Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Vodafone a achiziționat U.P.C. România. Vodafone U.P.C. din anul 2019/2020?

- - - - -
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#37
kikimouse65

kikimouse65

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 24.01.2018
De cumpărat, îi cumparat UPC-ul. Acuma sa vedem ce schimbări o să facă, ce oferte etc. Aștept rebrandingul.

#38
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009

View Postemanu900, on 08 mai 2018 - 20:57, said:

vedem ce se va intampla dincolo cu deal-ul Akta si ce va aduce cu el daca se va si concretiza.
Da si tu un link, ca nu gasesc nimic.

#39
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,100
  • Înscris: 13.01.2013

View Postdygey, on 09 mai 2018 - 00:45, said:

Da si tu un link, ca nu gasesc nimic.

Tranzactia cu UPC ul nu ma ajuta deloc, in Craiova UPC este SF, la tara am AKTA la poarta daca iasa ceva bun de la orange + akta poate renunt pt ai mei cu timpul la dth satelit.

Orange se uită la achiziţia AKTA
http://www.zf.ro/bus...-cablu-17116751

#40
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,756
  • Înscris: 06.03.2018
Vodafone preia UPC România


Quote

Operaţiunile grupului american Liberty Global din România, Germania, Ungaria şi Cehia au fost preluate de Vodafone, într-o tranzacţie de 18,4 miliarde de euro, furnizorul de servicii de internet şi televiziune UPC România urmând a intra în portofoliul grupului britanic.

Tranzacţia trebuie să fie aprobată de autorităţile europene, care ar trebui să se pronunţe la jumătatea anului viitor, dată la care tranzacţia va fi finalizată.

„Alăturarea operaţiunilor UPC România cu cele ale Vodafone România va conduce la crearea unui jucător important cu servicii convergente care va spori competiţia pe piaţa telecom, aducând beneficii multiple atât clienţilor rezidenţiali, cât şi business – mai multă valoare, mai multe posibilităţi de alegere şi oferte mai atractive. De asemenea, va contribui la accelerarea ritmului de investiţii la nivelul pieţei telecom. Împreună, UPC România şi Vodafone România vor putea oferi internet broadband la viteze gigabit şi tehnologie 5G în România, contribuind la realizarea obiectivelor strategice de digitalizare pe care ţara noastră şi le-a asumat prin Agenda Digitală”, a declarat Mihnea Rădulescu, CEO UPC România. Până la aprobarea din partea autorităţilor şi finalizarea tranzacţiei, UPC va funcţiona independent pe piaţă, ca o companie de sine stătătoare, parte a grupului Liberty Global.

Entitatea formată în urma achiziţiei va permite clienţilor Vodafone şi UPC România să aibă acces la oferte convergente va oferi servicii mobile, de internet în bandă largă şi TV, precum şi la servicii dedicate persoanelor juridice.

Tranzacţia nu va include operaţiunile UPC România de televiziune prin satelit, Focus Sat.

Vodafone România este al doilea cel mai mare furnizor de servicii de telefonie mobilă, iar UPC România operează a doua cea mai mare reţea NGN din România, cu o acoperire de 3,1 milioane de gospodării (41% din numărul total).

„Această achiziţie va duce la transformări semnificative şi va crea un furnizor important de servicii convergente de telecomunicaţii, contribuind la creşterea competiţiei pe piaţa din România”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

http://www.go4it.ro/...i162449_s185787

#41
daniel28

daniel28

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,184
  • Înscris: 07.08.2003
Mai e mult pana departe. UE va aproba/respinge tranzactia in semestrul 1 din 2019. Pana atunci fiecare e pe cont propriu.

#42
gump4

gump4

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,787
  • Înscris: 10.01.2017
si sa fie totul sigur, comunicatul oficial Vodafone(sunt convins ca majoritatea deja stia aceasta informatie):

Vodafone își va întări poziția pe segmentul de servicii convergente prin achiziționarea UPC România

-Vodafone Group va achiziționa operațiunile Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria, printr-o tranzacție cu o valoare de 18,4 miliarde de euro
-Clienții persoane fizice și juridice din România vor beneficia de acces la noi servicii și de investiții mai mari în creșterea vitezei si calității rețelei de cablu

București, 9 mai 2018 – Vodafone Group Plc a semnat un acord pentru preluarea operațiunilor Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria, în urma unei tranzacții cu o valoare totală de 18,4 miliarde de euro, ce face parte din strategia companiei de a investi semnificativ în convergență în țările din Europa în care operează. Entitatea formată în urma achiziției va permite clienților Vodafone și UPC România să aibă acces la oferte convergente de servicii mobile, de internet în bandă largă și TV, precum și la servicii dedicate persoanelor juridice. Tranzacția nu va include operațiunile UPC România de televiziune prin satelit, Focus Sat.

În urma achiziției, Vodafone va avea una dintre cele mai mari infrastructuri din Europa de rețea de nouă generație („next generation network”, NGN), cu 54 de milioane de gospodării care beneficiază de servicii prin cablu/fibră prin propria rețea și o acoperire NGN totală de 110 milioane de gospodării și companii, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu alți operatori, devenind unul dintre cei mai importanți furnizori din Europa de servicii de telecomunicații fixe și convergente pentru clienții persoane fizice și juridice.

Activitățile Vodafone și Liberty Global în România sunt complementare. Vodafone activează în principal pe segmentul de telefonie mobilă, iar UPC România furnizează servicii de cablu în bandă largă și de televiziune.

Vodafone România este al doilea cel mai mare furnizor de servicii de telefonie mobilă, iar UPC România operează a doua cea mai mare rețea NGN din România, cu o acoperire de 3,1 milioane de gospodării (41% din numărul total).*

Compania creată în urma achiziției va putea oferi servicii TV interactive, de internet în bandă largă și de telefonie fixă, precum și servicii mobile, pentru cei 9,9 milioane** de clienți mobili ai Vodafone România și pentru utilizatorii celor 2,1 milioane de abonamente de servicii fixe ale UPC România („revenue generating unit”, RGU)***. Compania astfel creată va avea o cotă totală de piață de 25% după veniturile totale.

Ca și în tranzacțiile similare efectuate de Vodafone, managementul și angajații companiei achiziționate vor avea un rol important în entitatea creată în urma achiziției, punându-și în valoare aptitudinile în arii precum servicii prin cablu, servicii fixe și de televiziune. Angajații UPC România vor beneficia și de oportunitatea de a-și construi o carieră internațională în Vodafone Group.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: „Această achiziție va duce la transformări semnificative și va crea un furnizor important de servicii convergente de telecomunicații, contribuind la creșterea competiției pe piața din România. Tranzacția va aduce beneficii atât pentru clienții celor două companii, cât și pentru economia românească, deoarece noua companie va acționa ca un catalizator pentru inovația în servicii și va oferi un context mai amplu pentru investiții în rețeaua fixă. Vodafone și UPC România au în comun o abordare axată pe calitatea serviciilor și sunt complementare prin prisma segmentelor de clienți deservite – Vodafone are utilizatorii mobili, iar UPC România, utilizatori de broadband și de servicii TV”.

Este de așteptat ca tranzacția să fie revizuită și aprobată de Comisia Europeană. Vodafone anticipează că încheierea tranzacției va avea loc la jumătatea anului 2019.

sursa:Vodafone.ro

Edited by gump4, 13 May 2018 - 20:47.


#43
mihaigerard

mihaigerard

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,279
  • Înscris: 28.08.2006
Colao pleacă după acest mare succes.:))

https://www.bloomber...-after-a-decade

Edited by mihaigerard, 15 May 2018 - 22:02.


#44
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,100
  • Înscris: 13.01.2013
Oare in cat timp o sa apara o oferta pt servicii fixe?
UPC are si DTH ? Focus Sat e a lor?

#45
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Focus Sat nu s-a vandut.
Oferta pentru servicii fixe nu va aparea mai devreme de jumatatea anului viitor pentru ca se asteapta revizuirea si aprobarea tranzactiei din partea Comisiei Europene.

#46
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,100
  • Înscris: 13.01.2013
http://www.zf.ro/bus...-cu-30-17240670

Surpriză: Vodafone a raportat la Finanţe pe 2017 afaceri de 4,5 mld. lei (995 mil. euro), mai mari cu 30%

Orange are 5.4 mld lei, nu prea poti sa faci bani in 2018 cu cartele pre paid...

#47
razvan_u

razvan_u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,380
  • Înscris: 12.04.2008
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/vodafone-romania-incheie-un-acord-cu-telekom-romania-pentru-utilizarea-retelei-de-fibra-optica

#48
khristian78

khristian78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,075
  • Înscris: 04.10.2005
Pai ce fac astia? Fac pact cu telekom?
Ca si orange...

#49
daniel:)

daniel:)

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 17.02.2007
Pai probabil cei de la rds n-au fost destul de convingatori

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate