![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
A murit Davide Astori
Last Updated: Mar 04 2018 21:21, Started by
MembruAnonim
, Mar 04 2018 14:47
·
0

Posted 04 March 2018 - 19:01

Macar a murit linistit in somn, nici n-a stiut ce i s-a intamplat.... Eu cred ca s-a trezit si a trecut printr-o groaza de nedescris si prin niste dureri absolut atroce. Bolile de inima dar mai ales accidentele cardio vasculare sunt caracterizate de dureri insuportabile. Quote
Young people who suffer aortic dissections – and young people do have them – do so usually because of a genetic problem that weakens the aorta. Some well-known young athletes have died from this condition. A sudden, severe, tearing pain heralds a dissection. The pain can be felt in the front of the chest or in the back of it. Sweating is profuse. And the person often complains of trouble breathing. Sursa: http://aorticdissect...-painful-death/ Edited by izometric, 04 March 2018 - 19:21. |
Posted 04 March 2018 - 20:47

Eu cred ca s-a trezit si a trecut printr-o groaza de nedescris si prin niste dureri absolut atroce. Bolile de inima dar mai ales accidentele cardio vasculare sunt caracterizate de dureri insuportabile. https://www.libertat...-padova-2164233 Am avut un caz in familie: s-a pus in pat si in 5 minute a fost mort fara ca sotia lui sa-si dea seama instant. A observat dupa un timp ca nu mai respira si aia a fost tot... Edited by dan1980_25, 04 March 2018 - 20:48. |
Posted 04 March 2018 - 21:21

Astori-RIP. Da care mai stiti un pic de fotbal va amintiti de Del Piero cand a venit la Juve?Baiat tanar,talentat,da fizic pirpiriu.Dupa un sezon a iesit din vestiare Hulk-in urma indicatiilor medicului clubului.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users