![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
iPhone 7 / Safari
Last Updated: Mar 24 2018 18:53, Started by
profix
, Mar 01 2018 19:30
·
0

Posted 01 March 2018 - 19:30

“sistemele noastre au detectat trafic neobisnuit din rețeaua Dvs . De computere.”
Careva s- a confruntat cu acest mesaj la accesarea Safari? |
Posted 01 March 2018 - 19:36

Spam. Nu-l baga în seamă!
![]() Edited by DieselCRDI, 01 March 2018 - 19:36. |
Posted 01 March 2018 - 19:49

Mulțumesc de INFO , nu l-as fi băgat in seama dar in factura curenta am avut intr -un interval de maxim o ora depășire de 22G trafic de internet .,.. aceasta eroare am avut-o in luna cuprinsă in făcură.și caut explicații
|
Posted 01 March 2018 - 20:51

Pai am Primit acest mesaj pe telefon, am sunat la compania de telefonie “mi-au oferit suport “ o serie de încercări de modificare a Ip-ului pe Ip fix și pe urma devenire pe Ip-ul standard , verificarea pe care m au pus sa o fac din telefon eu a fost in bara de Căutare Safari “what’s my Ip” , a trecut asta după care surpriza a fost in ziua facturării când am avut cost suplimentar destul de mare făcut culmea in ultima zi după ora 16 .15 întrucât verificasem cost control și la ora respectiva mai aveam disponibil 3,37 Gb. Cum ei nu înțeleg ca sigur e o problema undeva in rețea in telefon nu știu exact unde caut păreri
|
Posted 01 March 2018 - 21:22

Ai făcut 22 GB trafic pe iPhone?????
Ce companie? Mesajul era un SMS? |
Posted 01 March 2018 - 21:39

Nu SMS CI listing detaliat!! In intervalul orar 22.57-23.23
Și ca o completare in aceeași luna s - a consumat traficul de 22G pe un wi-fi portabil intr-un interval de o săptămâna la care doar eu am acces + 15 Gb pe care ii am in pachet și minunatul trafic suplimentar de 22G |
Posted 01 March 2018 - 22:04

Asta am spus și eu , am vorbit cu 4-5 operatori și degeaba am spus ca traficul e perfect contorizat . Aveți vreo idee ce pot face in situația asta , cum pot face verificări amănunțite?
|
Posted 02 March 2018 - 12:38

Asta am spus și eu , am vorbit cu 4-5 operatori și degeaba am spus ca traficul e perfect contorizat . Aveți vreo idee ce pot face in situația asta , cum pot face verificări amănunțite? |
Posted 02 March 2018 - 12:53

Din păcate pentru persoane juridice , cum e cazul meu nu se aplica ANPC ci doar instanța de judecată și pentru asta am nevoie de cât mai multe info , a mai avut careva vreo situație similară ? Viruși pe IPhone ? Erori de aplicații ?
Nu pot sa -l schimb para reclamație întrucât iPhone-ul e luat in Septembrie de la ei ,perioada 2 ani . |
Posted 02 March 2018 - 13:18

âsistemele noastre au detectat trafic neobisnuit din rețeaua Dvs . De computere.â Careva s- a confruntat cu acest mesaj la accesarea Safari? Da! Stiam ca m-am intalnit odata cu aceasta situatie. A fost pe 9 noiembrie anul trecut. ![]() Am intrebat si eu ca si tine, si mi s-a spus ca fiind pe 4g am prins un IP care facuse spam pe google. Am restartat telefonul si asta a fost totul. Zero trafic extra sau ceva de genul. |
Posted 24 March 2018 - 14:33

Imposibil sa faci un asemenea trafic! Doar daca n-ai internet acasa... E ceva necurat la mijloc!
Edited by Danielle33, 24 March 2018 - 14:34. |
Posted 24 March 2018 - 18:53

Imposibil sa faci un asemenea trafic! Doar daca n-ai internet acasa... E ceva necurat la mijloc! Am rezolvat între timp ... trafic “ corect contorizat “ totuși au făcut reducere de cost . Ceva necurat a fost dar nu am aflat ce având in vedere ca traficul asta fusese înregistrat in 26 min cf factura |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users