![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Salariu front end developer
Last Updated: Mar 14 2018 13:29, Started by
f0rtat3u
, Mar 14 2018 10:35
·
0

Posted 14 March 2018 - 10:35

Care este salariul unui junior front end developer in Bucuresti. Sunt student si as vrea sa ma angajez pe perioada verii si in caz ca ma intreaba ce salariu prefer, sa am habar ce sa-i spun.
|
Posted 14 March 2018 - 11:05

2000 euro
Daca ai intrare. Daca nu, si nu iti face intrarea nimeni, o sa primesti incredibila oferta de 2000 lei. E bataie de joc din acest punct de vedere, si nu doar in acest domeniu. |
Posted 14 March 2018 - 11:14

Care este salariul unui junior front end developer in Bucuresti.
in caz ca ma intreaba ce salariu prefer, sa am habar ce sa-i spun. Edited by neagu_laurentiu, 14 March 2018 - 11:15. |
Posted 14 March 2018 - 11:16

Posted 14 March 2018 - 12:43

Posted 14 March 2018 - 12:59

Am cateva site-uri facute, unele psd to html, altele design propriu. Am si cateva incepute si neterminate. Decat sa zici asta la interviu, mai bine te abtii si spui: "Acesta este portofoliul meu", dupa care il prezinti. Invatati sa vorbiti la un interviu, ca la urma va plangeti ca n-ati fost angajat din cauza de pile alte motive. |
Posted 14 March 2018 - 13:06

Decat sa zici asta la interviu, mai bine te abtii si spui: "Acesta este portofoliul meu", dupa care il prezinti. Invatati sa vorbiti la un interviu, ca la urma va plangeti ca n-ati fost angajat din cauza de pile alte motive. |
Posted 14 March 2018 - 13:23

Nu e problema exprimarea aici, pe forum. Ar fi problema, cel putin in viziunea mea, aceasta exprimare in cadrul unui interviu. Ca din ce inteleg, initiatorul catre asta merge.
|
Posted 14 March 2018 - 13:29

Care este salariul unui junior front end developer in Bucuresti. Sunt student si as vrea sa ma angajez pe perioada verii si in caz ca ma intreaba ce salariu prefer, sa am habar ce sa-i spun. doar pt perioada verii vrei sa te angajezi? cred ca cel mult poti sa speri la un intership sau un ceva gen project based. nu se complica nimeni sa iti faca carte de munca pt 3-4 luni. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users