Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care este capacitatea de memorie ...

Recomandare monitor 4K pentru HOM...

Digi a stins litigiile cu grupul ...

Forward port 21 - 192.168.1.1
 Problema FB pe android

setare claritate/rezolutie youtube

Nu pot sa sun la un anumit numar

Amazon, planul individual
 Achizitionat boxe,urmeaza amplifi...

Ghiseul.ro

Dell XPS 9550 - tureaza ventilato...

Dan Tanasa: „Coaliția ...
 Subwoofer auto

Propaganda pro femei

Generatia 80-90 Vs. Generatia de ...

Polo pe apa si compresia video
 

netul prin stick dupa un timp e mai incet?

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
tarzaan

tarzaan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 20.03.2009
netul prin acel stick de la rds, dupa ce consuma un anumit trafic, merge mai incet? e nelimitat sau daca depasesti ceva esti taxat?

#2
jimi91

jimi91

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,585
  • Înscris: 08.01.2018
depinde ce abonament ai..dar daca zici ca scade viteza, probabil e limitat..depinde de cati gb ai abonamentul

#3
entio

entio

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 11.05.2007
Daca depasesti o anumita cantitate de trafic (scrie in contract cat ai), ti se reduce viteza la o valoare din epoca de piatra. Nu, nu esti taxat suplimentar dar va trebui sa suporti o viteza foarte mica.

Edited by entio, 13 March 2018 - 00:17.


#4
Bibulus

Bibulus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,749
  • Înscris: 05.08.2014

View Posttarzaan, on 13 martie 2018 - 00:07, said:

netul prin acel stick de la rds, dupa ce consuma un anumit trafic, merge mai incet? e nelimitat sau daca depasesti ceva esti taxat?

Dupa ce se duce traficul lunar inclus la viteza decenta, poti foarte bine sa-l arunci --- nici mailul nu-l mai citesti cu petarda aia.

#5
tarzaan

tarzaan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 20.03.2009
mersi; pai nu sunt 2 tipuri de abon? il am pe cel mai mare, altfel nici nu imi dadea stick parca. Deci cati GB e limita aceea? mie imi merge incet acum, dar nu e de aruncat.

Altceva, despre cablu, mi s-a descpicat un fir dinacela subtire care intra in modemul acela mic din 2 modemuri sau ce sunt cate am; firul are mufa verde si unde intra mai e o mufa verde cu un fir galben. S-a rupt numai in exterior, dar "sfoara", ca asa arata, din interior nu e rupta, ma mic ca totusi nu mai merge nici netul nici tv-ul, iar la ora 9 mi au spus ca nu mai au echipe sa vina chit ca au pana la 10..

Edited by tarzaan, 13 March 2018 - 00:30.


#6
tehnics

tehnics

    dat dracului...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,437
  • Înscris: 01.11.2005

View Posttarzaan, on 13 martie 2018 - 00:29, said:

mersi; pai nu sunt 2 tipuri de abon? il am pe cel mai mare, altfel nici nu imi dadea stick parca. Deci cati GB e limita aceea? mie imi merge incet acum, dar nu e de aruncat.

Altceva, despre cablu, mi s-a descpicat un fir dinacela subtire care intra in modemul acela mic din 2 modemuri sau ce sunt cate am; firul are mufa verde si unde intra mai e o mufa verde cu un fir galben. S-a rupt numai in exterior, dar "sfoara", ca asa arata, din interior nu e rupta, ma mic ca totusi nu mai merge nici netul nici tv-ul, iar la ora 9 mi au spus ca nu mai au echipe sa vina chit ca au pana la 10..
Raspunsul meu se afla fix in avatarul tau...

#7
jimi91

jimi91

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,585
  • Înscris: 08.01.2018

View Posttarzaan, on 13 martie 2018 - 00:29, said:

mersi; pai nu sunt 2 tipuri de abon? il am pe cel mai mare, altfel nici nu imi dadea stick parca. Deci cati GB e limita aceea? mie imi merge incet acum, dar nu e de aruncat.

Altceva, despre cablu, mi s-a descpicat un fir dinacela subtire care intra in modemul acela mic din 2 modemuri sau ce sunt cate am; firul are mufa verde si unde intra mai e o mufa verde cu un fir galben. S-a rupt numai in exterior, dar "sfoara", ca asa arata, din interior nu e rupta, ma mic ca totusi nu mai merge nici netul nici tv-ul, iar la ora 9 mi au spus ca nu mai au echipe sa vina chit ca au pana la 10..
wow\
:))))

#8
Baxon

Baxon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,309
  • Înscris: 01.03.2017
Ti greu tare sa citesti contractul ? Sau vrei sa-l citim noi pt tine prin puterea mintii ?!

