Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy S9

SRL vS Pfa

Placa de baza AM4 fara coil noise...

Placa de baza de telefon
 TicTacToe in consola C++

Pareri S8+ Sau One 5T 8GB

Netflix probleme cont

Drivere webcam philips
 Adoptie in alta tara

Ce izolatie sa aleg? Comparatie i...

Opel Vectra C vs Skoda Octavia 1...

De ce femeile preiau numele de fa...
 MacBook Pro 2017 si Linksys WRT32...

"Nu ma atinge-ma" - film ...

Credeti ca omul isi pastreaza car...

Player symbol 2008 compatibil
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Telekom vs Digi

- - - - -
  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#1
Robert13x

Robert13x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 743
  • Înscris: 01.03.2014
  • ID membru: 852,419
  • Locație: Not-So-Happy-Place
Salut!
Am fost un client fidel orange timp de 10 ani dar e timpul sa fac o schimbare. 2GB de net la 12 euro e inadmisibil si nu am primit vreun beneficiu pentru fidelitatea mea.

Ma gandeam sa-mi portez numarul pe Telekom , mobil 13(in mare parte pentru ca vreau si un telefon, telefon pe care urmeaza sa-l fac cadou).
Nu vreau sa fac o greseala si sa sufar 2 ani. Voi ce ati alege ? Digi sau Telekom? ( Mentionez ca stau aproximativ 60% din timpul meu in Bucuresti iar restul prin provincie, orase relativ mari)
Am auzit si lucruri bune despre telekom dar si lucruri rele. Am prieteni care se plang ca nu au semnal la metrou ( am vazut cu ochii mei chiar).

#2
I_am_RunninG

I_am_RunninG

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 08.02.2018
  • ID membru: 1,006,913
Daca e asa important semnalul la metrou, atunci digi e de tine. La metrou au semnalul cel mai bun dintre toti operatorii.

#3
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,324
  • Înscris: 20.01.2007
  • ID membru: 130,264
Cam tarziu ti-ai dat seama ca platesti mult si primesti putin.

Ca sa iti dai seama despre cum sta treaba, ai topice pentru ambii operatori.
Iti poti face o parere de acolo apoi poti alege in cunostinta de cauza.

Sau mai bine testezi pe pielea ta: o cartela de la fiecare operator timp de cateva zile ar trebui sa fie de ajuns.

#4
notrust

notrust

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,706
  • Înscris: 09.11.2016
  • ID membru: 970,857
Mergi pe DIGI.
La Telekom e cel mai rau dupaia la Orange.

#5
Bombalurina

Bombalurina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,817
  • Înscris: 08.11.2016
  • ID membru: 970,748
  • Locație: ???
Digi.

#6
Robert13x

Robert13x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 743
  • Înscris: 01.03.2014
  • ID membru: 852,419
  • Locație: Not-So-Happy-Place

View Postdanutz1, on 12 februarie 2018 - 22:09, said:

Cam tarziu ti-ai dat seama ca platesti mult si primesti putin.

Ca sa iti dai seama despre cum sta treaba, ai topice pentru ambii operatori.
Iti poti face o parere de acolo apoi poti alege in cunostinta de cauza.

Sau mai bine testezi pe pielea ta: o cartela de la fiecare operator timp de cateva zile ar trebui sa fie de ajuns.
Din pacate nu prea am timp sa fac teste..


Daca se poate as vrea si argumente, de ce reteaua x sau y ..

Edited by Robert13x, 12 February 2018 - 22:28.


#7
marga32

marga32

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 11.06.2010
  • ID membru: 598,212
  • Locație: din indepartatele zari si intinsele mari
Digi.

#8
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
  • Locație: Titu , Dambovita
TELEKOM ...Am net nelimitat din ~octombrie..netul merge super bine ...Pe unde am mers eu ...Bucuresti,Dambovita,Arges...DB-AG Targoviste-Gaesti-Autostrada Pitesti .....Am avut 4G PESTE TOT .stau cu telefonul pe youtube si auxiliar in playerul de la masina si nu s-a intreerupt odata ...Am mers prin padure si nu a trecut nici macar pe H+ ..a ramas in 4G...poate cateva episoade de 5-10 sec in care sa oscileze intre E-H+ si 3G in apel ...dar in rest am avut 4g constant ..Sunt extrem de multumit de net ..am facut zeci de GB si chiar si cu limitarea de yt.. nu am intampinat probleme...Am avut si digi o luna (Cartela) ..mergea ok in Targoviste dar cum ieseam ,era praf...La Titu(~35 km de Tgv avem episoade in care si in curte nu puteam vorbi la telefon..in casa semnal inexistent ...chiar si in targoviste aveam episoade de 8-10 sec in care se intreerupea apelul ...

#9
Power211

Power211

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 830
  • Înscris: 20.10.2011
  • ID membru: 718,060
  • Locație: Bucuresti
Eu detin telekom , cu 5 euro am 4g nelimitat , Min nationale nelimitate , 1000 sms nationale si 100 min internationale .

Pt sunat international nu folosesc minutele ca sunt pe Skype watsapp etc ... si sunt super multumit .

Locuiesc in imediata apropiere a bucurestiului ... ( cam la cativa km ) si este super ok . Am in casa 4 g semnal 3 liniute , am jucat counter strike cand nu mergea internetul fix .... prin 4g cu lag 26 - 37 ms .

Acum am digi 1gbps pentru internet fix acasa si merge superb (39 ron/luna +routerul lor ala negru ), insa pentru telefonul mobil am ramas la telekom

View Postcostywinner, on 12 februarie 2018 - 22:42, said:

TELEKOM ...Am net nelimitat din ~octombrie..netul merge super bine ...Pe unde am mers eu ...Bucuresti,Dambovita,Arges...DB-AG Targoviste-Gaesti-Autostrada Pitesti .....Am avut 4G PESTE TOT .stau cu telefonul pe youtube si auxiliar in playerul de la masina si nu s-a intreerupt odata ...Am mers prin padure si nu a trecut nici macar pe H+ ..a ramas in 4G...poate cateva episoade de 5-10 sec in care sa oscileze intre E-H+ si 3G in apel ...dar in rest am avut 4g constant ..Sunt extrem de multumit de net ..am facut zeci de GB si chiar si cu limitarea de yt.. nu am intampinat probleme...Am avut si digi o luna (Cartela) ..mergea ok in Targoviste dar cum ieseam ,era praf...La Titu(~35 km de Tgv avem episoade in care si in curte nu puteam vorbi la telefon..in casa semnal inexistent ...chiar si in targoviste aveam episoade de 8-10 sec in care se intreerupea apelul ...

Stiu si eu faza cu digi la mobil , un vecin de-al meu , are digi si daca pune telefonul intr-un anume colt al biroului e ca si cum l-ai pune pe mod avion , e mort ! .  Si el se plange , dar a fost atras de pretul mic pentru abonament

Edited by Power211, 12 February 2018 - 22:47.


#10
YourFan

YourFan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,205
  • Înscris: 30.01.2017
  • ID membru: 978,060
  • Locație: Pe Jupiter
HAI #NETLIBERARE Posted Image  Internet ''nelimitat'' dar maxim la o rezolutie de 480p in streaming

Edited by YourFan, 12 February 2018 - 23:14.


#11
Taxon

Taxon

    Senior

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,370
  • Înscris: 19.01.2004
  • ID membru: 10,433
  • Locație: Galati / Ploiesti
Eu am renuntat la cartela de la Digi, internetul mobil de la ei e sublim dar inexistent prin parti si in moduri esentiale.
Am ramas pe o cartela Orange, unde la 5-6 euro lunar nu apuc sa consum gigii oferiti (50 Gb in momentul de fata).
De Telekomu asta nou am auzit de bine, cred o sa imi iau o cartela de backup la Orange.

Edited by Taxon, 12 February 2018 - 22:49.


#12
iRunaway

iRunaway

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 10.10.2011
  • ID membru: 715,998
  • Locație: Bucuresti
Atentie, cartela Digi NU are 4G. 4G la Digi doar pe abonament. In rest, avand in vedere datele problemei, si eu iti recomand Digi.

#13
strongsss

strongsss

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 829
  • Înscris: 27.10.2007
  • ID membru: 240,915
da cartela orange de ce nu iti convine ? 7 euro, 6 giga , mi se pare ok.
la digi inca mai e problema cu semnalul pe drum. la romtelekom se mai congestioneaza celule prin orasele mari, tot cei doi - portocala si varzafone, sunt baza, daca vrei servicii de calitate.

#14
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
  • Locație: Titu , Dambovita
Vodafone e varza in jud DB...Parintii mei au vodafone si tre` sa stea la geam sa se inteleaga "la celalalt capat"..eu cu telekomul stau in pat cu capul pe perna si vorbesc...digi am avut cartela..am si mentionat .dar daca nu aveam H in unele zone..probabil ca nu era nici 4G ...idk

#15
Robert13x

Robert13x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 743
  • Înscris: 01.03.2014
  • ID membru: 852,419
  • Locație: Not-So-Happy-Place
Care e faza cu 1.5mpbs pe video? Chiar isi dau ei seama cand faci streaming video? ( Pe youtube, netflix, etc presupun ca e usor sa monitorizeze, dar in rest?) (Telekom)

Edited by Robert13x, 12 February 2018 - 23:09.


#16
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
  • Locație: Titu , Dambovita
Da...se face o analiza a pachetelor de date si se depisteaza cele folosite pt. transfer video...Eu n-am avut de suferit de pe urma limitarii..functioneaza ok pe 720p ...dar ,totusi,daca vrei sa scapi de ea..pe aria telekom sunt cativa useri care au ocolit aceasta limitare cu un vpn ..free

#17
TruculMagic

TruculMagic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,977
  • Înscris: 24.11.2015
  • ID membru: 934,279
Culmea ca eu la Orange folosesc optiuni prepay de 5-6euro si am internet de nu stiu ce sa fac cu el, doar luna asta am primit 50GB internet si am dat si la altii 50gb + mai aveam peste 100GB primiti de acum 1 sau 2 luni + cativa GB din optiune + minute nelimitate in retea + alte beneficii.

Posted Image

#18
ReflejoArmado

ReflejoArmado

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 323
  • Înscris: 25.12.2017
  • ID membru: 1,003,627
  • Locație: Valahia
Digi Mobil are cel mai prost semnal dintre toți operatorii de telefonie mobilă. Alegerea e a ta.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users