![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Tigla bramac sau terran?
Last Updated: Mar 07 2023 19:50, Started by
raduwastaken
, Feb 05 2018 16:45
·
1

Posted 05 February 2018 - 16:45

Salut,
Urmeaza sa imi acopar casa si am ales un model de tigla care este disponibil la ambii producatori, este vorba de modelul tectura de la bramac sau zenit de la terran. Terran au pret mai bun cu vreo 15% iar bramac au un nume mai bun. Merita diferenta de pret pentru bramac? |
Posted 05 February 2018 - 17:12

Am Bramac de 10 ani pe casa. In afara de faptul ca e ffff grea, e ca in prima zi, colorata in masa. Am gasit 1 tigla cu o usoara crapatura aparenta, dar pare ca e din fabricatie.
|
Posted 05 February 2018 - 17:32

Garantat Bramac. Cum a spus și overseas,țiglă grea,de unde vine și durabilitatea.
Edited by onetouch, 05 February 2018 - 17:33. |
Posted 05 February 2018 - 17:34

Am tigla Bramac pe casa din 2006. Fara probleme pana acum
![]() |
Posted 05 February 2018 - 18:00

NU vreti sa stiti ce sarpanta teapana am, am executat exact ce mi-a prescris nebunul de arhitect la greutatea aia.
|
Posted 05 February 2018 - 18:38

Ok, de ce ati ales bramac si nu terran sau alta marca?
|
Posted 05 February 2018 - 20:56

Am ales Terran pentru ca mi-a plăcut modelul. După circa 2 ani, culoarea este ok, doar ca... având de umblat pe ea pentru horn și pluviale, s-a cam crăpat.
NU RECOMAND. |
Posted 05 February 2018 - 22:09

va multumesc pentru comentarii, am cautat alte topicuri legate de acest subiect dar nu am gasit nimic relevant. Cred ca e util pentru cei care sunt/vor fi in situatia mea sa avem cat mai multe pareri de la colegi forumisti care au cumparat una din aceste marci de tigla.
Radu |
Posted 07 March 2023 - 19:50

raduwastaken, on 05 februarie 2018 - 22:09, said:
va multumesc pentru comentarii, am cautat alte topicuri legate de acest subiect dar nu am gasit nimic relevant. Cred ca e util pentru cei care sunt/vor fi in situatia mea sa avem cat mai multe pareri de la colegi forumisti care au cumparat una din aceste marci de tigla. Radu Salut. Pana la urma ce ai ales? Tectura sau zenit? Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users