Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rambursare anticipata credit OTP

placa de baza asus p8h61

Forza Horizon 3 xbox one

Stick usb nu apare in explorer
 A murit Anca Pop

Problema recunoastere Intel Optan...

Diacritice in programe scrise in ...

Bagaj de cala deteriorat blue air...
 Programul RABLA la Electrocasnice

Mutant Year Zero: Road to Eden

Varg Vikernes si familia traditio...

Probleme Windows 10, mai ales in ...
 Taba border - Israel taxa iesire

centrala hidro sub apa marii

Diversiunea Ion Iliescu - "Le...

Cum e la facultatea de arhitectur...
 

splitter

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
soleavl

soleavl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 01.03.2010
Salut, doresc sa achizitonez acest spilter sa il conectez cu acesta sursa, credeti ca este ok ?
https://www.emag.ro/...p/pd/DQZRSMBBM/


https://www.emag.ro/...p/pd/D9K59HBBM/

#2
speleus

speleus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 02.01.2006

View Postsoleavl, on 13 martie 2018 - 20:09, said:

Salut, doresc sa achizitonez acest spilter sa il conectez cu acesta sursa, credeti ca este ok ?
https://www.emag.ro/...p/pd/DQZRSMBBM/


https://www.emag.ro/...p/pd/D9K59HBBM/
Ar trebui sa fie ok.

#3
soleavl

soleavl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 01.03.2010
am 5 camere, ma gandesc sa pun 2 surse pe cele 5, sa nu fie prea mult pe una

#4
speleus

speleus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 02.01.2006
Nu cred că e cazul. Teoretic sursa de 5A e suficientă pentru 5 camere si ar trebui sa mai ai și rezerva. Acuma cei drept depinde și ce nimerești. Am văzut surse de genul asta care mai mult de 2,5 _3 A nu scoteau chit că scria pe ele 5.

#5
ionutz_joe2009

ionutz_joe2009

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,226
  • Înscris: 26.01.2011
Trebuie sa te uiti sa vezi cat consuma o camera.Eu m-am uitat pe unele si am vazut 12V , 0.2-0.3 A.Eu nu cred ca ai camere care consuma 1A bucata, sau....Uita-te pe spatele camelor, adunii amperii, apoi cumperi alimentator.Probabil ca sunt camere mai proaste care consuma mai mult mai ales pe timp de noapte, depinde de ce ai.Eu am dat 200 de lei pe camera simpla cu cablu...

Eu am alta pbl, e ceva calitate in  alimentatorul ala?Ca daca-i prost, iti omoara toate camerele...


Vad ca-s multumite 2 persoane...cam putin totusi, dar...

Edited by ionutz_joe2009, 13 March 2018 - 22:46.


#6
soleavl

soleavl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 01.03.2010
Am achizitoant cele spune insa am o problema.
Atasez poza cum sunt legate camerele mele, si vreau sa imi spuneti cum le voi pune in splitter
Multumesc

Attached Files


Edited by soleavl, 23 March 2018 - 20:15.


#7
speleus

speleus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 02.01.2006

View Postsoleavl, on 23 martie 2018 - 20:14, said:

Am achizitoant cele spune insa am o problema.
Atasez poza cum sunt legate camerele mele, si vreau sa imi spuneti cum le voi pune in splitter
Multumesc
Ai nevoie de mufe de adaptare tip mama ca sa nu tai cablul de la splitter.

https://www.a2t.ro/v...a-cu-surub.html

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate