Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ecou in telefon

cum fac sa imi afiseze ultimele p...

Ce frumos e la tara

Este normal sa ti se verifice sac...
 modificare / export fisier DDS

Sfat achizitie televizor NEI

Cod Sony C394-CDI-RECT-KW2000

Vinuk din damigeana
 De astazi, proteste masive impotr...

Dealeri scutere sh București

Cum se numesc ?

Cum compilez mai multe fisiere ge...
 Alianta Volkswagen - Ford

instructori auto/scoli auto Const...

Miercuri, 20 iunie, este anun5...

Nokia X5
 

Probleme activare SolidWorks dupa update BIOS si inlocuire CPU

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1
D3an

D3an

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,525
  • Înscris: 30.09.2006
salutare
de o luna mi-am inlocuit procesorul. am trecut de la un a12-9700e la ryzen 2400G. calculatorul are 3 luni de cand l-am facut.
dupa ce am inlocuit procesorul am zis sa bag si un windows. precizez ca acum 2 ani mi-am cumparat un w10pro cu licenta. care ulterior am transferat-o pe noul hardware.
dupa instalare windows si activare am incercat sa imi instalez solidworks 2015 64 bit. l-am instalat si am parcurs urmatorii pasi pentru activare (activare mai putin ortodoxa).
dezactivat antivirus. disable placa de retea.  dau run la program, porneste, tine procesorul 12 % used 1 core, si sta asa mult si bine.
operatiunile precizate mai sus mergeau pe vechiul procesor cu biosul vechi. deci e ceva legat de bios sau procesor. procesorul nu cred ca ar avea cum.
nu pot reveni la vechiul bios deoarece nu mai recunoaste procesorul.
am intors biosul tot roata, nu am gasit nimic.
nu incurajez pirateria dar daca solidworks-ul imi vindea programul la un pret decent il achizitionam. la 6000 de euro pentru un student e foarte mult.
pe windows10pro am dat 250 de lei. dupa ce le-am trimis confirmarea ca sunt student.

aveti idei ? pareri? sugestii? reclamatii?

#2
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,680
  • Înscris: 21.03.2013
Din cate inteleg, problema nu o ai cu activarea Windows-ului, ci cu SolidWorks.
Nu stiu ce tip de licenta detii pentru Solidworks, dar cred ca ar trebui sa studiezi termenii de licentiere si daca ai nelamuriri sa ii contactezi pe cei de la by Dassault Systemes care dezvolta acest software.
Cum problema nu tine de aria Windows 10, topicul se muta pe aria Software.
Voi redenumi si topicul din "Probleme activare software dupa update bios si schimb procesor" in "Probleme activare SolidWorks dupa update BIOS si inlocuire CPU".

#3
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Hehe.
Bye bye.

#4
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,680
  • Înscris: 21.03.2013
@mybrandnewmail59
Multumesc ca ai atras tu atentia (citisem "pe sarite"), dar era mai indicat sa trimiti un raport.

View PostD3an, on 13 martie 2018 - 19:09, said:

dupa instalare windows si activare am incercat sa imi instalez solidworks 2015 64 bit. l-am instalat si am parcurs urmatorii pasi pentru activare (activare mai putin ortodoxa).

Sofpedia nu incurajeaza pirateria software, deci nu te putem ajuta.
Topicul se inchide.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate