Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 

CI+ vs Horizon

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,146
  • Înscris: 05.04.2009
Am in casa  doua  TV LED FHD si un CRT.Pentru CRT  cer  un Horizon  si pentru cele doua  mai noi cate un CI+.Care sunt avantajele unui CI+ fata de cutia de la  Horizon?Posted Image

#2
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014
Scapi de cutie si de a doua telecomanda?!

#3
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,146
  • Înscris: 05.04.2009

View PostiZet, on 20 februarie 2018 - 22:02, said:

Scapi de cutie si de a doua telecomanda?!
Corect.As vrea sa mai stiu daca prin CI+ mai am acces la meniul si aplicatiile de pe Horizon.Scuze ca pun asa intrebare dar pe vremea cand  am mai fost la UPC nu aveau CI+Posted Image

#4
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Nu, nu ai acces la meniul si aplicațiile de pe Horizon. E cam logic...

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,262
  • Înscris: 01.12.2001
Scade consumul de curent. Are sigur 15 W.

#6
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Teoretic scapi de o a doua telecomandă și cu Horizon, deoarece are telecomandă universală.
Practic, tot o să ai două telecomenzi.

#7
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Horizon e un aparat suplimentar cu functii suplimentare. CI+ e doar decodor (daca mai stii cum era inainte la HBO: intre TV si cablu se baga un decodor pentru...decodare). CI+ doar decodeaza canalele din abonament si optiuni si daca vrei functii, te bazezi doar pe televizor.

#8
Johnny1711

Johnny1711

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 07.09.2016
Bună tuturor. Dacă am un samsung smart tv ue32m5502 modelul din 2017, ce s-ar merita mai bine CI + sau mediaboxul Horizon? Multumesc anticipat

#9
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Pentru Smart TV ar merge mai bine un CI+. Horizon-ul e inutil dacă TV-ul e deja smart.

#10
alexis27

alexis27

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 17.04.2008
Vezi ca smarturile de la Samsung sunt foarte mofturoase cand le bagi CI de la UPC. Mie mi-a scos unul peri albi cand i-am bagat CI pentru activare. A zis ca se activează, apoi a zis ca trebuie sa faca update de firmware la CI, i-am dat voie si apoi am gasit tv-ul in standby. L-am deschis, a luat procedura de la capat de cateva ori, apoi pana la urma am băgat CI-ul in alt televizor sa se activeze si sa isi faca update. Ala cu figuri e un UE32J5500 parca.

Oricum, clar CI-ul e solutia, nu Horizonul. Nu are rost sa te umpli de cabluri si de cutiute mai ales daca ai smart TV.

#11
Johnny1711

Johnny1711

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 07.09.2016
Multumesc, am ales CI-ul. Pana acum fac echipa buna cardul si tv-ul.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate