Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Informatii Corsa C

PLOIEȘTI marele SPAM

Numarare voturi la referendum

Radio Europa Libera in Romania
 FTP Camera IP

2.0

interferente relee comandate wifi

Tony Grebla ca Pasarea Phoenix ...
 Problema CS:GO, sursa prea mica?

Curatare ecran laptop

De la 100 KG la 70-80?

Probleme sutitrare pe apple tv 4k
 Un sfat va rog la un land rover f...

Pc pre-configured.

Exindere monitor pe un TV

Lacul Sf.Ana
 

Cartela prepay fara extraoptiuni - roaming

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
alex342

alex342

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,170
  • Înscris: 23.09.2017
Am plecat din tara si inainte de asta mi-am reincarcat cartela cu 4 euro pt a putea da 2-3 telefoane in caz ca as fi avut nevoie ori sa primesc apeluri. Nu aveam pe cartela mea preplatita Vodafone nicio optiune activa.

Cu toate ca aveam credit pe cartela, nu am putut da ori primi apeluri. Care a fost cauza?

PS: Roamningul era activat.

Edited by alex342, 12 March 2018 - 23:45.


#2
andupustiu

andupustiu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,033
  • Înscris: 26.06.2010

View Postalex342, on 12 martie 2018 - 23:34, said:

Am plecat din tara si inainte de asta mi-am reincarcat cartela cu 4 euro pt a putea da 2-3 telefoane in caz ca as fi avut nevoie ori sa primesc apeluri. Nu aveam pe cartela mea preplatita Vodafone nicio optiune activa.

Cu toate ca aveam credit pe cartela, nu am putut da nici primi apeluri. Care a fost cauza?

Îți trebuie opțiune cu roaming , dacă ai cont MyVodafone poți intra sa îți activezi una care are roaming inclus iar dacă nu ai cont îi contactezi pe cei de la Vodafone ca sa îți activeze o opțiune din creditul existent.

Edited by andupustiu, 12 March 2018 - 23:47.


#3
alex342

alex342

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,170
  • Înscris: 23.09.2017
Vodafone te obliga sa iti activezi o extraoptiune? Pai eu as vrea sa consum din credit si nu sa imi activez vreo extraoptiune.

Edited by alex342, 12 March 2018 - 23:46.


#4
katti

katti

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,492
  • Înscris: 16.09.2008
Asta se poate la Orange. La Telekom nu stiu.

#5
CGDBZ

CGDBZ

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,299
  • Înscris: 29.06.2011
Trebuie sa ai o optiune de roaming activata. Activezi oferta 1 de 1euro fara beneficii incluse si poti folosi creditul de pe cartela.

#6
alex342

alex342

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,170
  • Înscris: 23.09.2017
Practica asta este normala/legala? Este prezenta si la ceilalti operatori?

#7
Baxon

Baxon

    Gica Contra

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,606
  • Înscris: 01.03.2017

View Postalex342, on 12 martie 2018 - 23:34, said:

Am plecat din tara si inainte de asta mi-am reincarcat cartela cu 4 euro pt a putea da 2-3 telefoane in caz ca as fi avut nevoie ori sa primesc apeluri. Nu aveam pe cartela mea preplatita Vodafone nicio optiune activa.

Cu toate ca aveam credit pe cartela, nu am putut da ori primi apeluri. Care a fost cauza?

PS: Roamningul era activat.
Stii ce poti face ? Poti sa suni pe whats up sau face time . Si eu am patit asta ca aveam doar optiunea cu 3 euro activa ! Culmea e ca nu iti mananca din credit pt net daca suni scurt Posted Image ( 1-3 min apel )

#8
khristian78

khristian78

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,767
  • Înscris: 04.10.2005
Cum nu merge cartela vodafone in roaming doar pe credit? O cunostiinta a stat 2 luni in roaming continuu in Austria... acum o sapt s-a intors...

#9
Pololica

Pololica

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,842
  • Înscris: 04.01.2015
@Baxon: e o solutie cu WhatsApp, Skype sau Viber daca ambele persoane au programele instalate. Dar, daca te suna cineva din familie care nu le are cu elementele smart, apelul clasic cam e singura solutie.

@alex342: daca ai activa o extraoptiune fara acces la Roaming activata automat (parca asa se activeaza la cartele, in fuctie de credit, cel putin prima data), nu poti face nimic. Ori optiune de 10E (cu roaming inclus), ori optiune de Roaming de la 1E/ 2 saptamani)

#10
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,680
  • Înscris: 27.09.2008
Chestia asta cu whatsapp merge evident doar daca ai net pe wifi de la un hotel, restaurant, etc (ca evident nu-ti merge nici netul in roaming pe cartela, nu numai convorbirile).
Toata circoteca e consecinta a directivei UE ca nu (mai) pot sa taxeze extra minutele/traficul de afara.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate