![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Legislatie
Last Updated: Mar 16 2006 22:08, Started by
puiulnoptii
, Feb 22 2006 13:26
·
0

Posted 22 February 2006 - 13:26

Salut. De curand am vazut la Stirile sportive de pe canalele media, ca UE vine cu standarde noi cand e vorba de salile de sport. Si aici ma refer la cel putin 2 intrari/iesiri, distanta intre aparate sa fie de cel putin 3-5 m, incaperea sa fie de cel putin 500 m sau ceva de genul asta ... erau unele chestii putin ciudate si nu stiu unde le pot gasi, m-ar interesa.
Unde pot gasi documentatia oficiala daca stiti despre noua legislatie care va sustine noile reglementari in materie de sali de sport/fitness/aerobic/intretinere ? |
Posted 16 March 2006 - 22:08

Daca se aplica legile de care spui, ma intreb cat o sa ajunga sa coste abonamentul la o sala.... as vrea si eu conditii "europene" dar nu sa fiu nevoit sa platesc foarte mult pe ele (conditiile), pentru ca in Romania, abia asteapta oamenii (patronii) o scuza sa majoreze taxa de intrare. Eu sunt multumit de sala in care ma antrenez desi nu are aer conditionat sau alte facilitati iar pretul este unul accesibil.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users