![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
un website template foarte simplu
Last Updated: Feb 21 2018 14:26, Started by
t888eddy
, Feb 21 2018 11:50
·
0

Posted 21 February 2018 - 11:50

Buna tuturor! Caut un template de site web care sa fie facut cu jQuery, dar sa fie foarte simplu, adica sa fie doar o pagina cu cateva randuri si sa aiba o galerie foto unde sa se ajunga printr-o mica animatie data de jQuery. Gasesc doar template-uri cu sute de reguli CSS si multe fisiere .js. Caut ceva foarte simplu, dar totusi sa arate dragut. Ceva idei? Multumesc!
|
Posted 21 February 2018 - 12:38

Sfatul meu, sper sa nu imi sara moderatorii in cap: Ia frumos httrack, cauta un template care iti place pe themeforest, si fura-l. Sau, ca sa fii om de treaba, cumpara-l ca e 10-15$.
PS: Daca platesti iti fac eu unul mai personalizat ![]() |
Posted 21 February 2018 - 13:21

da un exemplu de site care iti place ,cum ai vrea sa fie
|
Posted 21 February 2018 - 14:26

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users