![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
un website template foarte simplu
Last Updated: Feb 21 2018 14:26, Started by
t888eddy
, Feb 21 2018 11:50
·
0

Posted 21 February 2018 - 11:50

Buna tuturor! Caut un template de site web care sa fie facut cu jQuery, dar sa fie foarte simplu, adica sa fie doar o pagina cu cateva randuri si sa aiba o galerie foto unde sa se ajunga printr-o mica animatie data de jQuery. Gasesc doar template-uri cu sute de reguli CSS si multe fisiere .js. Caut ceva foarte simplu, dar totusi sa arate dragut. Ceva idei? Multumesc!
|
Posted 21 February 2018 - 12:38

Sfatul meu, sper sa nu imi sara moderatorii in cap: Ia frumos httrack, cauta un template care iti place pe themeforest, si fura-l. Sau, ca sa fii om de treaba, cumpara-l ca e 10-15$.
PS: Daca platesti iti fac eu unul mai personalizat ![]() |
Posted 21 February 2018 - 13:21

da un exemplu de site care iti place ,cum ai vrea sa fie
|
Posted 21 February 2018 - 14:26

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users