![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
js sticky top bar
Last Updated: Feb 08 2018 02:47, Started by
sooped
, Feb 08 2018 02:47
·
0

Posted 08 February 2018 - 02:47

daca trageti usor de scroolbar, cand veti ajunge la finalulu barei rosii, veti trece direct la paragraful albastru, sarind peste cele verzi
o solutie ar fi ca atunci cand top-bar devine fixed, sa adaug div-ului content un padding-top egal cu height-ul top-bar-ului rosu + valoarea margin-bottom (si in fel-ul asta apare o mica problema daca sunteti atenti in timp ce scrollati usor. nu-mi dau seama acum de ce, pe localhost nu o am) dar height-ul top-bar-ului nu e fix, deci trebuie sa i-l determin si sa il adun cu margin-bottom, cu js. apoi sa adaug padding-top-ul. tot cu js dar nu stiu cu sa ii spun js-ului, coitze, calculeaza doar height-ul top-barului rosu. sau calculeaza-l o data apoi opreste-te https://codepen.io/anon/pen/YepvbZ daca as resui sa ii transmit asta, ar functiona codul slash-uit de mine sau poate aveti voi alte solutii mai bune |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users