Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Programul Kost

Multimedia player auto MP3 / MP4 ...

Air Moldova

Rambursare anticipata credit OTP
 placa de baza asus p8h61

Forza Horizon 3 xbox one

Stick usb nu apare in explorer

A murit Anca Pop
 Problema recunoastere Intel Optan...

Diacritice in programe scrise in ...

Bagaj de cala deteriorat blue air...

Programul RABLA la Electrocasnice
 Mutant Year Zero: Road to Eden

Varg Vikernes si familia traditio...

Probleme Windows 10, mai ales in ...

Taba border - Israel taxa iesire
 

upgrade procesor Athlon II x3 450

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
luciaus

luciaus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 02.12.2017
Salut! Am dat upgrade la procesorul Athlon II x3 450 si acum este Athlon II x4 B50. L-am testat cu Prime95 si in 10-20 secunde maxim s-a inchis pc-ul. Deci este instabil. Intrebarea mea este daca il las in continuare asa in 4 nuclee si merge e ceva in neregula? Sau mai bine il las in 3 nuclee?
Eu l-am bagat iar in 4 ca sa il testez sa vad totusi daca imi merge pc-ul bine asa si vad ca nu am nicio problema pana acum. Nu mi s-a inchis calculatorul deloc. Mentionez ca atunci cand s-a inchis in Prime95 s-a setat automat inapoi in 3 nuclee.
Banuiesc ca programul Prime95 l-a solicitat foarte tare daca s-a inchis asa rapid. Dar eu nu am probleme momentan. Singurul lucru pe care il observ este fps-ul parca in anumite jocuri. Mi se pare ca e destul de scazut. Ma asteptam sa fie mai mare. De exemplu il League of Legends. Am incercat si gta 4 cu setarile recomandate ,iar pentru gta 5 setarile pe low si vad ca merge binisor. Putin sacadat, dar nu foarte mult. Are vreo treaba procesorul in cazul asta? Poate afecta in sensul asta? Sau chestia asta poate fi la fel si daca las procesorul in 3 nuclee? Stiu ca in 4 nuclee e cu 40% mai bun fata de 3 nuclee. Nu as vrea sa il bag inapoi in 3 nuclee decat daca este cazul si daca chiar asta ar putea fi problema lagului din jocuri. In rest calculatorul merge foarte bine.

Am 4gb de ram, placa de baza AsRock N68C-S, placa video Nvidia GeForce GT 630

Inca o intrebare as mai avea. Daca incerc totusi sa fac procesorul stabil ridicand voltajul sunt sanse sa imi stric de tot procesorul? As vrea sa incerc cu cate putin sa ridic, sa incerc cu atentie sa il fac stabil. Nu as exagera. Dar mai intai de toate as dori un sfat. Multumesc!

#2
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,909
  • Înscris: 14.04.2016
Daca ai deblocat procesorul, te-ai gandit sa pui si un cooler aftermarket ?

#3
seniordady

seniordady

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,086
  • Înscris: 23.11.2006
Nu am vazut nimic despre temperatura din tot ce ai scris pana acum. Vezi cum stai cu temperatura dupa deblocare si dupa aceea mai vorbim de  voltaje.

#4
luciaus

luciaus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 02.12.2017
42 de grade am vazut maxim pana acum. Dar il mai testez sa vad. Nu stiu cu ce sa il solicit ca sa vad gradele atunci. Ma gandesc sa il las cateva ore solicitat cu ceva ca sa imi dau seama. Vreo idee?

#5
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Si la jocuri, care folosesc placa video, cit ai vrea sa creasca ?!
Si placa aia video, cum ai vrea sa mearga jocurile (pe ce rezoutii/detalii joci) ?!
Daca n-ai temperaturi mai mari de 80 de grade, lasa-l la blana in windows, pina la prima eroare.
Oricum, tu l-ai modificat ca sa-ti mearga windows, nu testele, corect ?!
Adica-l folosesti si la altceva (jocuri), nu doar la teste.

Edited by mybrandnewmail59, 12 March 2018 - 20:00.


#6
luciaus

luciaus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 02.12.2017
L-am testat o singura data sa vad daca e stabil. Acum il folosesc normal..

#7
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 30.09.2011

View Postluciaus, on 12 martie 2018 - 19:33, said:

42 de grade am vazut maxim pana acum. Dar il mai testez sa vad. Nu stiu cu ce sa il solicit ca sa vad gradele atunci. Ma gandesc sa il las cateva ore solicitat cu ceva ca sa imi dau seama. Vreo idee?
Vezi ca alea nu sunt grade celsius, sunt grade te temperatura pe o scara proprietara AMD. Limita din cate stiu a acesteia este de 62.5 grade.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate