Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
2.0

interferente relee comandate wifi

Tony Grebla ca Pasarea Phoenix ...

Problema CS:GO, sursa prea mica?
 Curatare ecran laptop

De la 100 KG la 70-80?

Probleme sutitrare pe apple tv 4k

Un sfat va rog la un land rover f...
 Pc pre-configured.

Exindere monitor pe un TV

Lacul Sf.Ana

Alternativa pentru Bitlocker
 Becuri LED fiabile

Afisare info website dreapta la c...

Zgomote cuidate PC. Sa fie de la ...

Avast Safezone Browser - s-a inst...
 

Problema centrala termica Motan

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
TheRipper

TheRipper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 07.12.2014
Salut,
Din senin ma trezesc cu eroare E1. Centrala refuza sa incalzeasca apa. Am cautat scurt pe net, si e din cauza presiunii apei.
In casa avem apa, centrala a functioat mereu pana acum ( deci nu a fost cu intrerupere, sau nu a fost oprita pentru X timp ). Pur si simplu, din senin, nu are destula presiune la apa. Cum pot rezolva problema in stil DIY?
Merci

#2
Wzzz

Wzzz

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,191
  • Înscris: 10.05.2011
Mareste presiunea: dai drumul la robinetul corespunzator si urmaresti acul pana ajunge la 1.1-1.5 .

Edited by Wzzz, 13 March 2018 - 20:16.


#3
TheRipper

TheRipper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 07.12.2014

View PostWzzz, on 13 martie 2018 - 20:15, said:

Mareste presiunea: dai drumul la robinetul corespunzator si urmaresti acul pana ajunge la 1.1-1.5 .
toate robinetele sunt la maxim. practic nu am umblat la nici unul sa cauzez eroarea. Presiune la apa la chiuveta e....la fel la dus....

#4
Wzzz

Wzzz

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,191
  • Înscris: 10.05.2011
Nu acolo trebuie sa deschizi.
Ai un robinet de umplere, nu se vede direct, baga un ochi sub centrala si trebuie sa il vezi.

#5
EneStelian

EneStelian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 25.02.2017
fa o poza  cu centrala. mai exact partea de jos unde intra conductele in ea.. asa o sa ti se explice care este robinetul ala.. ca altfel sigur nu ai sa l gasesti.

#6
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,445
  • Înscris: 16.11.2014

View PostTheRipper, on 13 martie 2018 - 20:11, said:

Salut,
Din senin ma trezesc cu eroare E1. Centrala refuza sa incalzeasca apa. Am cautat scurt pe net, si e din cauza presiunii apei.
In casa avem apa, centrala a functioat mereu pana acum ( deci nu a fost cu intrerupere, sau nu a fost oprita pentru X timp ). Pur si simplu, din senin, nu are destula presiune la apa. Cum pot rezolva problema in stil DIY?
Merci
cauta dedesupt ceva robinet ca in poza

Attached Files



#7
TheRipper

TheRipper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 07.12.2014
am rezolvat dupa indicatiile oferite.
va multumesc mult

#8
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,312
  • Înscris: 14.12.2007

View PostWzzz, on 13 martie 2018 - 20:15, said:

Mareste presiunea: dai drumul la robinetul corespunzator si urmaresti acul pana ajunge la 1.1-1.5 .

View PostTheRipper, on 13 martie 2018 - 20:58, said:

toate robinetele sunt la maxim.
Pffff... Posted Image

#9
Wzzz

Wzzz

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,191
  • Înscris: 10.05.2011
Poporul cere modul prin care s-a rezolvat.Posted Image

Edited by Wzzz, 14 March 2018 - 18:22.


#10
TheRipper

TheRipper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 07.12.2014

View Postericmario, on 13 martie 2018 - 23:11, said:

Pffff... Posted Image
te pricepi la fel de bine in toate domeniile?

View PostWzzz, on 14 martie 2018 - 18:22, said:

Poporul cere modul prin care s-a rezolvat.Posted Image
am vorbit cu proprietarul de la care am cumparat apt.
e vorba de robinetul de sub centrala, de care eu nu stiam.

va multumesc

#11
calinjack

calinjack

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,215
  • Înscris: 21.10.2009
Am o centrala noua motan la o locatie inchiriata.din cand in cand  imi apare E 10 desi presiunea din centrala are 1.5 imi arata 0.3
Nu porneste decat daca manevrez robinetul de umplere .ideea e ca de cate ori face asta de atatea ori trebuie sa dau drumul la presiune pentru ca tot umpland creste.
Situatia apare de obicei peste noapte cand centrala nu functioneaza prea mult,termostatul fiind setat pe temperatura de noapte 18grade deoarece noaptea nu e nimeni in locatie si nu am nevoie de caldura mai mare.

#12
dcr

dcr

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 01.05.2004
Pe cea de 1.5 banuiesc ca o citesti pe un manometru analogic. Daca este asa inseamna ca traductorul de presiune al centralei nu prea mai este bun sau orificiul prin care citeste presiunea de apa este obturat.

#13
calinjack

calinjack

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,215
  • Înscris: 21.10.2009
Nu are manometru analogic.toata informatia e pe lcd.probabil ca are o scama de ceva deoarece instalatia nu a fost folosita cativa ani si apoi a fost instalata aceasta centrala noua acum 4 luni.cred ca am sa golesc instalatia si sa o reumplu.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate