Forme, html, materialize css
Last Updated: Mar 05 2018 01:49, Started by
marin-stefan
, Mar 04 2018 15:44
·
0

Posted 04 March 2018 - 15:44

Salut. Nu inteleg de ce nu imi arata selectu.
<div class="row"> <form class="col s12"> <div class="row"> <div class="input-field col s12 m4 l2 offset-l4"> <input id="first_name" type="text" class="validate"> <label for="first_name">First Name</label> </div> <div class="input-field col s12 m4 l2"> <input id="last_name" type="text" class="validate"> <label for="last_name">Last Name</label> </div> </div> <div class="row"> <div class="input-field col s12 m4 l3 offset-l4"> <input id="password" type="password" class="validate"> <label for="password">Password</label> </div> </div> <div class="row"> <div class="input-field col s12 m4 l3 offset-l4"> <input id="email" type="text" class="validate"> <label for="email">Email</label> </div> </div> <div class="row"> <div class="input-field col s12 m4 l3 offset-l4"> <input id="phone" type="text" class="validate"> <label for="phone">Phone</label> </div> </div> <div class="row"> <div class="input-field col s12 m4 l3 offset-l4"> <select> <option value="" disabled selected>Choose your option</option> <option value="1">Option 1</option> <option value="2">Option 2</option> <option value="3">Option 3</option> </select> <label>Group select</label> </div> </div> </form> </div> FOTO: http://prntscr.com/imo3iy Edited by marin-stefan, 04 March 2018 - 15:45. |
Posted 04 March 2018 - 17:53

Când am pus ultima dată mâna pe materialize parcă aveau override pe browser default. Trebuie inițializat selectul.
$(document).ready(function() { $('select').material_select(); }); Dacă vrei să-l folosești fără override, pune <select class="browser-default"> |
Posted 05 March 2018 - 01:49

Când am pus ultima dată mâna pe materialize parcă aveau override pe browser default. Trebuie inițializat selectul. $(document).ready(function() { $('select').material_select(); }); Dacă vrei să-l folosești fără override, pune <select class="browser-default"> |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users