Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sensul Giratoriu

Sediment de la pastilele efervesc...

Sfat achizitie FIat Tipo

Card access Business Lounge(s) In...
 Gaura prin armatura, cum dam?

Cand apare Patria mea esti tu?

Program masina spalat / intretinere

Upgrade display Lenovo Ideapad 32...
 Atentat Terorist Strasbourg

Samsung ar avea de gand sa intre ...

PLUS SPORT...HOCKEY

Alegere marca utilaje tamplarie pal
 nitrocalcar periculos?

Recomandare termopan

Sfaturi achizitie Dacia Logan

ABS aprins in bord
 

Cum pot utiliza intreaga memorie RAM?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
djhappy89

djhappy89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 806
  • Înscris: 02.01.2011
salut imi spune si mie cineva cum pot rezolva problema? am 8 giga ddr3 (2 placute de cate 4 giga) de ce imi arata asa in poza? ce trebuie sa fac , ca sa ii pot folosii pe toti?Attached File  Capture.PNG   111.79K   142 downloads

mentionez ca am doua harduri un hdd classic ( aici imi apare 8 giga ) iar cand folosesc  ssd imi apare ca in poza de mai sus

#2
sneferu33

sneferu33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 13.12.2013
pune windows pe 64 bits

#3
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,770
  • Înscris: 08.11.2016
Instalezi un windows pe 64 biti.

#4
djhappy89

djhappy89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 806
  • Înscris: 02.01.2011

View Postsneferu33, on 13 martie 2018 - 18:16, said:

pune windows pe 64 bits

salut am selectat versiunea x64 nu asta inseamna?

Edited by djhappy89, 13 March 2018 - 18:18.


#5
sneferu33

sneferu33

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 13.12.2013
Nu stiu ce ai selectat dar ai instalat versiunea x86 (32biti).
Posibil sa nu fi fost atent cand ai bifat x64 sau x86 ...

Edited by sneferu33, 13 March 2018 - 18:23.


#6
djhappy89

djhappy89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 806
  • Înscris: 02.01.2011
bun dau restart si instalez din nou trebuie sa aleg x64 da?

Edited by djhappy89, 13 March 2018 - 18:24.


#7
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.01.2008

View Postdjhappy89, on 13 martie 2018 - 18:18, said:

salut am selectat versiunea x64 nu asta inseamna?
Nu stiu ce si unde ai selectat, dar nu asta inseamna.
Daca inteleg bine, tu ai un sistem de operare instalat pe hard disc si unul pe SSD, iar captura de ecran e de la cel instalat pe SSD. Din captura e clar ca sistemul de operare e pe 32 biti, nu pe 64.

Edited by Hider141, 13 March 2018 - 18:26.


#8
djhappy89

djhappy89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 806
  • Înscris: 02.01.2011

View PostHider141, on 13 martie 2018 - 18:26, said:

Nu stiu ce si unde ai selectat, dar nu asta inseamna.
Daca inteleg bine, tu ai un sistem de operare instalat pe hard disc si unul pe SSD, iar captura de ecran e de la cel instalat pe SSD. Din captura e clar ca sistemul de operare e pe 32 biti, nu pe 64.

ai inteles foarte correct! la inceputul instalarii windowsului ma pune sa aleg intre 64 sau 32 biti

#9
pexCom

pexCom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 845
  • Înscris: 15.01.2014
Pai daca ai selectat 64 si ti-a instalat 32, inseamna ca au incurcat link-urile meseriasii care au facut ISO-ul si programul de instalare :).
Ce versiune ai, Windows 10 Pro Ultimate All Apps Installed Gaming Edition?

#10
djhappy89

djhappy89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 806
  • Înscris: 02.01.2011
Wind 10 pro nu stiu daca este editia gaming

#11
Robiacs

Robiacs

    White and Proud

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,485
  • Înscris: 18.10.2010
Nu exista editia gaming Posted Image

#12
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 79,310
  • Înscris: 07.02.2003

View Postdjhappy89, on 13 martie 2018 - 18:24, said:

bun dau restart si instalez din nou trebuie sa aleg x64 da?
64... ce e asa greu.

#13
djhappy89

djhappy89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 806
  • Înscris: 02.01.2011
Salut ! Ati avut dreptate, am selectat aiurea eu. Am reinstalat wind so acum vede cei 8 gb de memorie. Multumesc tuturor pt sprijin. Declar off topic !

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate