Olivia Steer, a fost premiată Posted Image.
"O asociație autodenumită pompos „Asociația Pentru o Viață Sănătoasă din România” i-a oferit distinsei cercetătoare în domeniul mămăligii vârtoase și cozii șoricelului un premiu pentru rolul său activ în societate.".
Știrea e pe bune, amețiții ăia chiar au premiat-o pe tanti Steer Posted Image.

Citisem initial stirea aici:

Doi oficiali de rang înalt din sănătate girează o gală unde antivaccinista Olivia Steer a fost premiată pentru "rolul activ" în sănătate

Quote


Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, au girat, miercuri seară, prin prezența lor, "Gala Femeilor care
Dăruiesc Sănătate", un eveniment la care Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru "rolul său activ în societate".

Dupa aia vad ca iese scandal:

Sponsorii galei în cadrul căreia Olivia Steer a fost premiată pentru "rolul activ" în sănătate se delimitează de eveniment: "Nu știam cine va fi premiat" / "Ne dezicem de mișcarea anti-vaccin"

Quote


Medicover România și Aqua Carpatica, doi dintre sponsorii Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate, eveniment în cadrul căruia Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru "rolul său activ în societate", s-au delimitat, joi, de eveniment și de invitații acestuia. Reamintim că gala de miercuri seară a fost girată, prin prezența lor, și de doi oficiali de rang înalt din sănătate: Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.


Quote

Jean Valvis, proprietarul Aqua Carpatica, a reacționat, în două comentarii pe Facebook: "Sincer, îmi pare rău. Facem un comunicat de presă. Florentina Opriș nu putea să trădeze valorile Aqua Carpatica într-un asemenea fel."
"Este categoric că Aqua Carpatica este împotriva campaniei anti-vaccinare!!!! Corectăm masiv impresia proastă creată! Nu știam cine va fi premiat... Sorry doamnelor si domnilor...", a scris Jean Valvis într-un alt comentariu.
Ulterior, Aqua Carpatica a emis și un comuncat de presă în care se delimitează de gală:
"AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!
Ieri, 18 Aprilie 2018, am avut o surpriză extrem de neplăcută!
În cadrul evenimentului "Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate", organizat de Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România, care se presupunea a susține excelența în medicină, știință și sănătate, s-au adus prejudicii valorilor pe care brandul AQUA Carpatica le-a promovat și le promovează încă de la bun început! Imaginea de brand a fost puternic afectată prin decernarea unui premiu de excelență unei persoane care promovează non-valorile științifice și medicale.
AQUA Carpatica a sponsorizat acest eveniment, însă premiile au fost acordate de către Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România. Brandul nostru nu a avut niciun fel de informații referitoare la desfășurătorul evenimentului și implicit nici numele celor care urmau să fie premiați în cadrul Galei.
Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viață sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer.
În consecință, anunțăm pe această cale organizatorii evenimentului că ne retragem susținerea și sponsorizarea acestui eveniment dacă acest premiu acordat nu va fi retras și declarat în mod public. Dorim ca organizatorii să-și exprime scuzele oficial și față de consumatorii noștri cărora li s-a zdruncinat încrederea în valorile brandului."

Reacția Medicover România:
"Medicover este o companie de sanatate care practica si sustine medicina bazata pe studii clinice si cercetare medicala si nu poate fi asociata cu miscarea anti-vaccin sau cu principii personale ale unor persoane publice, fata de care ne dezicem in totalitate. In reteaua nationala Medicover in fiecare zi se prescriu retete medicale si se aplica tratamente din schema nationala de vaccinare, precum si alte tratamente specifice care demonstreaza angajamentul nostru pentru preventia, tratarea si siguranta tratamentelor pentru pacientii nostri."

Gala, girată și de un secretar de stat din Ministerul Sănătății și de președintele CNAS
O fotografie în care Rodica Nassar și Răzvan Vulcănescu apar împreună la gală a fost postată pe Facebook.
Reamintim că România este țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR.


#776
Chayah

Chayah

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,038
  • Înscris: 21.08.2016
Hai, Aqua Carpatica, ca Aqua Carpatica. Dar să gireze Medicover așa ceva era de râsul curcilor.
Bine, în Romania fiind, nu ar fi trebuit să ne mire nimic :).

#777
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007
In tara in care ministerul cercetarii scrie pe site despre perpetuum mobile&shit chiar nu e o surpriza.

#778
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,884
  • Înscris: 21.04.2011

View PostChayah, on 19 aprilie 2018 - 15:43, said:

Hai, Aqua Carpatica, ca Aqua Carpatica. Dar să gireze Medicover așa ceva era de râsul curcilor.
Bine, în Romania fiind, nu ar fi trebuit să ne mire nimic :).

Citeste si asa zisa lor delimitare. Sunt penibili. Ma rog, am inteles ca ar avea si cabinete de homeopatie, ce pretentii sa ai?

In schimb, felicitari celor de la Aqua Carpatica, asa da!

#779
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,104
  • Înscris: 04.08.2007

View PostChayah, on 19 aprilie 2018 - 15:03, said:

Un articol foarte interesant despre anti-vaccinisti. Ar vrea să fie, dar nu-s... :).

https://republica.ro...ta-ca-sa-devina



În aceeași ordine de idei, The One and Only, Cea care susține că cancerul se vindecă singur și vaccinurile omoară, nimeni alta decât Olivia Steer, a fost premiată :lol:.
"O asociație autodenumită pompos „Asociația Pentru o Viață Sănătoasă din România” i-a oferit distinsei cercetătoare în domeniul mămăligii vârtoase și cozii șoricelului un premiu pentru rolul său activ în societate.".
Știrea e pe bune, amețiții ăia chiar au premiat-o pe tanti Steer :ewwpu:.
Sponsor- hofigal

#780
Chayah

Chayah

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,038
  • Înscris: 21.08.2016
Update. I s-a retras premiul :lol:. Așa cevaaa.... :ewwpu:.




Un articol legat de "necesitatea" premierii Oliviei Steer:


N-ați mai găsit nicio doamnă-medic care face sute de nopți albe la patul pacienților să o premiați pentru că "dăruiește sănătate", stimată Florentina Opris?

N-ați găsit nicio tânără rezidentă care muncește pe rupte în spital și mai face și cercetare de performanță să o premiați pentru că "dăruiește sănătate"?

N-ați auzit de femeile din România care luptă să construiască spitale, să ajute copiii cu cancer, să găsească soluții pentru cei cu autism, să schimbe legi care să-i ajute pe cei bolnavi?

N-ați auzit de toate aceste doamne (doar eu vă pot da rapid zeci de exemple) care ar merita oricând să fie premiate pentru că dăruiesc sănătate? Sau ele nu sunt suficient de "active în societate"?

Cum explicați, nechibzuită Florentina Opris, uluitoarea dvs inconștiență de a le ignora pe toate aceste doamne și a o premia în schimb pe Olivia Steer pentru că "dăruiește sănătate"?
Pentru ce ați făcut-o? Pentru sutele de articole conspiraționiste pe care le-a răspândit? Pentru abuzul de autoritate pe care îl practică? Pentru agresivitatea cu care susține că mămăliga vindecă felurite boli?

Sau ați făcut-o pentru că la evenimentul dvs sclipicios dădea bine o vedetă la fel de sclipicioasă...? Pentru că reprezentați, până la urmă, stereotipul vedetuței-abțibild care pentru un pumnuleț de bani și 30 de secunde la TV sunt dispuse cam la orice?

Dispusă, inclusiv, să mânjească prin lipsă de respect munca acelor zeci de femei pe care le-am amintit mai sus și să premieze impostura, ignoranța și auto-suficiența!

PS. Singurul lucru pentru care meritați, nechibzuită doamnă, felicitări, este că ați reușit să țepuiți branduri importante cum sunt AQUA Carpatica, sau Medicover Romania (care s-au prins prea târziu și s-au delimitat de aceste premii) și, indirect, să-i faceți să înțeleagă că atunci când nu ești atent cu cine te asociezi, ajungi să împarți și shit-storm-ul care vine ulterior.



#781
Chayah

Chayah

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,038
  • Înscris: 21.08.2016
Up Update. Anti-vaccinistii au inițiat o campanie anti-baut apă Aqua Carpatica :lol:.
Tz, Tz, ce ți-e cu ipocrizia asta... Anti-mers la Medicover nu zic nici pâs. Păi deh, când e să-i îngrămadeasca vreo boală, știu ei că nu prea merge cu mămăliga recomandată de tanti Steer :).

Edited by Chayah, 20 April 2018 - 15:50.


#782
Naoto

Naoto

    Glasperlenspielmeister

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,864
  • Înscris: 15.12.2009

View PostChayah, on 19 aprilie 2018 - 15:43, said:

Hai, Aqua Carpatica, ca Aqua Carpatica. Dar să gireze Medicover așa ceva era de râsul curcilor.
Bine, în Romania fiind, nu ar fi trebuit să ne mire nimic Posted Image.


Dacă nu dezminţeau, jur că nu mai cumpăram EVER apa lor. Şi numai de aia beau! :lol:

#783
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
https://www.libertat...istului-2225232

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era ținuit la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. de la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.

#784
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,104
  • Înscris: 04.08.2007

View PostMembruAnonim, on 21 aprilie 2018 - 18:36, said:

https://www.libertat...istului-2225232

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era ținuit la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. de la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.
cine spune ca totul a avut drept cauza un vaccin? aaaa, libertatea. e ok
http://www.romedic.r...reza-spastica-2
http://www.romedic.r...orto-sistemica-
ai acolo ce inseamna bolile alea 2. daca tu crezi ca un vaccin poate cauza asa ceva....

#785
garett

garett

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,874
  • Înscris: 28.06.2006
Pe toți idioții ăștia antivaccin i-aș obliga să vadă "Breathe"! :rolleyes:

#786
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postremvirg, on 21 aprilie 2018 - 19:45, said:

1. Nu sunt impotriva vaccinarii. DIn contra, sunt pentru vaccinare.
2. Nu sunt adeptul bagarii capului sub pamant, pe modelul strutului. Parintii au dreptul sa cunoasca riscurile la care isi expun copiii daca nu ii vaccineaza, dar si riscurile la care ii expun prin vaccinare, adica reactiile adverse.
3. Nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinarii. Am trecut de perioada stalinista. Fiecare parinte sa o faca pe riscul sau, sub semnatura. Pro sau contra.

Edited by MembruAnonim, 22 April 2018 - 12:14.


#787
TS030

TS030

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,193
  • Înscris: 25.06.2012
Cine-ti garanteaza ca decid dupa informatii reale, si nu dupa aberatii cu autism&co?
Si cum cuantifici riscul de a imbolnavi mortal alti copii?

#788
irulan_corrino

irulan_corrino

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,405
  • Înscris: 20.01.2018
Și învățământul e obligatoriu 10 clase.
Impotriva ăluia nu protestezi ?
E cam enervantă generația asta milenială.
Vor și cel mai mic drept, dar refuză și cea mai mică obligație.

#789
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostTS030, on 22 aprilie 2018 - 13:45, said:

Cine-ti garanteaza ca decid dupa informatii reale, si nu dupa aberatii cu autism&co?
Si cum cuantifici riscul de a imbolnavi mortal alti copii?
1. Cine-ti garanteaza contrariul?
2. Luand la cunostinta cele amintite mai sus: informare, semnatura decizie, da sau ba. Se presupune ca, odata vaccinat, copilul va capata imunitate la bolile respective (desi in realitate nu e chiar asa, ci doar limiteaza riscul imbolnavirii). Cine nu este de acord cu vaccinul este constient asupra riscului si va fi imbolnavit de cineva nevaccinat. Nu se mai pune problema asta, in mod logic. Intrebarea ta pica.

Edited by MembruAnonim, 22 April 2018 - 14:57.


#790
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,104
  • Înscris: 04.08.2007

View PostMembruAnonim, on 22 aprilie 2018 - 14:56, said:


1. Cine-ti garanteaza contrariul?
2. Luand la cunostinta cele amintite mai sus: informare, semnatura decizie, da sau ba. Se presupune ca, odata vaccinat, copilul va capata imunitate la bolile respective (desi in realitate nu e chiar asa, ci doar limiteaza riscul imbolnavirii). Cine nu este de acord cu vaccinul este constient asupra riscului si va fi imbolnavit de cineva nevaccinat. Nu se mai pune problema asta, in mod logic. Intrebarea ta pica.
Dupa nspe mii de discutii tot nu ai inteles? La punctul 2 e vorba despre faptul ca al tau copil nevaccinat pt ca esti hipster fan olivia il imbolnaveste pe altul care nu e vaccinat pt ca nu are varsta sau sufera de alte chestii care nu-i oermit vaccinarea.

#791
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Nu ai inteles. In cazurile de nevoi speciale se aplica tratamente speciale, fara a-i afecta pe ceilalti.
Conform teoriei drobului de sare nu mai iesim afara pentru ca este posibil sa ne pice un meteorit in cap.

#792
TS030

TS030

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,193
  • Înscris: 25.06.2012

View PostMembruAnonim, on 22 aprilie 2018 - 14:56, said:

1. Cine-ti garanteaza contrariul?
2. Luand la cunostinta cele amintite mai sus: informare, semnatura decizie, da sau ba. Se presupune ca, odata vaccinat, copilul va capata imunitate la bolile respective (desi in realitate nu e chiar asa, ci doar limiteaza riscul imbolnavirii). Cine nu este de acord cu vaccinul este constient asupra riscului si va fi imbolnavit de cineva nevaccinat. Nu se mai pune problema asta, in mod logic. Intrebarea ta pica.
Eu iti garantez contrariul, si ca dovada vei fi tu.
Tu, care nu postezi in cunostinta de cauza; zici de informare si decizii luate in cunostinta de cauza dar ignori existenta celor ce cred ca vaccinul cauzeaza autism, indivizi precum Olivica sau hipsterii ce cred ca lor nu li se poate intampla nimic.
La fel si toti astia anti-vaccin: ignora orice argument in favoarea vreunei tampenii de filmulet cu conspiratii, balmajelilor unei ametite sau dupa ce alte aberatii se ghideaza ei in viata.

Aplici prost "teoria" drobului de sare. Copiii morti din cauza unor boli care-ar fi trebuit eradicata nu reprezinta o "teorie", ci realitatea; si avem solutia, doar ca unii nu vor sa o aplice. Teoria corespunzatoare povestii lui Creanga este "dar daca vaccinurile fac rau?".

Edited by TS030, 22 April 2018 - 16:07.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate