Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Folosirea subconstientului (pt a-...

Problema panou disjunctoare

Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa la incalzirea cu gaz
 Ai in casa un termometru cu Mercu...

Card pentru plati facturi si cump...

Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program
 Cum se calculeaza salariul minim ...

Alimentare GPL

Digi gigabit PPPOE

Calorifer automat - anii '30
 Sfat alegere imprimanta birou

Prelungire impamantare

Recomandare auto pana in 22 de mi...

Cost manopera schimbare motor + s...

Legislatie

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

puiulnoptii

puiulnoptii

Active Member

• Grup: Members
Salut. De curand am vazut la Stirile sportive de pe canalele media, ca UE vine cu standarde noi cand e vorba de salile de sport. Si aici ma refer la cel putin 2 intrari/iesiri, distanta intre aparate sa fie de cel putin 3-5 m, incaperea sa fie de cel putin 500 m sau ceva de genul asta ... erau unele chestii putin ciudate si nu stiu unde le pot gasi, m-ar interesa.

Unde pot gasi documentatia oficiala daca stiti despre noua legislatie care va sustine noile reglementari in materie de sali de sport/fitness/aerobic/intretinere ?

AlexRmF

AlexRmF

Member

• Grup: Members
Daca se aplica legile de care spui, ma intreb cat o sa ajunga sa coste abonamentul la o sala.... as vrea si eu conditii "europene" dar nu sa fiu nevoit sa platesc foarte mult pe ele (conditiile), pentru ca in Romania, abia asteapta oamenii (patronii) o scuza sa majoreze taxa  de intrare. Eu sunt multumit de sala in care ma antrenez desi nu are aer conditionat sau alte facilitati iar pretul este unul accesibil.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate