Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cat castiga un bucatar bun ?
Last Updated: Mar 04 2018 17:39, Started by
halflife
, Feb 10 2018 13:48
·
0
#19
Posted 10 February 2018 - 15:34
halflife, on 10 februarie 2018 - 14:51, said:
Pai trebuie sa stiu in ce domeniu merita mai mult sa demonstrez. halflife, on 10 februarie 2018 - 15:23, said:
Un bucatar bun trebuie sa stie sa prepare si mancare (raw) vegana ? Cere multa lume asa ceva ? Edited by neagu_laurentiu, 10 February 2018 - 15:35. |
#20
Posted 10 February 2018 - 15:41
Ce intelegeti voi prin bucatar BUN ? Face o ciorba de burta ?
|
#21
Posted 10 February 2018 - 15:50
#22
Posted 10 February 2018 - 15:52
halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said:
Cate ore pe saptamana trebuie sa lucreze un bucatar ? Trebuie sa stea tot timpul asta in picioare ? Conform legislatiei muncii in vigoare - 8 ore / zi - 40 ore / saptamana iar timpul saptamanal de munca nu poate depasi durata maxima legala de 48 de ore / saptamana |
#24
Posted 10 February 2018 - 16:05
#25
Posted 10 February 2018 - 16:06
#26
Posted 10 February 2018 - 16:17
#27
Posted 10 February 2018 - 16:20
halflife, on 10 februarie 2018 - 13:48, said:
La toti ne place sa mancam ceva gustos. Cat poate sa ajunga salariul unui bucatar bun ? Cat timp ii ia sa ajunga la 1000 euro ? Se gaseste usor de lucru in domeniu ? Pai cate ore iti ia sa ajungi in Franta, Belgia, UK, etc. Acolo orice line cook sau cum le zice probabil castiga mai mult decat atat minim, iar maxim.....cat cuprinde! https://citygirlcook...efs-world-2017/ |
#28
Posted 10 February 2018 - 16:25
Colegu", ai nevoie de ani multi la ,,munca de jos ", pina sa ajungi ,,șef ", pina atunci o sa ai un salariu mizer, dureri de spate si de miini/picioare, usturimi la ochi.
Plus ca trebuie sa ai si ceva talent nativ, altfel... nu ajungi nicaieri. |
|
#29
Posted 10 February 2018 - 16:32
halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said:
Si eu cum pot sa imi dau seama ? Edited by neagu_laurentiu, 10 February 2018 - 16:34. |
#30
Posted 10 February 2018 - 16:41
#31
Posted 10 February 2018 - 16:52
Initiator, ca sa iti faci idee despre un bucatar de high cuisine si unul de cantina, iti recomand cartea lui Anthony Bourdain, Raw (titlul in romana este 'Crud'). Nu ca comparatia l-ar pune intr-o lumina proasta pe cel de cantina, dimpotriva, iti da o imagine despre importanta fiecaruia, si munca pe care o implica fiecare nivel.
|
#32
Posted 10 February 2018 - 16:53
halflife, on 10 februarie 2018 - 15:50, said: Trebuie sa stea tot timpul asta in picioare ? Bucatareala asta nu-i pentru oricine. Aproape oricine poate invata sa gateasca ceva cat de cat. Dar ca sa ai succes in domeniul gatitului (ca bucatar profi sau amator (ca sot / sotie / mama / soacra in zona domestica)) trebuie sa ai har pentru asta. Sa ai simtul compatibilitatii dintre jdemii de componente / ingrediente, tre' sa ajungi sa poti aprecia cand un anume fel de mancare este optim gatit fara sa stai cu ochii beliti intr-un ceas, trebuie sa ai simturile (gust, miros / vaz) intacte si ceva pe deasupra... Si sa fii gata sa stai si in cap, nu sa iti pui problema cat e de stat in picioare! |
#33
Posted 10 February 2018 - 16:58
YourFan, on 10 februarie 2018 - 16:41, said:
De cand castiga gunoierul 3.350 de euro pe lună? In articol este vorba despre Uniunea Europeana Habar nu am unde Quote
Meserii bine plătite în Uniunea Europeană Gunoier - 3.350 de euro pe lună. Tehnician ascensor - 4.000 de euro pe lună. Escortă - 70.000 de euro pe an. Bucătar pe submarin 140.000 de euro pe an Dar fii atent "bataie pe posturi" in America http://www.ziare.com...un-post-1332909 |
|
#34
Posted 10 February 2018 - 17:02
halflife, on 10 februarie 2018 - 13:48, said:
La toti ne place sa mancam ceva gustos. Cat poate sa ajunga salariul unui bucatar bun ? Cat timp ii ia sa ajunga la 1000 euro ? Se gaseste usor de lucru in domeniu ? Edited by stlk, 10 February 2018 - 17:04. |
#35
Posted 10 February 2018 - 17:04
@halflife
Daca mai deschizi multe topicuri pe aceeasi tema parca vad ca intr-un final vei ajunge ca baiatul asta http://www.ziare.com...in-2013-1275219 |
#36
Posted 10 February 2018 - 17:23
Nu știu dacă postarea mea își are locul în discuția asta, însă am un prieten care a absolvit o școală culinară din Paris (cred că se numea La Cuisine Paris dacă îmi aduc bine aminte) și acum este bucătar șef la un restaurant de fițe din Laussane, Elveția.
Are un salariu de 120000 CHF pe an și doar 27 de ani. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users