![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Butoaie 500 litri
Last Updated: Mar 16 2018 21:50, Started by
liviu9
, Feb 22 2018 09:37
·
0

Posted 22 February 2018 - 09:37

3 bucati; vreau sa scap de ele; sunt prea bune sa le pun pe foc; imi ocupa spatiu si nu le mai folosesc; am si mai mici; dau si cu tuica din prune; negociabil.
|
Posted 03 March 2018 - 12:57

Multumesc pentru promovare; Cine are nevoie reala, garantat va fi multumit si de marfa si de pret. Pentru gospodar serios, pot transporta cate un butoi in limita a 30km. Detin miniremorca auto.
|
Posted 16 March 2018 - 21:50

Cam asa arata; pozele sunt facute in octombrie 2017; in poze erau pline cu apa dupa spalat / umflat. acum sunt bagate la adapost. Sunt facute de fabrica; mostenite de la raposatul tata; eu am serviciu in deplasari si nu mai am timp de vie si pomi; dupa cum bine stiti via si pomii nu pot fi intretinute daca nu esti acasa; asa ca astept gospodari traditionali care inca nu au trecut la plastic sau fibra de sticla...
Butoaiele se afla in comuna Ionesti, judetul Valcea; pot fi vazute sambata sau duminica. Cu stima, Liviu Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users