#9
baribalu

baribalu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 23.10.2006
Pentru buna functionare a aparaturii tale electronice ar fi indicat sa nu o mai atingi tu, roaga pe altcineva sa o faca, ca se pare ca pe tot ce pui mana se sparge, se rupe, se strica etc...Posted Image

#10
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,138
  • Înscris: 06.01.2008
Doamne-fereste...cate vaze ai spart, tarzane, sau cate pisici negre ti-au trecut prin fata?
Numai necazuri, dom'le, numai necazuri ai in ultimul timp.Posted Image

Te rog foarte mult, contacteaza-i pe cei de la RDS, Samsung si toti ceilalti producatori de la care ai echipamente/servicii si roaga-i sa introduca in controlul lor de calitate o noua rubrica "tarzaan approved". Poate asa vom avea TV-uri pe care le poti lovi cu barosul si nu se sparg, cabluri de fibra optica cu care poti tracta masina si telefoane care tin 1000 de ani fara sa le schimbi bateria sau sa li se degradeze performantele.

Edited by Hider141, 13 March 2018 - 08:09.


#11
r_murphy

r_murphy

    antenist spalat pe creier

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,689
  • Înscris: 30.04.2007
daca este vorba de stickul pe care l-ai primit "gratis" (ii mai zic ei si "asociat) este nelimitat 5 G, dupa care scade viteza, la cel nelimitat, dar care merge si pe 4G este in jur de 50G.
m-am lovit si eu de problema asta, rezolvarea, un card de date de la votcafone care sa suplineasca momentele in care "cade" digi, oricum, daca iti activezi si aplicatia, pentru cei 3 giga pe care dai 5E, mai primesti 50 +alte bonusuri.

a nu se considera reclama fatisa la voda, am plecat cu 3 abonamente de la ei .. si mi-s dragi ca microsoftu' ;)

#12
baribalu

baribalu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 23.10.2006
Roaga-i pe cei de la RDS sa iti puna cablu optic de magistrala cu tot cu sufa de otel pana in mediaconvertor, asa poate nu o mai rupi, apropo vezi ca si asa nu poti sa indoi prea mult cablul ca iar il ,,rezolvi" Posted Image Fara suparare, cred ca ai face cariera sa lucrezi ca beta tester pentru cei care fac echipamente care sa reziste la cele mai vitrege conditii... daca trec de tine si inca vor functiona, sigur vor rezista si la lovituri nuclearePosted Image

Edited by baribalu, 13 March 2018 - 08:19.


#13
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,138
  • Înscris: 06.01.2008

View Postr_murphy, on 13 martie 2018 - 08:08, said:

...a nu se considera reclama fatisa la voda, am plecat cu 3 abonamente de la ei .. si mi-s dragi ca microsoftu' Posted Image
Numai haterii Voda sau fanboy-ii Digi ar considera-o reclama mascata.
La ce viteze prind pe Digi in 4G, as considera stick-ul doar o solutie de avarie pana cand se remediaza problema cu conexiunea wired. Numai pe telefon e ok, fiindca pe el nu faci (in mod normal) streaming la clipuri 4k/8k si nici nu-l folosesti pentru de

View Postbaribalu, on 13 martie 2018 - 08:14, said:

Roaga-i pe cei de la RDS sa iti puna cablu optic de magistrala cu tot  cu sufa de otel pana in mediaconvertor, asa poate nu o mai rupi, apropo vezi ca si asa nu poti sa indoi prea mult cablul ca iar il ,,rezolvi" Posted Image
Mai bine sa-i faca niste canale tehnice prin pardoseala/pereti de la intrarea in casa/apartament si pana unde isi tine echipamentul, ca sa elimine cat mai mult riscurile. Posted Image

View Posttarzaan, on 13 martie 2018 - 00:29, said:

Altceva, despre cablu, mi s-a descpicat un fir dinacela subtire care intra in modemul acela mic din 2 modemuri sau ce sunt cate am; firul are mufa verde si unde intra mai e o mufa verde cu un fir galben. S-a rupt numai in exterior, dar "sfoara", ca asa arata, din interior nu e rupta, ma mic ca totusi nu mai merge nici netul nici tv-ul, iar la ora 9 mi au spus ca nu mai au echipe sa vina chit ca au pana la 10..
Fibra optica e sensibila si poate fi rupta/sectionata foarte usor de mobila pusa peste fir, scaunul de birou daca treci cu rotile peste fibra si in general daca e indoita la un unghi prea mare. Exista si fibra optica ce poate fi indoita la 90 de grade fara probleme, dar nu cred ca baga RDS asa ceva la clientii casnici.

Edited by Hider141, 13 March 2018 - 08:24.


#14
r_murphy

r_murphy

    antenist spalat pe creier

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,689
  • Înscris: 30.04.2007

View PostHider141, on 13 martie 2018 - 08:17, said:

Numai haterii Voda
eu sunt unul ,, MARE! dar nici fan digi nu sunt .. :(

#15
Spike250

Spike250

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 30.03.2017
Eu aveam 5Gb lunar cu 15 lei.
Aveam impresia ca aia 5 se consuma numai daca downloadezi.
O mizerie, deabia am asteptat sa se termine contractul cu ei si mi-am bagat fibra.


#16
entio

entio

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 11.05.2007
Eu nu inteleg de ce multi au impresia (gresita) ca numai download-ul e contorizat. Nu, nu e asa, fiecare bit care intra si iese este contorizat, chiar si simpla afisare a unei pagini de logare in Gmail consuma din traficul inclus. Contorizarea e zero numai atunci atunci cand ai deconectat stick-ul de la retea.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate