Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 

Cat castiga un bucatar bun ?

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#19
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,596
  • Înscris: 30.07.2003

 halflife, on 10 februarie 2018 - 14:51, said:

Pai trebuie sa stiu in ce domeniu merita mai mult sa demonstrez.
In multe domenii poti avea succesul scontat, gasesti pe net statistici peste statistici. Chestiunea e ca nu stie nimeni daca te vei inscrie in ea sau nu.

 halflife, on 10 februarie 2018 - 15:23, said:

Un bucatar bun trebuie sa stie sa prepare si mancare (raw) vegana ? Cere multa lume asa ceva ?
Nu te-ai uitat deloc pe la show-urile culinare. Vezi pulsul din bucatarie. Majoritatea nu e vegana.

Edited by neagu_laurentiu, 10 February 2018 - 15:35.


#20
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Ce intelegeti voi prin bucatar BUN ? Face o ciorba de burta ? Posted Image

#21
halflife

halflife

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 31.05.2015
Cate ore pe saptamana trebuie sa lucreze un bucatar ? Trebuie sa stea tot timpul asta in picioare ?

 neagu_laurentiu, on 10 februarie 2018 - 15:34, said:

Chestiunea e ca nu stie nimeni daca te vei inscrie in ea sau nu.
Si eu cum pot sa imi dau seama ? Prin munca ?

#22
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,218
  • Înscris: 13.03.2017

 halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said:

Cate ore pe saptamana trebuie sa lucreze un bucatar ? Trebuie sa stea tot timpul asta in picioare ?

Conform legislatiei muncii in vigoare - 8 ore / zi -  40 ore / saptamana iar timpul saptamanal de munca nu poate depasi durata maxima legala de 48 de ore / saptamana

#23
jimi91

jimi91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,929
  • Înscris: 08.01.2018
:)). maxim 14 ani:)))

#24
anarchy78_ro

anarchy78_ro

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,048
  • Înscris: 20.02.2016

 halflife, on 10 februarie 2018 - 14:05, said:

Caut si in alte domenii. Poate o sa am mai mult succes in ele.

Recomand teologia.

#25
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,284
  • Înscris: 13.01.2011

 halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said:

Cate ore pe saptamana trebuie sa lucreze un bucatar ? Trebuie sa stea tot timpul asta in picioare ?
Si eu cum pot sa imi dau seama ? Prin munca ?

Asta este deja troll-eala originala :roflmaofast:

#26
halflife

halflife

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 761
  • Înscris: 31.05.2015

 crisstonne, on 10 februarie 2018 - 16:06, said:

Asta este deja troll-eala originala Posted Image
Vreau sa stiu daca merita meseria asta.

#27
corina_geo

corina_geo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,093
  • Înscris: 30.09.2008

 halflife, on 10 februarie 2018 - 13:48, said:

La toti ne place sa mancam ceva gustos. Cat poate sa ajunga salariul unui bucatar bun ? Cat timp ii ia sa ajunga la 1000 euro ? Se gaseste usor de lucru in domeniu ?

Pai cate ore iti ia sa ajungi in Franta, Belgia, UK, etc. Acolo orice line cook sau cum le zice probabil castiga mai mult decat atat minim, iar maxim.....cat cuprinde!
https://citygirlcook...efs-world-2017/

#28
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,284
  • Înscris: 13.01.2011
Colegu", ai nevoie de ani multi la ,,munca de jos ", pina sa ajungi ,,șef ", pina atunci o sa ai un salariu mizer, dureri de spate si de miini/picioare, usturimi la ochi.

Plus ca trebuie sa ai si ceva talent nativ, altfel... nu ajungi nicaieri.

#29
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,596
  • Înscris: 30.07.2003

 halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said:

Si eu cum pot sa imi dau seama ?
Unii se nasc cu o chemare spre ceva. Altii o descopera luand contact, citind, curiosi fiind (nu doar intreband). Cert e ca daca doar dai cu banul ca ai vazut o statistica undeva si doar pui intrebari de gradinita, nu obtii nimic. Ia-o de coarne pe una si peste un timp (la inceput toate-s grele) vezi daca s-a lipit ori nu.

Edited by neagu_laurentiu, 10 February 2018 - 16:34.


#30
YourFan

YourFan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 30.01.2017

 Naijax, on 10 februarie 2018 - 14:25, said:

Special pentru dumneavoastra
http://www.capital.r...acalaureat.html
De cand castiga gunoierul 3.350 de euro pe lună?

#31
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Initiator, ca sa iti faci idee despre un bucatar de high cuisine si unul de cantina, iti recomand cartea lui Anthony Bourdain, Raw (titlul in romana este 'Crud'). Nu ca comparatia l-ar pune intr-o lumina proasta pe cel de cantina, dimpotriva, iti da o imagine despre importanta fiecaruia, si munca pe care o implica fiecare nivel.

#32
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,743
  • Înscris: 26.08.2008

 halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said:

Trebuie sa stea tot timpul asta in picioare ?
Jesus f**king!

Bucatareala asta nu-i pentru oricine.
Aproape oricine poate invata sa gateasca ceva cat de cat.
Dar ca sa ai succes in domeniul gatitului (ca bucatar profi sau amator (ca sot / sotie / mama / soacra in zona domestica)) trebuie sa ai har pentru asta.
Sa ai simtul compatibilitatii dintre jdemii de componente / ingrediente, tre' sa ajungi sa poti aprecia cand un anume fel de mancare este optim gatit fara sa stai cu ochii beliti intr-un ceas, trebuie sa ai simturile (gust, miros / vaz) intacte si ceva pe deasupra...

Si sa fii gata sa stai si in cap, nu sa iti pui problema cat e de stat in picioare!

#33
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,218
  • Înscris: 13.03.2017

 YourFan, on 10 februarie 2018 - 16:41, said:

De cand castiga gunoierul 3.350 de euro pe lună?

In articol este vorba despre Uniunea Europeana
Habar nu am unde

Quote

Meserii bine plătite în Uniunea Europeană
Gunoier - 3.350 de euro pe lună.
Tehnician ascensor - 4.000 de euro pe lună.
Escortă - 70.000 de euro pe an.
Bucătar pe submarin 140.000 de euro pe an

Dar fii atent "bataie pe posturi" in America Posted Image
http://www.ziare.com...un-post-1332909

#34
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,438
  • Înscris: 15.07.2008

 halflife, on 10 februarie 2018 - 13:48, said:

La toti ne place sa mancam ceva gustos. Cat poate sa ajunga salariul unui bucatar bun ? Cat timp ii ia sa ajunga la 1000 euro ? Se gaseste usor de lucru in domeniu ?
Mai intai trebuie sa intrebi cat e salariul unui spalator de vase, ca pana la un bucatar bun e drum lung! (nici macar de salariul  unui ajutor de bucatar bun sa nu intrebi, deocamdata!).

Edited by stlk, 10 February 2018 - 17:04.


#35
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,218
  • Înscris: 13.03.2017
@halflife

Daca mai deschizi multe topicuri pe aceeasi tema parca vad ca intr-un final vei ajunge ca baiatul asta
http://www.ziare.com...in-2013-1275219

#36
ExpensiveExpression

ExpensiveExpression

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.02.2018
Nu știu dacă postarea mea își are locul în discuția asta, însă am un prieten care a absolvit o școală culinară din Paris (cred că se numea La Cuisine Paris dacă îmi aduc bine aminte) și acum este bucătar șef la un restaurant de fițe din Laussane, Elveția.

Are un salariu de 120000 CHF pe an și doar 27 de ani.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate