![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Program compatibil ?
Last Updated: Mar 28 2018 21:12, Started by
valecris16
, Mar 11 2018 00:09
·
0

Posted 11 March 2018 - 00:09

Salut,
Ma intereseaza un program de mess/chat care sa fie compatibil intre symbian S60( Nokia E52) si un iphone.... Am incercat slype.....mai bine ,nu...devine stresant doar sa incerci sa te loghezi.... Multumesc anticipat |
Posted 11 March 2018 - 00:23

Posted 11 March 2018 - 01:47

Salut, Ma intereseaza un program de mess/chat care sa fie compatibil intre symbian S60( Nokia E52) si un iphone.... Am incercat slype.....mai bine ,nu...devine stresant doar sa incerci sa te loghezi.... Multumesc anticipat (Nokia Symbian S60 după data de 30 iunie 2017) (*e marketul oficial pentru Nokia care a inlocuit OVI ). Totusi incearca si vezi daca functioneaza! Daca telefonul tau cumva stie si java, instaleaza Facebook Messenger! Mai uita-te in lista asta si vezi care mai sunt functionale. Edited by stlk, 11 March 2018 - 02:01. |
Posted 11 March 2018 - 07:54

Multumesc pentru sugestii....incerc azi sa instalez 2-3 programe sa vad care mai sunt functionale.
|
Posted 11 March 2018 - 09:59

Am incercat cu nimbuzz....l-am instalat pe tel. dar este imposibil sa mai creezi cont // sa te loghezi...
Cu Fb. este jenant....chiar enervant. Am mai incercat cu IMtalk....nu functioneaza,cel putin pe europa de est... Se pare ca la symbian s60 la capitolul acesta de instant mesage, este jale...un capitol mort. Ma folosesc doar de telefon......momentan,prefer autonomia de 5-7 zile |
Posted 11 March 2018 - 11:32

Posted 11 March 2018 - 11:47

Posted 11 March 2018 - 12:06

Trebuie sa avem asteptari realiste de la tehnica, nu idealiste.
Telefoanele sunt facute sa fie folosite 2 ani (3 ani in cazul modelelor Pixel si chiar 4 ani in cazul produselor Apple), dupa care pe producator nu-l prea intereseaza ce se intampla. Si ce pretentii ai putea sa ai de la un sistem de operare pe care nu ai platit nimic, daca nici cele de la Microsoft nu au suport mai indelungat? Daca intr-adevar erau asa multi utilizatori cu Symbian atunci nu se incheia suportul aplicatiei WhatsApp si a altor aplicatii pentru sistemul asta de operare. De fapt procentul celor cu symbian poate fi undeva la 0.0001% din totalul telefoanelor folosite momentan in toata lumea. Edited by Hider141, 11 March 2018 - 12:07. |
Posted 28 March 2018 - 21:12

Încearcă Viber. În urmă cu vreun an sau 2 îl foloseam pe Nokia 5228 (s60v5) cu hack și funcționa bine.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users