Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 Reciclare metale - merita?

Renault Arkana sh sau Sang Yong K...

La multi ani @ceanu1980!

La multi ani @KiloW!
 ChatGPT - Certificat de rezidenta...

Page numbers in Google Docs, dar ...

Prenadez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...
 

Cool Edit Pro2.1 - foloseste doar un procesor

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
MiculDexter

MiculDexter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 11.09.2006
Bună
Attached File  CoolPro2.jpg   588.96K   39 downloads

ce se poate face?
Multumesc.

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,123
  • Înscris: 24.02.2007
Feature request la compania producatoare, cu motivatia aferenta care sa justifice costurile de implementare.

#3
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Folosesti alt soft. Nu toate stiu sa foloseasca multi core....

#4
Aldulescu

Aldulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,779
  • Înscris: 04.01.2018
Cool Edit Pro????
Pai asta il foloseam prin anii '90 pe un Pentium, normal ca atunci nu erau mai multe procesoare si core-uri. Chiar si acum sunt multe programe care nu pot sa foloseasca decat un core.

#5
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Programul ala e de acum 180 de ani.
Pe vremea aia existau procesoare cu un singur CORE (nu procesor, ci core).
Deci, merge foarte bine programul.
Oricum, ce ai nevoie de viteza mai mare, ce operatiuni faci ?
Cred ca singura ce papa procesor este Noise Reduction, restul sint gata in 10-30 secunde maxim.

#6
bibiaudiofil

bibiaudiofil

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 2,644
  • Înscris: 06.02.2011
Audacity

#7
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Foloseste Audacity cumva mai multe cores si nu gasesc eu la ei pe site informatia ?
Pentru ca, din 2-3 teste rapide, se pare ca nu.
Sau merge, in general, mai rapid ? (desi nu cred sa existe vreo comparatie intre cele 2 programe facuta pe undeva)

#8
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,123
  • Înscris: 24.02.2007
De curiozitate, pentru ce fel de operatii ar fi nevoie de multi-core in cazul editarii audio?

#9
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 121,940
  • Înscris: 07.02.2003
Cooledit e super-vechi, nu e compilat mutlicpu nici macar sse... doar mmx.
Ia si tu urmasul lui modern, Adobe Audition. Stie sigur cel putin 2 threaduri/core-uri. Nu cred ca are nevoie prea mult ca procesoarele moderne sunt oricum foarte performante si orice faci dureaza cateva secunde pe o piesa intreaga.

Edited by andreic, 24 February 2018 - 14:04.


#10
mybrandnewmail59

mybrandnewmail59

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 841
  • Înscris: 21.01.2018
Sau mai mult (poate citeva secunde/minute), daca are o "piesa" de 27 de minute, ca in poza.

#11
MiculDexter

MiculDexter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 11.09.2006
Filtrul ăsta îmi mănîncă cel mai mult timp, zeci de minute.
Attached File  cool_edit.jpg   499.57K   7 downloads

Dar de multe ori prelucrez si fisiere de 28 minute, iar atunci orice operatie îmi ia peste 1 minut.
Setăriile mele sunt astea,
Attached File  cool_sets.jpg   62.6K   6 downloads

Am un SSD de 120 GB, plus un hardisk, 3 GB RAM și am impresia că nici astea nu sunt folosite la maxim.
când lucrez cu Cool EditPro, nu mai am deschise si alte programe, decăt antivirus (ESET NOD 32)

#12
MiculDexter

MiculDexter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 11.09.2006

View Postbibiaudiofil, on 24 februarie 2018 - 12:36, said:


Da si ce alte avantaje are Audacity? în afară că recunoaste 2 (4) core
Are filtre mai bune?

Edited by MiculDexter, 26 March 2018 - 09:55.


#13
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,123
  • Înscris: 24.02.2007
Degeaba ai SSD sau RAM mult daca operatiile in cauza necesita doar resurse mari de calcul. O aplicatie mai noua are mai mari sanse sa stoarca untul dintr-un procesor modern (ce-a cam stagnat la frecevanta dar a evoluat in alte moduri) sau chiar GPU decat una de acum 15-20 de ani.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate